Yani aslında demek istediğimi tam anlatamadım sorun benlik haklısınız günümüzde bizzat yanında olmadan teknoloji ile görüşülebiliyor benim dediğim burada denk geliyorum adam kızı hiç görmemiş veya kız adamı hiç görmemiş aşık oldum diyorlar onu kast ettim
İnsanları sırf yan yana tanıyamazsın. Konuşarak da tanırsın. Seninle zaman geçirip yine içinde varsa seni aldatır aldatan. Yine yalan söyler içinde varsa.
Zaten karar verilerek tabiki aşık olunmaz öyle olsaydı insanlar acı çekmezdi zaten karşılıksız aşk diye bir tabir olmazdı görmeden de aşık olmak belki de mümkündür başıma gelmedi bilemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mümkün değil..
Sosyal medyada tanışılan insanla da görüşülüyor. Kamera diye bir şey var. Bilmem, haberiniz var mı?
Tabiki haberim var 😊
Demek ki görüyorlarmış. 😊
Yani aslında demek istediğimi tam anlatamadım sorun benlik haklısınız günümüzde bizzat yanında olmadan teknoloji ile görüşülebiliyor benim dediğim burada denk geliyorum adam kızı hiç görmemiş veya kız adamı hiç görmemiş aşık oldum diyorlar onu kast ettim
İnsanları sırf yan yana tanıyamazsın. Konuşarak da tanırsın. Seninle zaman geçirip yine içinde varsa seni aldatır aldatan. Yine yalan söyler içinde varsa.
Ki zaten aşkta mantık arıyorsan kendini kandırıyorsun demektir. Mantık eşittir akıl. Aşk eşittir duygu.
Hani Kaybedenler Kulübü'nde bir replik vardı. "İnsan, karar vererek âşık olmaz." diye.
Hah tam olarak öyle.
Zaten karar verilerek tabiki aşık olunmaz öyle olsaydı insanlar acı çekmezdi zaten karşılıksız aşk diye bir tabir olmazdı görmeden de aşık olmak belki de mümkündür başıma gelmedi bilemem
Evet mümkün, duygularla düşüncelerle aşık olabiliyorsun
Mümkün değil.. En azından benim için...
Değil bence ama ben olmuştum ergenusken
Değil ve yaşamış olmak 😃 ergenlere has diyorsun yani
Ben olmam, bana da olmasınlar.
Hayır değil
Bence değil