İnsan sevdiği birisinin yanında olmak ister, sevdiği hep yanında olsun, gitmesin, kokusunu, sesini duysun ister peki ya Hiç görmediği birini sevmeye devam edebilir mi İnsan? Mümkün müdür böyle bir şey? Yani sadece varlığını hissederek, kalbinde yaşatarak inanarak sevmek;münkün müdür böyle bir şey?
Mümkündür ve sevgi hissetmektir yanımdaki buz eder beni bazen zorlarim kendimi dayanmaya. Babaannem babam 4 yasindayken hayatını kaybetti dedem ben 3 yasindayken hayatını kaybetti çok seviyorum Onlar' ı. Yegenimin gelecegi haberini alınca görmeden sevdim bebegimizi ve hemen kattim hayatima. Sevgi elbette sevilen yakın iken daha güzel ama görmeden sevilen çok şey var.
Bence sevemez piskolijik aşk gibi bişey Sen farklı düşünürken karşı tarafın umrunda bile olmuyor İçindeki sevgiyi anlayamaz nekadar anlatsanda boş çünkü sevgi kalpten gelen harikz bir his
Görmeden sevmek mümkün. Tabii görmeden sevdiğini görebilmek için can atarsın. Görmeden böyle sevebiliyorsam yanımda olsa ne müthiş hisler yaşayacağım kim bilir diye ona kavuşacağın güne ermek için yanar tutuşursun.
Şöyle anlatayım uzaktanda olsa birisi birini sevebilir sevdiğini sevildiğini bilmek yeterli ama görmediğin biri olunca sevgi bir noktada kalıyor, çünkü hiç görmediğin biri veya tanışmadığın birine sevgi muallakta’dır.
Bence mümkün değil. Bir insan birine dokunmalı konuşmalı ekini tutmalı yanındayken o heycanı tebessümü tatmalı hiç gormeden sevmek mümkün değil bence 😂 Bu durum mümkün olsaydi bence hiç görmeden çoçukta yapılırdı 😂😂😂😂😂
Şöyle bir durum var ki, gördüğü insanların bedenine, görmeden sevdiği insanın ruhunu yerleştirebilir insan. Sonra bir bakar, onu sevmiyor, gözü dışarda. Hiç görmeden, dokunmadan, duymadan sevgi olmaz.
Kısmen. Bir insan boşluktayken hiç tanımadığı görmediği birine bağlanabilir bu hayatında yapabileceği en büyük hatadır. Çünkü hayal kırıklığına uğrar, hiç bir şey göründüğü kadar masum değildir bunu öğrenir.
En İyi Cevaplar