Birini görmeden sevebilir misiniz?

Sanaldan tanisip sürekli konustugum kisi benden hoslandigini söyledi. Ama sesimi dahi duymadi beni gormedi yani sadece yazisiyorduk. Ben de haliyle reddettim. Çünkü böyle kabul etmek cok riskliydi belki gordugunde ayni seyleri dusunmeyecek ya da sanaldaki gibi konusamayacagiz vs. Her sey icin cok erkendi. Reddettigimden beri kendimi kotu hissediyorum sonuctan asla memnun degilim ve aglayip durdum. Sadece konusmayla hoslanilamayacagini dusundugum icin ihtimal vermedim sanirim. Ama bu kadar uzulunce acaba ben de mi hoslaniyordum dusuncesi olustu. Evet hoslaniyorum demedim ama ben de ileride bir seyler olabilecegini dusunuyordum. Keske daha sonra acilsaydi. Su an kabul edemezdim ama reddettigim icin de bir daha asla olamayacak çünkü iletisimi kestik. Şimdi ne yapicam bilmiyorum. Duygularimdan emin olsam gider yazarim ki zaten kabul ederdim. Ama imkansiz hic yuzyuze gelmemisken. Biraz bekleseydi ayni sehirde üniversiteye gidecektik. Simdi sadece uzgunum ve iki taraf da böyle karari da ben verdim. Yani verebilecegim tek crvap vardi ama verdigim cevabin sonucunu istemezdim. Umarim anlatabilmisimdir

Güncellemeler
+1 yıl
Baska fikirler
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Birini görmeden sevebilir misiniz?