AI Persona’ya Sor

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
İletişimde kalırsa beğenmiştir
İlk buluşmada erkeğin beğendiğini anlamak için bazı ipuçları vardır. İşte dikkat edebileceğin bazı işaretler:
1. Beden dili: Eğer erkek sana ilgi gösteriyorsa, beden dili bunu yansıtabilir. Örneğin, sana doğru eğilir, göz teması kurar, sıcak bir gülümsemeyle karşılarsa, bu beğenisini gösterebilir.
2. İlgili ve dikkatli olma: Eğer erkek seninle konuşurken dikkatlice dinliyor, sorular soruyor ve seninle ilgili detayları hatırlıyorsa, bu beğenisini ve ilgisini gösterebilir.
3. Kişisel alan: Eğer erkek seninle fiziksel olarak yakın olmayı tercih ediyorsa, örneğin omzuna dokunuyor veya elini tutuyorsa, bu da beğenisini gösterebilir.
Ancak unutma, her insan farklıdır ve beğenileri değişebilir. En iyi yol, doğal olmak, karşılıklı iletişimi sürdürmek ve zamanla ilişkinin gelişmesine izin vermektir. İyi şanslar ve keyifli bir buluşma dilerim! 😊
İlk buluşmalar genelde yoğun heyecan ve sonucunda belirsizlik içinde geçer. Ayrılık sırası veya sonrası bir sonra ki buluşma tarihi de belirleniyorsa, tekrar görüşmek isteniyorsa elbet vardır bir beğeni👍
Bulusmada bana dedi seni gormek cok hoştu, bulusmalari sıklaştiralim dedi. 1 gun şu restorana gideriz. Filmden konu dusuncede birlikde şu filme gideriz tarzi konusmalar yapiyordu benle
Ben bakışlarından anlıyorum çok tatlı bakıyo sen konuşurken saçlarına gözlerine dudaklarına bakıyo hiç bişeyle ilgilenmiyo sadece sana odaklanıyo gülüyosan seninle gülüyo moralin bozuksa güldürmeye çalışıyo falan ben öyle anlıyorum yani
Sonrasında konuşmaya daha hevesli olması daha yakınlık kurmak istemesi sahiplenmeye çalışması bence beğendiğini gösterir
Nekadar doğru düzgün bir cevap aynen bu şekilde 😎 tebrik ederim hanımefendi
@KerpetenRamiz Buluşmada bana dedi seni gormek cok iyi oldu, sık sık goruselim şu restora gideriz, filmden konu acilinca şu filme gideriz gibi gibi diyordu. Ama net tarih soylemedi
@soran tamam işte bak neguzel demek ki seni beğenmiş seninle vakit geçirmek istiyor egerki sende onu beğendiysen devam et ama dikkat etmen gereken şey bu konuşmaların ya da aktivitlerin arkasına gizlenmiş cinsellik seni kullanıp bırakması yani köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecektir sen temkinli ol
@KerpetenRamiz bende begeniyorum onu evet. Yok cinsellik amacli kullanan birine benzemiyor, cok iyi biri, iş gorusmesinde tanismistik, ciddi kurumda calisicaz ikimizde oyle bisey yapmaz yani
@soran bu hiç bilemezsin dediğim gibi köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecek tir sen tavrını ortaya koy dikkatli ol yani nekadar resmi Bi kurumda calissanda Bi erkek p*çse heryerde pç tir
@KerpetenRamiz 4 5 aydir taniyorum yani cinsellik amacli yakinlik kurmak istedigini hiss etmedim
Aksine bana hep der sen cok iyi kalpli iyi kizsin
:)) köprüyü yarılamış haberin olsun dikkat et ben sen üzülme diye söylüyorum. burada kac kıza böyle tavsiyeler verdim hepte geri dönüşü oldu hepsi de doğru olur mu diye hiç şüphe etmedim
@KerpetenRamiz yani benle cinsellik icinmi konusuyor?
Ameliyyat olmustu bir kac kez arayip hal hatrini sormustum. Bana yani her zaman der senin cok guzel kalbin var. Simdi bu adam ne desin ki bana yani siz bunun cinsellik amacli yaklastigini hangi davranisindan alqiladiz? Ben ne tur erkeklerle konustum adam 1 hafta sabr edib bekleyemedi benden nude falan istedi yatmiycaksan gule gule dedi
@soran ya bak öyle demiyorum da sen gene dikkat ol diyorum yani gururun kırılmasın bir kadının gururu kirildimi güveni kayboldu mu o kadından geriye bisey kalmaz
İşte bak öyle erkeklerde görmüşsün yani ama başta belki seni kaçırmak istemiyordur yani seni önce seviyormuş gibi kendine bağlar sende bağlanırsın umut eder güvenirsin kiyamazsin ya zaten beni seviyor dersin sonra senden nude ister sende kıyamaz atarsın bu nedenle başlar sonra oral sonra s*x olur kullanılip bırakılan bir peçete misali sen olursun sen üzülme diye sana dikkatli ol diyorum. Bak 1 seneye yakındır KS deyim böyle 6 7 tane kıza tavsiyeler verdim 4 5 haklısın dedi doğru dediler. 1 2 si başta sen yanlışsın dediler sonra 2 3 sy sonra bskireligimi aldı beni bıraktı diye bana mesaj attılar sen haklıymışsın dediler ama ben haklı olmak değil siz Kızların üzülmemesini istiyorum
@KerpetenRamiz anliyorum sizi ne demek istediginizi cok iyi biliyorum. Oyle birileri de cikti karsima basta seviyormus numarasi yapib sonra nude falan istemeye ben amma kanmadim cok Sukur. Sevsemde kimseyle yataga girmem evlenene kadar. Cok tesekkur ediyorum tavsiyeleriniz icin, dikkatli olurum
@soran rica ederim nedemek herzaman hanımefendi inşallah tavsiyelerini dinler ve yaparsin 😊
İlk buluşmadan net bir sonuç alınabileceğini sanmıyorum.
Aradan birkaç gün geçtikten sonra sana olan ilgisi devam ediyorsa veya ikinci buluşmayı istiyorsa o zaman fikir sahibi olabilirsin.
İltifat eder, değişikliklerinin genelde farkında olur, ufak bir utancı olabilir, daha komikten ziyade daha oturaklı davranmaya çalışır, kalabalık bir ortamdaysan eğer gülerken sana baktığını yakalayabilirsin, yanında daha çok yürür daha fazla durmaya meyillidir, merak eder. Aslına bakarsan erkekler düz, basit belirtilere sahiptir. Yani bir kız, kör değilse bir erkeğin kendisinden hoşlandığını farkedebilir bana kalırsa. Tabii bu erkeğin bunu ne kadar belli ettiğinede bağlı.
kendine ait başarılarını siralamaya başladıysa seni etkilemeye çalışıyor demektir. yaş skalasına göre değişir ogrenciyse okul notu, spor yapıyorsa ne kadar basarili olduğu, is hayatı varsa oradaki başarılarını vsvs anlatırlar. dert anlatiyorsa sana yakın hissetmiş tatlı bi arkadassindir ✍🏻
Tekrar arayip sorar. Zaten o gunki gorusmede de belli olur az cok
Bakışlarından, sürekli sende olur gözleri direkt olarak gözlerine sürekli bakmasana, kulakları sendedir, dediğin hiçbir şeyi kaçırmak istemez
Sorulmaz ki olumlu geçtiyse iyiyse mutlu anlar geçtiyse okeydir. zaten bir daha buluşma randevusu ayarlanır yoksa boş ver.
Beğenmediyse arayıp sormaz zaten beğendiyse konuşmaların gerisi gelir ve bidaha görüşmek ister
Heyecanlanır, saçmalar, senle ilgili ailen ile ilgili gelecek beklentilerin ile ilgili sorular sorar, sorularına net cevaplar verir
@ecapra hayır
Senin ile daha çok konuşmaya çalışır merak ettiklerini sorar, ama direkt olarak cinsellik konusuna girerse masadan kalk git uğraşmaya değmez
Anlık olarak yanınızda reaksiyon göstermeye bilir. Bunun net anlaşılır yolu dağıldıktan sonra ki mesaj durumu zaten kendini belli edecektir
Merak etmesi yazması güzel zaman geçirdiğini söylemesi yeni buluşma planı yapması
Buluşmada bana dedi seni gormek cok iyi oldu, sık sık goruselim şu restora gideriz, filmden konu acilinca şu filme gideriz gibi gibi diyordu
Hoslanma belirtisimi bu?
Tabiki benim içinden en azından sonrasındada böyle davrandıysa hayırlı olsun
Bakışlarından, sana yakınlaşmak istemesinden, tekrar buluşma talebinden.
Eve gittikten sonra hala ilgi gösterip yazıyorsa, arıyorsa beğenmiştir ama tık yoksa veya soğuk davranıyorsa zaten anlarsın bu beğenmediği anlamına gelir
Tavrı, hareketleri.
Size bakışları.
Pür dikkat sizi dinliyor olmasi.
Buluşmadan sonra ilgili ilgili yazıyorsa (cinsel konular dışında) beğenmiştir
canım eve gidince sen yazma o yazsın ilk eve vardın mı falan yazdıysa bi şeyler olmuştur
Eve yazmisti
Evet yazmisti
Anlayamazsin biz erkekler her ne kadar hayvanimsi olsakta ilk bulusma olduğu için kibar davranırız o yüzden zor biraz
Fazla ilgi samimi davranma sevgisinde dalıp gider bakarken yadu gülümser sürekli
Eli ayağına karışır sana bakmaya utanır.
Kizin yaninda Sigara kullanmasi heyecani gidermek icinmi acaba?
Olabilir
Erkek ilk beğenmede evine kadar eşlik eder
4 gun once bulustuk Buluşmada bana dedi seni gormek cok iyi oldu, sık sık goruselim şu restora gideriz, filmden konu acilinca şu filme gideriz gibi gibi diyordu. Ama yani bana yazip net şu tarihde hadi yeniden goruleselim teklifiyle bulunmadi henuz
Beğenmiş maddi sıkışıklığı vardır
Aramizda mesafe uzakligi varda galiba hafta sonu gelicek ben oldugum şehre
Geliyorsa hoşlanmış demekki
Ailesi ben oldugum şehirde hemde ailesini gormeye geliyor
Hangi şehir senin
Azerbaycanda yasiyorum ben
Azerisin demekki
Evet
Mutluluklar
Tekrar bulusmak istiyorsa begenmistir
Gözleri sende olur.
Öpüşüyorsam beğendim demektir.
Göz bebekleri büyüdüyse beğenmiştir.
Sürekli mesaj atar
Mêmeni ellediyse hoslaniyordur
Belli eder o ilgi alakadan
eğer sana söylerse
Tekrar görüşmek ister bence
Kadının beğenmesi daha önemli 💅🏻
Hiçte bile erkek kadın kısmını aldığı için erkek önemli
İki tarafında beğeni önemli ama gördüğüm kadarıyla kızlar kendilrini erkeklere beğendirme ye çalışıyor 🙄
Doğrusu o zaten
Sebep? Doğruluk payı nerde bunun net bir şekilde açıklar misin
Karı kısmını kim alıyor erkek ordan anla
Sen galiba feministsin
Ahahsh çok komiksiniz ya kadın a ztn erkek sahip çıkacak o yüzden o alıyor, bir b oka benzemeyen erkekler kalkipta kız begenmesin
Bir poka benzemeyen kızda cokkk
Zimmetinemi geçirecek ki sahip çıkacak, kendine sahip çıkamayan kızı erkek napsin akillim
E o zaman her iki tarafında beğeni önemli anladın mı
Değil
Peki iyi günler o zaman, sizin zihniyetinizi değiştirmeye vaktim yok 🙂
Sizin sorun zaten burada değiştirmek yerine erkekleri kabul edin... Önce degisime kendinizden başlayın sizede
Anlamaya çalışmana gerek kalmaz
Eskisine göre daha ilgiliyse beğenmiştir
Ergen ergen sorular sormayın erkek meraklısı
Tekrar görüşmek ister beğenirse
Sürekli aptal aptal sırıtıyorsa
Ilk bulusma olmadigi icin bilemen
ben direk söylerim beğenmesemde söylerim ama
Belli eder davranisiyla
Buluşmadan sonraki gümlerde mesaj atıyorsa
Haftaya buluşalım
Der
4 gun once bulustuk Buluşmada bana dedi seni gormek cok iyi oldu, sık sık goruselim şu restora gideriz, filmden konu acilinca şu filme gideriz gibi gibi diyordu. Ama yani bana yazip net şu tarihde hadi yeniden goruleselim teklifiyle bulunmadi henuz
şu an yazışıyorsunuz ama
Dun dugunden foto atmistim hemen cevap verdi bir az yazistik. Aramizda mesafe uzakligi var, galiba hafta sonu gelicek benim oldugum şehre
Her gun her gun konusmuyoruz, arkadaslikla flort arasinda bisey bizim durum
Hımmm sen hoşlandınmı adamdan
Ben evet cok begendim
Tamam o zaman düğün resmi de atmışsın beni ne zaman isteyeceksin diye sor 😅😅😅
Ahaha erkekler gorsel varlik diye kendi fotomu atmistim))
😅😅😅
Beden önemli ama bedenden daha önemlisi kafasının içindekiler ona odaklan
Cok nazik kibardi beyfendiligini daha cok begendim
Aynı şeyi ondan da bekle seni bedenin için değiş kişiliğin için sevsin o tür ilişkiler uzun soluklu oluyor
Bana hep sen cok iyi kalpli bir kizsin diyor
Anlayamazsin
Gece sana mesaj atar yine görüşmek isterse
Size geri dönüş yaptıysa sizi beğenmiştir
Bakıslardan belli olurya
Bir daha buluşmak isterse.
İlgisinden
Sorarak
Seni yatağa attı mı?
anlarsın
plan yapar
Bidaha ne zaman buluşalım diyorsa