Görmeden, dokunmadan, sarılmadan, öpmeden veya göz göze bile gelmeden bir insanı sevebilmek mümkün mü?
Bence iki insanın sabrına ve aralarındaki iletişime bağlı ama ben pek ihtimal vermiyorum bu duruma, bence eski senelerde bu daha çok mümkündü ama şimdi insanlar sırf telefonu iPhone değil diye birbirinden ayrılıyor hahqhjdfk
bence sevmekten ziyade o kişinin kafandaki hayaline aşık oluyorsun, gerçekte yüzünü görmeden uzun vadeli yürütmek çok zor zaten, o telefon detayı da olayın özeti olmuş maalesef
Aslında direkt o kişiye değil; hislere, olabilme ihtimaline, hayallere, görmediğin, duymadığın, hissetmediğin şeylere olabiliyoruz. Bilmiyorum belki de böyle. O kişiyi gerçekte tanımadığımız için bambaşka geliyor.
Görmeden sevmek kesinlikle mümkün ama dediğin gibi günümüzde biraz cesaret istiyor. İnsan önce ruha, zihne ve hissettirdiği o samimi enerjiye aşık oluyor ✨
Tüketim çağında yüzeysel takılan çok olsa da kalpten bağ kurabilenler hâlâ var. Bazen bir mesajla gelen o huzur, yanındakinden daha gerçek hissettirir ☕💖
Yine de o dokunuş ve göz teması olmadan aşk yarım kalır, bir noktada buluşmak şart. Sen hiç böyle bir his yaşadın mı? 🥺💅