Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
İlk buluşmada erkeğin beğendiğini anlamak için bazı ipuçları vardır. İşte dikkat edebileceğin bazı işaretler:
1. Beden dili: Eğer erkek sana ilgi gösteriyorsa, beden dili bunu yansıtabilir. Örneğin, sana doğru eğilir, göz teması kurar, sıcak bir gülümsemeyle karşılarsa, bu beğenisini gösterebilir.
2. İlgili ve dikkatli olma: Eğer erkek seninle konuşurken dikkatlice dinliyor, sorular soruyor ve seninle ilgili detayları hatırlıyorsa, bu beğenisini ve ilgisini gösterebilir.
3. Kişisel alan: Eğer erkek seninle fiziksel olarak yakın olmayı tercih ediyorsa, örneğin omzuna dokunuyor veya elini tutuyorsa, bu da beğenisini gösterebilir.
Ancak unutma, her insan farklıdır ve beğenileri değişebilir. En iyi yol, doğal olmak, karşılıklı iletişimi sürdürmek ve zamanla ilişkinin gelişmesine izin vermektir. İyi şanslar ve keyifli bir buluşma dilerim! 😊10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmalar genelde yoğun heyecan ve sonucunda belirsizlik içinde geçer. Ayrılık sırası veya sonrası bir sonra ki buluşma tarihi de belirleniyorsa, tekrar görüşmek isteniyorsa elbet vardır bir beğeni👍
11 Yorumla
Soran+1 yılBulusmada bana dedi seni gormek cok hoştu, bulusmalari sıklaştiralim dedi. 1 gun şu restorana gideriz. Filmden konu dusuncede birlikde şu filme gideriz tarzi konusmalar yapiyordu benle
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlk buluşmadan net bir sonuç alınabileceğini sanmıyorum.
Aradan birkaç gün geçtikten sonra sana olan ilgisi devam ediyorsa veya ikinci buluşmayı istiyorsa o zaman fikir sahibi olabilirsin.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,2b cevap paylaştı.
u +1 yıleğer sana söylerse
00 Yorumla
+1 yılBen bakışlarından anlıyorum çok tatlı bakıyo sen konuşurken saçlarına gözlerine dudaklarına bakıyo hiç bişeyle ilgilenmiyo sadece sana odaklanıyo gülüyosan seninle gülüyo moralin bozuksa güldürmeye çalışıyo falan ben öyle anlıyorum yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sonrasında konuşmaya daha hevesli olması daha yakınlık kurmak istemesi sahiplenmeye çalışması bence beğendiğini gösterir
114 Yorumla- +1 yıl
Nekadar doğru düzgün bir cevap aynen bu şekilde 😎 tebrik ederim hanımefendi
Soran+1 yıl@KerpetenRamiz Buluşmada bana dedi seni gormek cok iyi oldu, sık sık goruselim şu restora gideriz, filmden konu acilinca şu filme gideriz gibi gibi diyordu. Ama net tarih soylemedi
- +1 yıl
@soran tamam işte bak neguzel demek ki seni beğenmiş seninle vakit geçirmek istiyor egerki sende onu beğendiysen devam et ama dikkat etmen gereken şey bu konuşmaların ya da aktivitlerin arkasına gizlenmiş cinsellik seni kullanıp bırakması yani köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecektir sen temkinli ol
Soran+1 yıl@KerpetenRamiz bende begeniyorum onu evet. Yok cinsellik amacli kullanan birine benzemiyor, cok iyi biri, iş gorusmesinde tanismistik, ciddi kurumda calisicaz ikimizde oyle bisey yapmaz yani
- +1 yıl
Soran+1 yıl@KerpetenRamiz 4 5 aydir taniyorum yani cinsellik amacli yakinlik kurmak istedigini hiss etmedim
Soran+1 yılAksine bana hep der sen cok iyi kalpli iyi kizsin
- +1 yıl
:)) köprüyü yarılamış haberin olsun dikkat et ben sen üzülme diye söylüyorum. burada kac kıza böyle tavsiyeler verdim hepte geri dönüşü oldu hepsi de doğru olur mu diye hiç şüphe etmedim
Soran+1 yıl@KerpetenRamiz yani benle cinsellik icinmi konusuyor?
Soran+1 yılAmeliyyat olmustu bir kac kez arayip hal hatrini sormustum. Bana yani her zaman der senin cok guzel kalbin var. Simdi bu adam ne desin ki bana yani siz bunun cinsellik amacli yaklastigini hangi davranisindan alqiladiz? Ben ne tur erkeklerle konustum adam 1 hafta sabr edib bekleyemedi benden nude falan istedi yatmiycaksan gule gule dedi
- +1 yıl
- +1 yıl
İşte bak öyle erkeklerde görmüşsün yani ama başta belki seni kaçırmak istemiyordur yani seni önce seviyormuş gibi kendine bağlar sende bağlanırsın umut eder güvenirsin kiyamazsin ya zaten beni seviyor dersin sonra senden nude ister sende kıyamaz atarsın bu nedenle başlar sonra oral sonra s*x olur kullanılip bırakılan bir peçete misali sen olursun sen üzülme diye sana dikkatli ol diyorum. Bak 1 seneye yakındır KS deyim böyle 6 7 tane kıza tavsiyeler verdim 4 5 haklısın dedi doğru dediler. 1 2 si başta sen yanlışsın dediler sonra 2 3 sy sonra bskireligimi aldı beni bıraktı diye bana mesaj attılar sen haklıymışsın dediler ama ben haklı olmak değil siz Kızların üzülmemesini istiyorum
Soran+1 yıl@KerpetenRamiz anliyorum sizi ne demek istediginizi cok iyi biliyorum. Oyle birileri de cikti karsima basta seviyormus numarasi yapib sonra nude falan istemeye ben amma kanmadim cok Sukur. Sevsemde kimseyle yataga girmem evlenene kadar. Cok tesekkur ediyorum tavsiyeleriniz icin, dikkatli olurum
- +1 yıl
İltifat eder, değişikliklerinin genelde farkında olur, ufak bir utancı olabilir, daha komikten ziyade daha oturaklı davranmaya çalışır, kalabalık bir ortamdaysan eğer gülerken sana baktığını yakalayabilirsin, yanında daha çok yürür daha fazla durmaya meyillidir, merak eder. Aslına bakarsan erkekler düz, basit belirtilere sahiptir. Yani bir kız, kör değilse bir erkeğin kendisinden hoşlandığını farkedebilir bana kalırsa. Tabii bu erkeğin bunu ne kadar belli ettiğinede bağlı.
00 Yorumlakendine ait başarılarını siralamaya başladıysa seni etkilemeye çalışıyor demektir. yaş skalasına göre değişir ogrenciyse okul notu, spor yapıyorsa ne kadar basarili olduğu, is hayatı varsa oradaki başarılarını vsvs anlatırlar. dert anlatiyorsa sana yakın hissetmiş tatlı bi arkadassindir ✍🏻
00 YorumlaBakışlarından, sürekli sende olur gözleri direkt olarak gözlerine sürekli bakmasana, kulakları sendedir, dediğin hiçbir şeyi kaçırmak istemez
00 YorumlaSorulmaz ki olumlu geçtiyse iyiyse mutlu anlar geçtiyse okeydir. zaten bir daha buluşma randevusu ayarlanır yoksa boş ver.
00 YorumlaBeğenmediyse arayıp sormaz zaten beğendiyse konuşmaların gerisi gelir ve bidaha görüşmek ister
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHeyecanlanır, saçmalar, senle ilgili ailen ile ilgili gelecek beklentilerin ile ilgili sorular sorar, sorularına net cevaplar verir
01 Yorumla- +1 yıl
@ecapra hayır
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Senin ile daha çok konuşmaya çalışır merak ettiklerini sorar, ama direkt olarak cinsellik konusuna girerse masadan kalk git uğraşmaya değmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Anlık olarak yanınızda reaksiyon göstermeye bilir. Bunun net anlaşılır yolu dağıldıktan sonra ki mesaj durumu zaten kendini belli edecektir
00 YorumlaMerak etmesi yazması güzel zaman geçirdiğini söylemesi yeni buluşma planı yapması
03 Yorumla
Soran+1 yılBuluşmada bana dedi seni gormek cok iyi oldu, sık sık goruselim şu restora gideriz, filmden konu acilinca şu filme gideriz gibi gibi diyordu
Soran+1 yılHoslanma belirtisimi bu?
+1 yılTekrar arayip sorar. Zaten o gunki gorusmede de belli olur az cok
10 Yorumla
+1 yılBakışlarından, sana yakınlaşmak istemesinden, tekrar buluşma talebinden.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEve gittikten sonra hala ilgi gösterip yazıyorsa, arıyorsa beğenmiştir ama tık yoksa veya soğuk davranıyorsa zaten anlarsın bu beğenmediği anlamına gelir
00 Yorumla
+1 yılFazla ilgi samimi davranma sevgisinde dalıp gider bakarken yadu gülümser sürekli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılTavrı, hareketleri.
Size bakışları.
Pür dikkat sizi dinliyor olmasi.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuluşmadan sonra ilgili ilgili yazıyorsa (cinsel konular dışında) beğenmiştir
00 Yorumla
+1 yılİletişimde kalırsa beğenmiştir
00 Yorumla
+1 yılcanım eve gidince sen yazma o yazsın ilk eve vardın mı falan yazdıysa bi şeyler olmuştur
02 Yorumla
Soran+1 yılEve yazmisti
Soran+1 yılEvet yazmisti
Anlayamazsin biz erkekler her ne kadar hayvanimsi olsakta ilk bulusma olduğu için kibar davranırız o yüzden zor biraz
00 Yorumla
+1 yılEli ayağına karışır sana bakmaya utanır.
02 Yorumla
Soran+1 yılKizin yaninda Sigara kullanmasi heyecani gidermek icinmi acaba?
- +1 yıl
Olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek ilk beğenmede evine kadar eşlik eder
010 Yorumla
Soran+1 yıl4 gun once bulustuk Buluşmada bana dedi seni gormek cok iyi oldu, sık sık goruselim şu restora gideriz, filmden konu acilinca şu filme gideriz gibi gibi diyordu. Ama yani bana yazip net şu tarihde hadi yeniden goruleselim teklifiyle bulunmadi henuz
- +1 yıl
Beğenmiş maddi sıkışıklığı vardır
Soran+1 yılAramizda mesafe uzakligi varda galiba hafta sonu gelicek ben oldugum şehre
- +1 yıl
Geliyorsa hoşlanmış demekki
Soran+1 yılAilesi ben oldugum şehirde hemde ailesini gormeye geliyor
- +1 yıl
Hangi şehir senin
Soran+1 yılAzerbaycanda yasiyorum ben
- +1 yıl
Azerisin demekki
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Mutluluklar
Tekrar bulusmak istiyorsa begenmistir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılGözleri sende olur.
00 Yorumla
+1 yılÖpüşüyorsam beğendim demektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGöz bebekleri büyüdüyse beğenmiştir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sürekli mesaj atar
00 YorumlaMêmeni ellediyse hoslaniyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Belli eder o ilgi alakadan
00 Yorumla
+1 yılTekrar görüşmek ister bence
00 Yorumla
+1 yılKadının beğenmesi daha önemli 💅🏻
013 Yorumla- +1 yıl
Hiçte bile erkek kadın kısmını aldığı için erkek önemli
- +1 yıl
İki tarafında beğeni önemli ama gördüğüm kadarıyla kızlar kendilrini erkeklere beğendirme ye çalışıyor 🙄
- +1 yıl
Doğrusu o zaten
- +1 yıl
Sebep? Doğruluk payı nerde bunun net bir şekilde açıklar misin
- +1 yıl
Karı kısmını kim alıyor erkek ordan anla
- +1 yıl
Sen galiba feministsin
- +1 yıl
Ahahsh çok komiksiniz ya kadın a ztn erkek sahip çıkacak o yüzden o alıyor, bir b oka benzemeyen erkekler kalkipta kız begenmesin
- +1 yıl
Bir poka benzemeyen kızda cokkk
- +1 yıl
Zimmetinemi geçirecek ki sahip çıkacak, kendine sahip çıkamayan kızı erkek napsin akillim
- +1 yıl
E o zaman her iki tarafında beğeni önemli anladın mı
- +1 yıl
Değil
- +1 yıl
Peki iyi günler o zaman, sizin zihniyetinizi değiştirmeye vaktim yok 🙂
- +1 yıl
Sizin sorun zaten burada değiştirmek yerine erkekleri kabul edin... Önce degisime kendinizden başlayın sizede
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamaya çalışmana gerek kalmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eskisine göre daha ilgiliyse beğenmiştir
00 YorumlaErgen ergen sorular sormayın erkek meraklısı
00 YorumlaTekrar görüşmek ister beğenirse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli aptal aptal sırıtıyorsa
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ilk bulusma olmadigi icin bilemen
00 Yorumla
+1 yılben direk söylerim beğenmesemde söylerim ama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelli eder davranisiyla
00 Yorumla
+1 yılBuluşmadan sonraki gümlerde mesaj atıyorsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haftaya buluşalım
114 Yorumla
Soran+1 yıl4 gun once bulustuk Buluşmada bana dedi seni gormek cok iyi oldu, sık sık goruselim şu restora gideriz, filmden konu acilinca şu filme gideriz gibi gibi diyordu. Ama yani bana yazip net şu tarihde hadi yeniden goruleselim teklifiyle bulunmadi henuz
Soran+1 yılDun dugunden foto atmistim hemen cevap verdi bir az yazistik. Aramizda mesafe uzakligi var, galiba hafta sonu gelicek benim oldugum şehre
Soran+1 yılHer gun her gun konusmuyoruz, arkadaslikla flort arasinda bisey bizim durum
Soran+1 yılBen evet cok begendim
Soran+1 yılAhaha erkekler gorsel varlik diye kendi fotomu atmistim))
Soran+1 yılCok nazik kibardi beyfendiligini daha cok begendim
Soran+1 yılBana hep sen cok iyi kalpli bir kizsin diyor
Anlayamazsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Gece sana mesaj atar yine görüşmek isterse
00 Yorumla
+1 yılSize geri dönüş yaptıysa sizi beğenmiştir
10 Yorumla
+1 yılBakıslardan belli olurya
10 Yorumla
+1 yılBir daha buluşmak isterse.
10 Yorumla
+1 yılİlgisinden
00 Yorumla
+1 yılSorarak
00 Yorumla
+1 yılSeni yatağa attı mı?
00 Yorumlaanlarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılplan yapar
00 Yorumla
+1 yılBidaha ne zaman buluşalım diyorsa
00 YorumlaBence bakışları. Gözleri gülüyorsa beğenmiştir
00 YorumlaBilmiyorum gerçekten.
00 Yorumla
+1 yılBakışlarından sohpet acmasindan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkinci buluşmada
00 Yorumla Gözlerinin içine bakışından
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTurku soyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGözlerinin içi güler
20 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım