Merhaba arkadaşlar,
Twitterdan 1 gün önce mesajlaştığımız bir oyuncuyla bugün yarım saatliğine bir kahve içtik. Kendisi ilk günden görüşmek istediğini söyledi, ancak müsait olmadığım için ertesi güne kaldı ve bugün görüşmek için pek sabırsızdı. Görüşme esnasında onu beklettim epey fakat yine de neşeli ve konuşkan idi, beden dili çok olumlu ve yakın idi. bana işim, vs. bir çok konuda epey soru sordu, dizi önerisi yaptı. ayrılırken sırtıma dokunarak yine görüşelim filan dedi. Kendisi benden yaşça büyük. Sizce benden etkilendi mi, tekrar görüşür mü
Twitterdan 1 gün önce mesajlaştığımız bir oyuncuyla bugün yarım saatliğine bir kahve içtik. Kendisi ilk günden görüşmek istediğini söyledi, ancak müsait olmadığım için ertesi güne kaldı ve bugün görüşmek için pek sabırsızdı. Görüşme esnasında onu beklettim epey fakat yine de neşeli ve konuşkan idi, beden dili çok olumlu ve yakın idi. bana işim, vs. bir çok konuda epey soru sordu, dizi önerisi yaptı. ayrılırken sırtıma dokunarak yine görüşelim filan dedi. Kendisi benden yaşça büyük. Sizce benden etkilendi mi, tekrar görüşür mü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
İnsanı gülümsetecek özellikle de kadını gülümsetecek ufak davranışlar, düşünceler ne kadar önemli değil mi?😊
Bazen kafalarda şüpheler, acabalar kalabilir. Bunun kesin çözümleri ise, buluştuğunuz an da size karşı tavırları, buluştuktan sonra size karşı tavrının istikrarlı olması, niyetini açıkça ifade etmesi, veeee ilgilendiğini belli etmesi. Kadın olarak hislerimizin son derece kuvvetli olduğu bir gerçek.
Kalbin sesi çoğu zaman gerçeği bize ifade eder.
Ama içimizdeki o merak "acabaaa" şüphesini bir türlü ortadan kaldırmaz. Akışa bırakıp yaşamakta aslında en güzeli. Bir şeyleri beklerken, düşünürken enerji kilitlenmesi yapılmadan akışa kalınırsa kendiliğinden oluyor her şey. Bir erkeğin ilgisi var ise karşı tarafa mutlaka bir hamlede bulunuyor, ilgileniyor. Çok veya az hiç fark etmez ama merak duygusu ön plana çıkıyor. Bakalım ve görelim 😇
Gönlünüzce olsun her şey 🌹
çok teşekkür ederim yorumunuz için, tekrardan görüştük bu arada :)