Sanaldan tanisip sürekli konustugum kisi benden hoslandigini söyledi. Ama sesimi dahi duymadi beni gormedi yani sadece yazisiyorduk. Ben de haliyle reddettim. Çünkü böyle kabul etmek cok riskliydi belki gordugunde ayni seyleri dusunmeyecek ya da sanaldaki gibi konusamayacagiz vs. Her sey icin cok erkendi. Reddettigimden beri kendimi kotu hissediyorum sonuctan asla memnun degilim ve aglayip durdum. Sadece konusmayla hoslanilamayacagini dusundugum icin ihtimal vermedim sanirim. Ama bu kadar uzulunce acaba ben de mi hoslaniyordum dusuncesi olustu. Evet hoslaniyorum demedim ama ben de ileride bir seyler olabilecegini dusunuyordum. Keske daha sonra acilsaydi. Su an kabul edemezdim ama reddettigim icin de bir daha asla olamayacak çünkü iletisimi kestik. Şimdi ne yapicam bilmiyorum. Duygularimdan emin olsam gider yazarim ki zaten kabul ederdim. Ama imkansiz hic yuzyuze gelmemisken. Biraz bekleseydi ayni sehirde üniversiteye gidecektik. Simdi sadece uzgunum ve iki taraf da böyle karari da ben verdim. Yani verebilecegim tek crvap vardi ama verdigim cevabin sonucunu istemezdim. Umarim anlatabilmisimdir
+1 yılben de bir insandan sadece sesini duyarak hoşlanmıştım kendisini görmemiştim ama o insandan çok etkilenmiştim daha sonra konuşa konuşa fotoğrafını gönderdi hiçbir şey değişmedi çok tatlı biriydi🙂 yine hoşlandım konuşmaya devam ettik ama aramızda çok büyük sıkıntılar oldu, şu an konuşmuyoruz maalesef ama onu çok özledim
05 Yorumla
Soran+1 yılOf hoslanmak bence de mumkun ama açilmak icin emin olmak gerekmez mi nasil emin olabildi mesela Peki sence hoslanti ne yani ben mi anlamiyorum acaba Korkuyor muyum ne oluyor
- +1 yıl
açılmak o kadar riskli bir şey değil ki birinden hoşlandığın zaman direkt söyleyebilirsin bunlar hislerdir
Soran+1 yılO zaman benim icin cok buyuk bir sey demek ki Yani şöyle soyliyeyim henuz sevgilim olmadi ve ciddi iliski insaniyim Sadece hoslantiysa hani devamini dusunmuyorsam bir sey demem Cok kapsamli dusunuyorum ilerisini falan o zaman sıkıntı oluyor kendimce
- +1 yıl
haklısın
Soran+1 yılKoseye sıkıştım vallahi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörmediğin birinden hoslanmak herhangi bir kitabın baş karakterine sempati ve hayranlık duymak gb bir sey olur bence bu sevgi degildir kitabı okudukca merakla daha cok tanimak ve bosluklari istediğin gibi doldurup hayalindeki karakteri olusturursun. Sağlıklı bulmuyorum reelde tanışma çoğunlukla hayalkırıklığı olur bence. Realist olup hayallere cok kapılmamak gerekir diye düşünuyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de bu yüzden ne kadar saglikli olur bilemedim dirrkt reddettim Keske reele tasiyip oyle karar verebilseydik Her sey icin cok erkendi
Cevap sahibi+1 yıldaha iliskiye başlamadan reelden tanisip birbirinizi gercek anlamda tanimaya başalamak daha saglik olurdu en azindan biriniz cok kırilmamiş olurdu. Ama bence gec degil reelde tanisma teklif edebilirsin ama bazı konularda net davranmaniz gerekir.
Soran+1 yılReelde zaten tanismak isterdi ama reel icin 6ay lazim yanı uniye gitmemiz gerek
O zqmana kadar nasil konusulur bir arafa bir derede bilemedjm
Cevap sahibi+1 yılHımm anliyorum oyleyse zor durum
+1 yılEğer sohbeti aşırı sarıyorsa sevilebilir ama aşk derecesine ulaşmaz bence. Eksikliğini hissedersin, onla konuşmak istersin falan. Ama reelden buluşmadığınız veya görüntülü konuşmadığınız kişilere güvenmeyin benden demesi.
013 Yorumla
Soran+1 yılZaten aşk diye bir iddia yok Ben de reelde gorusulmesi gerektigini dusunuyorum bu yuzden de kabul edemezdim Ama red edince de tamamen gitti simdi yani reele gecebilseydik belki devam ederdi Of bilmiyorum sadece hoslaniyorum demis ben mi buyuttum acaba Ama kendimden emin degilsem nasil hoslaniyorum diyebilirim ki Zaten o nasil emin oldu aklim almiyor
- +1 yıl
Hoşlanmak normal bir şey. Çoğu flörte söylenebilir bir söz bence. Birinden hoşlanmak demek ondan elektrik almak, tipini beğenmek veya karakterini beğenmek olabilir. Herkese seviyorum denmez ama herkese hoşlanıyorum denilebilir. Otobüste ayaküstü 2 dakika muhabbet ettiğim bir kadına senden hoşlandım diyebilirim. Onunla sohbet etmek hoşuma gitmiş demektir ve tipini de beğenmişim demektir. Seni seviyorum desem çok saçma olur ama 2 dakikada neyimi sevdin der haklı olarak.
Hoşlanmak karşı tarafa yeşil ışık yakmaktır. Ben senin birtakım özelliklerini beğendim, seni daha fazla tanımak ve beraber buluşup vakit geçirmek istiyorum anlamına gelir. Çıkar buluşursun, kafeye gidersin, çok tenha olmayan yerlere yürüşe gidersin vb. Hoşuna gitmeyen veya sana uymayan bir hareketi varsa ya yüzüne söylersin ya da vedalaşıp eve gittiğinde yavaştan soğuk yaparsın. Durumu anlamayıp devam ediyorsa bence kimyamız uyuşmadı, hoşuma gitmeyen şeyler var senle ilgili deyip bir daha görüşmezsin. Hoşlanmak en iyi böyle anlatılabilir yani.
Soran+1 yılCok haklisin ben ileriyi dusunup korktum sanirim hicbir seyin net olmamasi yuz yuze gelince birde soguyabilecegi ihtimali iliskiye hazir olmamam daha once hicbir seu yasamam vs vs benk geri cekto ve direkt hayir demem gerekiyormus gibi hissettim peki simdi ne yapmaliyim Konusmaya devam etmeyelim utanirim dedi hem de umitlenmem sen de yanlis anlamazsin falan drdi vedalastik simdi 2 gun once reddetip yazmak mantikli olur mu bilmiyprum ya sinirlenirse neden benim duygularimla oynuyorsun diyr of hic karsilasmadik ki ama simdi ben de evet desem ve oyle konusmaya devam edersek ya karsilastigimizda her sey fatkli olursa napicam ben ya
- +1 yıl
De ki: "Daha önce ilişkim olmadı. Senden hoşlandım sohbetini beğeniyorum ama yüz yüze görüşmeden biriyle ilişkiye başlamak istemem. Belki sen beni beğenmeyeceksin belki ben seni. Belki birbirimizin hoşuna gitmeyen davranışlarımız olacak. Hem insanlar fotoğraftakinin bire bir aynısı da olmuyor. Bu yüzden sen böyle bir teklifle gelince direkt reddettim. Önce senle bi kahve içmek isterim hem yüz yüze konuşmak birini tanımak için büyük bir adım olur. Anlaşamazsak zaten tekrar buluşmayız. Bu şekilde düşünüyorum. Sen nasıl düşünüyorsun?" demen en mantıklı seçenek olur bence.
Soran+1 yılFotoğrafimi bile görmedi bu arada ayrica su an dedigin gibi bulusamayiz farkli sehirlerdeyiz gorusmemiz icin üniversiteye geçmek lazim yani ona da var baya 6 ay falan
Böyle bakilirsa da nasil tekrar normal konusmaya devam ederim bilmiyorum
- +1 yıl
O zaman bilemem. Ben aynı şehirdesiniz sandım
Soran+1 yılBir de bir teklifte bulunmadi yani sadece acildi hoslaniyorum ben de "konusmamiz iyi iyi anlasiyoruz falan ama bu hoslanti degil ve bu sartlarda olamaz bence yani seninki de degil gibi" dedim yani reddetmekten kastim bu haklisin sorun yok dedi falan vedalaştik
Soran+1 yılHoslaniyorum ben de kismi yanlis oldu
"Sadece açildi hoslaniyorum ben dedi"olacak orasi
Soran+1 yılCok iyiydi yanitlarin tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yılEic nasil seciyorum yeni indirdim de beceremedim
- +1 yıl
24 saat geçtikten sonra seçilebiliyor. Henüz 3 saat olmuş.
Soran+1 yılAa tamamdir
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko burada canım, üzgün olduğunu anladım tatlım, böyle durumlar zor olabiliyor. Sevmeden önce birini tanımak önemli olabilir, yüzyüze görüşmeden hisler netleşmeyebilir. Kendini kötü hissetmen doğal, çünkü karar vermek kolay değil. Belki biraz zaman geçtikten sonra yeniden düşünebilir, hislerin netleşebilir. Hayat bazen böyle sürprizlerle dolu bebeğim, umarım her şey istediğin gibi olur. Kendine zaman tanı ve duygularını dinle, doğru kararı vereceğinden eminim. Ne olursa olsun, önemli olan kendi mutluluğun ve iç huzurun. Unutma, her şey zamanında olur ve doğru insan seni bulur.💖🌟🤗
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGörmeden tanımadan kimse kimseyi sevemez
03 Yorumla
Soran+1 yılHoslanti olamaz mi
- +1 yıl
hoşlantı olur. sevgi olmaz
Soran+1 yılBence de
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenzer bir şeyi yaşıyorum. Hatta bu postu ben attım sandım bir an. Bende adını bile bilmediğim, yüzünü görmediğim birine karşı özel hissetmeye başladım. Ama artık adını öğrendim. Başta onu kız sanıyordum ve erkek olduğunu öğrenince hayalimdeki ideal partner gibi görmeye başladım. Öyle biri gerçek olamazdı. Sonra birden ondan hoilanabileceğimi hissettiğim için kaçmak istedim. Çünkü hayatımı berbat edrbilirim. Ama beni yeniden aramaya çalıştığını gördüm. Öylece gitmişken benden soğumuştur ya da iğrenmiştir diye düşünmüştüm. İçime oturdu. Cesaret edip ona ulaştım ve şu an hala konuşuyoruz. Şimdi ne olacağı hakkında hiçbir fikrim yok. Takıntılı gibi hissetmeye başladım
110 Yorumla
Soran+1 yılDusunceleri ve tavirlariyla su ana kadar yanlis bir sey gormedim ve uyuşacagimizi dusunuyorum Ama bunlari sadece yazismadan cikarmak guven vermiyor Yani belki yuz yuze sohbette boyle dusunmem ya da o Mesela onun vazgecme ihtimali de var sonucta Beni hic gormedi Sesimi duymadi sadece karsisinda biri var Seni yeniden aramaya calismis ya nasil yani nerden konusuyorsybyz
Cevap sahibi+1 yılO kadar haklısın ki işte bu olasılıklardwn korkuyorum. Ama konuşmayı kesmek de istemiyorum. Çünkü benim için de gerçekten çok özel biri. Ama sanalda ve gerçek hayat arasında çok fark olabiliyor.
Soran+1 yılOf evet ya ne yapacagiz boyle
Ben bir de acik acik reddettim artik iletisimde de degiliz
Ya o dogru kisiyse ve ben elimle ittiysem
Cevap sahibi+1 yılReddit. Eğer hsbın varsa senle de konuşabiliriz burdan mesaj atmayı beceremiyorum
Soran+1 yılMaalesef yok
Soran+1 yılHesabin açik olsaydi istek atarfim
Cevap sahibi+1 yılSana kalmış dünyada daha bir sürü insan var kendini üzme bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılBlueviolett benim :D
Soran+1 yılIstek attim galiba ama mesaj atamiyorum levelim yetmiyor
Cevap sahibi+1 yılBen deneyim bide
+1 yılResmini sesini duymadiğim görmediğim dokunmadiğim aramizda saatlerce uzak mesafe de olursa birini sevemem gözümde çoçukca bir ilişki ha görüntülü konuşmak varsa ciddi bir ilişki de varsa yanina geliyoraa buluşmalar varsa olur olmuyor değil hiç yoksa bana göre değil
112 Yorumla- +1 yıl
Ama bu hali o kadar iyi ki hiç bitmesin istiyorum soğumaktan aşırı korkuyorum (bu arada soru sahibi ben değişim sadece benzer bir durumda olduğum için kendime yakın buldum ve yazmak istedim)
- +1 yıl
Yani yazışmalarına aşık olmuşsun hoşlanmışsin yanlış anlama beni belki beğenmiceksin
Soran+1 yılYok ya sadece mesajlasiyorduk arkadastik yani ki 2 3 ay falan goruntulu konusmayi gectim sesimi bile duymadi ya da resmimi falan Yanima da gelecek seviyede dehiliz yani Sadece hoslaniyorum dedi
Soran+1 yıl@blueviolett konudabilsek keskee seninle
Soran+1 yılEvet mümkün
O yüzden direkt reddettim ama icime sinmiyor gibj bir anda hayatimdan cikmasi zor geldi- +1 yıl
Keşkee
Soran+1 yıl@blueviolett mesat atamaz misin benim levelim yetmiyor istek atiyorum
- +1 yıl
Bende hemen reddetmemeliydin. O da hemen böyle bir şey söylememeliydi. Sadece zamana bıraksanız bence çözülürdü. Hakkında yavaş yavaş daha fazla şey öğrenmeye çalışabilirsin. Belki soğursun, belki hoşlanmaya başlarsın bilemem. Ama online ilişkilerin tehlikeli olabileceğini de unutma.
- +1 yıl
Bence*
Soran+1 yıl@blueviolett evet iste her sey icin cok erkendi ama reddetmek zorunda hissettim
Simdi de vedalastik baya konusmuyoruz artik ne yapicam bilmiyorum- +1 yıl
belki karşınıza başka birileri çıkar tabii gönül bu belki de birlikte olursunuz bilemem
- +1 yıl
Eğer şu an düzgün bir şekilde vedalaştıysanız bence pek kurcalamasan da olur. Umarım karşına daha iyileri de çıkar
+1 yılSevebilirsinnnn kalpten kalbe bir yol vardir o yolda bulusulduysa gozler gormesede olur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevemem, kimse sevemez. İyi yapmışsın görmeden tanımadan seviyorum diyosa süzme yalan zaten senden inanma.
03 Yorumla
Soran+1 yılHoslandim dedi sadece ona yazismayla hoslanma olmaz derken bu kadar uzulunce acaba ben de mi hoslaniyordum diye dusundum
- +1 yıl
Yok kız ne hoşlanması görmeden bilmeden tanımadan imkansız türk filminde olur o grrçekte imkanı yok, görsen buluşsan belki hoşlanmayacaksın, klavyede yazılanlara hoşlanılmaz
Soran+1 yılHakli olabilirsiniz
Bi ara bunu bende yaşadım sonra ikimizde cidden mutlu olduk ardından ailesi problem yaptığı için bitirmek zorunda kaldık
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani hic yuzyuze gelmeden mi başladi
Cok da iyi anlasiyorduk daha önce sevgilim de olmadı bir erkekle de böyle rahat konusmamistim hic Simdi onu kaybetmis gibi hissediyorum of
Soran+1 yılBir dr sırf aile yuzunden bitirmek zor olmadı kendim bitirmeme ragmen kahroluyorum hem de hicbir seu baslamamisken
Soran+1 yılOlabilir ama dogru kisiyse ve elimle ittiysem diye korkuyorum :/
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun Ben emin olamiyorum asiri fazla konusabiliyorduk Mesela sekizer saat konustugumuz günler bile oldu Belki de alistim sadece gercekten bilmiyorum
Soran+1 yılPeki nasil unuttun baska carem yok sanirim bunu soylemek bile cok zor ://
Soran+1 yılBana nasil unutturacaksin
Su an zaten sinava calismam gerek ama henuz odaklanamiyorum masaya gecesim yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa yok abi yok yok yok herif yoklukta işte nası anlamiyonuz ben anlamıyorum sanaldaki birini niye sevsin görmeden reelde birisi ona pas verse biraz mantıklı düşünün artık
09 Yorumla
Soran+1 yılYani sevgilidien sevgiliye kosan biri degil ki yoklukta olsa sevgiliyi ders calisma grubunda mi arar Ki niyeti oyleyse öyle konusmaz miydi
Gormeden sevmedi zaten sadece hoslanmis Kafamiz uyusuyor
Cevap sahibi+1 yılSevgiliden sevgiliye koşan biri olup olmadigini bilmiyorsun. Ders çalışma grubunu bırak yokluktaysa her yerde arar benim arkadaş yks grubuna giriyordu sırf kız bulmak için herkese yazıyordu sen ne diyosun
Cevap sahibi+1 yılNiyet konusuna gelince de niyetini sana öyle belli etmek istemiyor büyük ihtimal şu an yoksa sen hemen geri çekilirsin ders çalışma grubunda kiz arayan tip olarak görünür gözüne şu an seninle arkadaş olma rpsi yapıyor iyi biliriz biz bu oyunlari ahahaaha
Soran+1 yılSaatlerce sohbet ediyorduk yani tamamen rol yapabilir mi
Soran+1 yılBilmiyorum her seyini anlatti bana
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ya yapabilir tabii ki her şey o küçük tatmin için yani çocuğun kirli çamaşırlarını dökmüş gibi oldum ama olan bu
Soran+1 yılIyi de benim konusmalarimdan asla kabul etmeyecegimi anlar zaten ki boyle bir seyi de olmadi dahw önce
Cevap sahibi+1 yılO kadar detayını bilmiyorum mesajları görmediğim için ama belki konuştuğu kimse yoktur mecburen sen o vibeyi versen de belki bi umut diye devam ediyordur kimseyle de konuşmadığı için bu varsayım tamamen
Soran+1 yılDogru yazismalari bilmedigin icin boule dusunebilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl12 yaşında değilsek hayır
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka 12 yaşinda olmakla
- +1 yıl
boş ver
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence şansını deneyebilirsin konuştukça anlarsın zaten güvenilir mi değil mi
031 Yorumla
Soran+1 yılAma reddettim bile her sey icin cok gec gibi
Güveniyorum zaten sorun orada değil
Ben de hoslaniyor muyum emin degilim
Sadece yazistigim birine karsi hissettigim seye hoslanti diyebilir miyim ona da emin degiljm
Yuz yuzeyken ne kadarkonusabilirm bilmiylrum Beni görürse begenecek mi belli degil yani cok soru isareti var bu kadar bilinmezligin icinde 5 6 ay daha (üniversiteye gecene kafar) konusmaya devam etmek oyalamak mi olur bilemedim
Gercekten kafam cok karışık
Cevap sahibi+1 yılYani aklında kalacağına konuşmaya devam et eminim seni seviyorsa o da ister konuşmayı
Cevap sahibi+1 yılBen tipe bakmıyorum mesela
Soran+1 yılZaten ben kendimi gayet güzel buluyorum da onu bilemeyiz iste nasil hayal etti falan
Bir de konusmaya nasil devam edeyim
Reddettim ama sansimizi denemeliyiz mi diyim sacma olmaz mi
Cevap sahibi+1 yılHayır sadece normal konuşmaya devam et
Soran+1 yılBundan sonra konusamam utanirim zaten ikimizn de aklinda olacak ben ümitlenmiyeyim sen de yanlis anlamazsin dedi vedalastik
Cevap sahibi+1 yılO zaman kendisi yazarsa konuşmaya devam edersin sen yazma
Soran+1 yılYazmaz iste arkadasliktan falan cikartmis ayni grultaydik ordan da çikmiş numarami sildi mi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSağlık olsun geleceğe bak artık
Soran+1 yıl://
Cevap sahibi+1 yılBende benzer bir şey yaşadım geleceğe bakmaya çalışıyorum unutmak kolay değil ama napalım
Soran+1 yılNe zaman yasadin
Cevap sahibi+1 yılYakın zamanda
Soran+1 yılSen misin diye sorasım geliyor 😄
Allah sabir versin ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yılDeğilim çünkü ben üniden mezun oldum sevdiğim kız da üni okuyor
Soran+1 yılBen hâlâ konusmak istiyorum ondandır
Ne kadar zaman oldu ya da ne kadara daha ihtiyacin var sence unutmak icin
Cevap sahibi+1 yıl2 hafta falan oldu arada ben yazıyorum konuşuyoruz ama eskisi gibi değil, bilmiyorum unutmak ne kadar zaman gerektiğini ancak unutmakta istemiyorum bazen ondan soğumaya çalışıyorum unutayım diye ama kalp istemedikten sonra olmuyor
Soran+1 yılPeki sizin nasil oldu o da mi reddetti sen ne diye yaziyorsun nasil oluyor Keske yazsa aciklamak isterdim
Cevap sahibi+1 yılO reddetti ama benden hoşlanmadığı için değil ilişki yapmaktan korktuğu içinmiş, daha fazla bağlanmak istemiyormuş beni engelledi zaten de buradan denk gelince yazıyorum arada
Soran+1 yılSanirim ben de korkuykrum kizin hesabini verebilme ihtimalin var mi ya konusmak isterim
Cevap sahibi+1 yılHayır veremem sonuçta onun haberi yok böyle bir şeyden senin hesabını habersiz başkasına söylesem sende rahatsız olurdum ayrıca o bana duygularını unutmaya çalışıyor sürekli konuyu açmak kötü olur
Soran+1 yılPeki tesekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil
Cevap sahibi+1 yılBu arada bir şeyler sonuçlanırsa haber verir misin meraklı biriyim de sizinki basıl olacak merak ediyorum, benim ki başarılı olmadı ne yazık ki umarım gönlüne göre olur
Soran+1 yılYa yazmaya cekiniyorum kendimden emin degilim ilerisi nasil olur bilemiyorum
Ama haberdar ederim gelisme olursa
Cevap sahibi+1 yılBence yaz gerçekten hiç bir şey kaybetmezsin, en fazla denedim dersin içinde ki o tereddüt gider ve rahatlarsın.
Cevap sahibi+1 yılDiğer cevaplara baktım da dün konuşmuşsunuz madem bitirdiniz konuşmayı nasıl konuştun ki
Soran+1 yılDün bitirdik zaten
Soran+1 yılMerhaba ben dayanamafim yazdim ve konusuyoruz ne yapacagiz kararvveremedik ama halimizden memnunuz
Cevap sahibi+1 yılUmarım gönlünüze göre olur.
Soran+1 yılTesekkurler
Gizli Üye(36-45)+1 yılVur kaççı kesin..
sonra bura yazma “ilk buluşmamızda seviştik, sonra haber alamıyorum, telefonları kapalı”
04 Yorumla
Soran+1 yılKabul etsem enn yakin 6 ay sonra üniversitede gorusebilecektik Oyle bir sey olacagini asla sanmiyorum Ama tabii sizin gorusunuz
Cevap sahibi+1 yılBen de sanmıyordum
Soran+1 yılNe degisti
Cevap sahibi+1 yılAylarca yazıştık, reel de görüştük.
Başlarda böyle bir şey olacağını hiç düşünmemiştim.
Hayal ötesi bişey, sanaldan biriyle aylarca yazışıp bunun reele dönmesi.
+1 yılHayır sevemem. Sevmek için somut biri lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPeki 1yıl hiç konusmadan birini seven ben. Ulan ne enayiymişim.
03 Yorumla
Soran+1 yılOha nasil oldu
Cevap sahibi+1 yılİlk 5-6 ay Hoşlantı seviyesindeydi , hergün stalk yapmak için geliyordum. O ara başkalarıda girdi radarıma, konuştuğum oldu ama sevgili manasında gözüm ondan başkasını görmedi.
Neyine tutulmuştun dersen yani anlamsız işte zıt karakterler olmamıza rağmen mesela ben hiç flörtöz biri değilken sosyal biri değilken o tam tersi falan.
Aşk öyle birşeymiş sevmek için en ufak bir nedene tutunuyorsun. Düşün başka ülkelerdeyiz ama ben dışarıda bile birine o gözle bakamıyordum.
Gözüm ve mantığım biraz geç açıldı. Sonra sonra anladım bizden olmayacağını. Onu belirsiz bir maceraya atamamakla sevdam arasında sıkışıp kalmıştım. İşin maddi boyutuda yüklenince vazgeçtim.
Şimdilerde başka biri var ufaktan hislendiğim. Aynı yüksek duygulara çıkabilirmiyim bilemiyorum ama şuna eminim insan yeni bir sayfa açmalı. Platoniklik benim hayatımdan çok şey götürdü. Artık kendimi öyle bir ilişkinin uzaktan yakından içinde bulmak istemiyorum. Karsılıklı olsun, bulusalım birşeyler ıcelım, gezelim falan ıstıyorum. Oyle seyler yanı. Sanada gecmıs olsun. Anonım de olsa ıcımı dokmek ıyı geldı hoscakal.
Soran+1 yılVay be umarim hayirlisi olur
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evet sevebilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılNasil emin olucam konusmak zevkliydi ama hoslantida ne farkli olur
Soran+1 yılOnun icin üniversiteye gecmemiz gerekiyordu fafkli sehirlerdeyiz ve reddettigim icin konusmayi kestik artik zor yani :((
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır tabi saçma olur
05 Yorumla
Soran+1 yılHoslanmasi mi
Soran+1 yılKonuşmalardan olamaz mi
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun bilemedim ben de
Mesela konusmaiz gercekten benim de hosuma gidiyor konusmak istiyorum bol bol sohbet de ediypruz Ama senden hoslaniyorum diyebilmek bana hore daha farkli yani
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir tabiki
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya anlattiklarim
- +1 yıl
Sende hoşlanmışsın belliki
- +1 yıl
Ama red etmişsin
Soran+1 yılOyle mi diyorsun nasil emin olabilirim ki hoslandgimdan
- +1 yıl
Sen yazmışsın öyle buradan rahat değil dm rahat
Soran+1 yılSanirim levelim yetmiyor
- +1 yıl
Kullanıcı adın ne ben atim
Soran+1 yılIstek atabiliyorum mesaj atamiyorum
+1 yılYalan gözüm yalan, işine bak
01 Yorumla
Soran+1 yılYalan olduguna inanasim gelmiyor maalesef
Ahlakını tanırsam evet
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil tanirsin bence ahlakli biriydi
resmini bile görmediğim birini sevemem.
07 Yorumla
Soran+1 yılHoslanmis zaten ama yine de bilemedim cok riskli
Soran+1 yılCidden mi
Hic öyle dusunmuyordum
Yani konusurken anlamadin mi Cunku biz tesadüfen bir grupta tanistik kotü biri oldugunu asla dusunmuyorum
Zaten nasil olduysa güveniyorum🤷♀️
Soran+1 yılNe yaptin peki sonra nasil psikopattı
Soran+1 yılHaklisin hemen guvenmemek gerek ama öyle biri bence asla degil Ben onu gördüm ama o beni görmedi
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılRuhlar aleminde yaşıyorsa sevebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki bence mümkün
Sevemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılElbetteki
10 Yorumla Olabilir sevebilir bende sevdim
016 Yorumla
Soran+1 yılPeki yazdiklarima yorumun ne
- +1 yıl
Bence erken karar vermişsin sesini duymadan seven adam demek ki sende aradığı şey güzellik değil seninle uyum sevmiş bulustuktan sonra karar vermen daha doğru olurdu ben de sevdim çocukla bulunmadık bile ama deli gibi seviyorum bu yüzden onun söylediklerinin o kadar da yalan olduğunu düşünüyorum ama yine de sen bilirsin
Soran+1 yılSoylediklerinin yalan oldugunu ben de dusunmuylrum ama evet diyemezdim Ama önce bir bulusalim sonra karar veririm diyip 6 ay konumsya nasil devam edebilirdim ki bence o erken davrandi Mesela sinavdan sonra açilsaydi ddaha fafkli olabilirdi her sey
Soran+1 yılSu an devam ediyor musunuz
- +1 yıl
Evet hala devam ediyoruz ve umarım bu mesafaler biter😔 önemli olan karşındaki insanın ve senin iraden Sabri yani ikiniz de beklerseniz sabırla anlayış gösterip severseniz kessinlikle her şey güzel olacaktır ama sen bir kızsın bu yüzden sen gitme gelecekse o gelsin ilk önce tamam mı
Soran+1 yılReddettim artik olmaz gibi, üzgunüm :((
Soran+1 yılDün konustuk daha🫣
Soran+1 yılYa ters tepki verirse şu an üzüldügüne eminim
Soran+1 yılOha öyle bir sey yapamam
Sevmek degil iste hoslanti sadece of vallahi olucem ben de emin degilim ki hoslaniyor muyum Nasil anlarim Konusmamiz zevkliydi evet ama hoslaniyorum demek benim icin buyuk bir sey sanirim Yani ilerisini dusunuyorum ben Hemen iliski olcakmis gibi
Hayir
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar net diyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılimkansız benim için
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılEvet.
013 Yorumla
Soran+1 yılTecrübe mi konusuyor fikrin mi
- +1 yıl
Tecrübe.
Soran+1 yılSonra noldu peki devam mi
- +1 yıl
Yol verdim.
Soran+1 yılSen sevdin ve sen mi yol verdin neden
- +1 yıl
Çabuk sıkılırım.
Soran+1 yılGaripmiş
- +1 yıl
Neden?
Soran+1 yılBilmem yani neden sıkıldın görmeden sevebilmissin
- +1 yıl
Bazı şeyler monotona bağladığında sıkıcı hal almaz mı sencede?
Soran+1 yılYani evet ne yasadin bilmiyorum ama sevdigin birinden sıkılmak kolay degil bana göre
Anlatirsan daha mantikli yorum yapabilirim- +1 yıl
Toplum önünde anlatmak son tercihimdir.
Soran+1 yılPeki senin tercihin yanitin icin tesekkurler
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Sevilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam