Buluşmanin uzerine hemen yazar, ilgili davranip ikinci bulusmanin planini yapiyorsa begenmistir anlamina gelir. Yapmiyorsa da kendi bilir, hic umursama bile degmezz
Sizleri anlamak gerçekten zor hemen yazsa sapık gibi yazdı hemen atladı dersiniz keşke yer değişsede kızlar erkeklere teklif etse ön ayak olsa erkeklerin ne yaşadığını anlasanız
Benim yaşadığım izlemim şu oldu eve gittikten sonra bana kendisi belirti çok güzelsin diye ama bir önceki ilgilenmedi eve gidiip yattı direkt ister istemez belli ediyor zaten
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet birinde bende yaşamıştım eve gidince direkt yazmıştı etmişti sonu hüsran olmuştu hemen hızlı beğenip vazgeçmişti:) Bunda nasıl olacak bilmiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Buluşmanin uzerine hemen yazar, ilgili davranip ikinci bulusmanin planini yapiyorsa begenmistir anlamina gelir. Yapmiyorsa da kendi bilir, hic umursama bile degmezz
Sizleri anlamak gerçekten zor hemen yazsa sapık gibi yazdı hemen atladı dersiniz keşke yer değişsede kızlar erkeklere teklif etse ön ayak olsa erkeklerin ne yaşadığını anlasanız
Niye sen bunun derdine düşüyorsun ki bırak o düşsün. Önemsemeyin bu kadar
Haklısın da bilmiyorum amaaan
Sal boş ver yazarsa cevap verirsin
Ben sanırım çok beğendim o yüzden derdine düştüm
Geçmiş olsun 😃
Sana yazmıyorsa veya yazdığı zaman soğuk yapıyorsa sevmemiştir
Sıkmak istemiyor olabilir ama yazmiyorsa sende yazma
Oha hayır bekleme ondan ne demek 2 sat bana daha 15 dk içinde yazıyorlar nerdesin eve toplandinmi diye
beğenmemiş belli ya da öküzün teki insan yazmaz mı nasıl insanları hayatınıza alıyorsunuz mk
2 saattir yazmadıysa sıkıntı.
Off bilmiyorum
Etkilenmiş olsa yazmadan bırakmazdı seni ama kötü düşünme belki ölmüştür yolda giderken.
Bilmiyorum
🤦🏼♀️
İyi bir şey Mi Ölmesi 😒
😂😂
Benim yaşadığım izlemim şu oldu eve gittikten sonra bana kendisi belirti çok güzelsin diye ama bir önceki ilgilenmedi eve gidiip yattı direkt ister istemez belli ediyor zaten
Evet birinde bende yaşamıştım eve gidince direkt yazmıştı etmişti sonu hüsran olmuştu hemen hızlı beğenip vazgeçmişti:) Bunda nasıl olacak bilmiyorum.
Hemen yazmasi gerekiyordu 2 saat olduysa sıkıntı var.
Öyle mi diyorsunuz bilmiyorum neyse ya.
Yani hoşlandiysa merak edersin naptın eve gittin mi surdamisin burdamisin , bu gün harikaydı vs
Cirkinsen begenmez yazmadigina gore cirkinsin dhjdhdhd
İlgisinden tabiyki. İlk buluşmadan sonra aşırı ilgisizleştiyse beğenmemiştir. Bide bakışlarından anlarsın
Bakalım artık.
Her insan farklı ben 1gün geçmeden mesaj atmam misal,
Eve gidince ya da ayrıldıktan sonra uzun süre mesaj atmıyorsa seninle görüşmek istemiyodur
Beğendiyse diğer buluşmayı da hemen ayarlardı.
Konuştuk zaten haftaya buluşalım dedik
Kim teklif etti
Kendisi
Biraz beklemede kal o zaman
İki dk içinde yazmadiysa baskasina yaşıyordur
Mesaj atıyorsa beğenmiştir
Oda şimdi yazsam mı diye düşünüyor kesin
Yazmıyorsa yazma işi vardır
Beğenmemiş
Yazmamasından mı anlaşılıyor bu
Evet
Anladım
Adını daglara yaziyor olabilir olumlu dusun
Dalga geçmeyin lütfen.
Ne konuştunuz felan bilgi ver birzz
Normal arkadaş gibi konuştuk sohbet muhabbet ettik güzeldi eve bıraktı falan öyle
Baş başa konuşsak olur mu
Neden ki?
Konuşalım ya biraz
Hadisene kiz
Beğendiyse gözleri parlar
Unut
Bunu anlamanın tek yolu otelde buluşmak
Beğenmemiş umudunu kes
Sen yazmayı dene
Aksam uyudun mu yazarsa begenmistir 😂😂
Begenmemis
Tavırlarından. Heyecanlı hal ve hareketlerinden