Hiç görmediğiniz sadece mesajlaştığınız ve birkaç kere telefonda konuştuğunuz birini sevebilir misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılBen bizzat sahitligini yaptm 1. Dereceden kankimin kuzeniydi. Telefonlastk hersey cok guzeldi "kalbini "gorebiliyordum. Tabi bu teshislerde de bulunabilmek icin de kadinlardan da anlamak gerekti. Geçmişte de baya iliskilerim oldu sayamadigim kadar. Ama bu başkaydı etkilendim cok. Ama "O" aşk tan bahsederdi hem de çok. Aramzda birkaç sehir vardı. Ailevi bazi engeller vardı. En son bana dediği "ben senden vazgecemem , sen vazgec benden "... sonra Gittim şehrine kaldm 3 gece. Haber verdim. seni görürsem cok kötü baglanirim demişti bu hayattaki tek çarem de sensin demişti. Gorusmedim ben de. İşini kolaylastracagm dedim ve cktm. Ne mesaj ne arama yaptm. darmadağın olduğunu adm gibi bilyorum. Cok garip cok... sigaranın tadını hayatnda hiç sigara icmemis birine sormak gibi senin bu sorun.. farketmiyor yani ha uzakta ha yaknda. görmek , dokunmak da Bazen anlamsz kalabiliyor...
16 Yorumla- +1 yıl
Sonr ane oldu ben olayda kaldım merak ettim açıkçası
- +1 yıl
Ailevi sorunlar onun ailesine aitti simdi 21 . gün oldu hala çırpınışları devam ediyor. Numarasını sildim onda hala kaytlym diğer sanal ortamlarda geri cekildim o hala takipcim... Gonderme yapmalar, bizzat cumlelerimi paylaşıyor, arkadaşları da çok ii biliyor. Öyle kaldi nereye kadar dayanr bilmiyorum. Sanırım anılar arsivimize, mazimize birilerini daha ekleyeceğiz bir ömür belki... belki de her kadehimi kaldrdigim da aklima gelecek belki hic ckmayacak...
- +1 yıl
Her zaman mutlu son olmuyor malesef :(
- +1 yıl
Eee hayat !! Olsun ben hüznü de çok severim ... (:
- +1 yıl
Uzuldum gercekten
- +1 yıl
Tsk ederim (: ama ben ona üzülüyorum daha çok çünkü "O " güçlü değil benim kadar ... ayrntilar daha üzücü ve bazen sonundan endişe de duyabiliyorsun o yüzden. .. Görmediğiniz dokunmadığınız birisi için önceden bir kez daha düşünün. Simdi ben mesela keşke hiç bulandrmasaydm sularını , beni hiç tanimasaydi diyorum sadece onun için diyorum bunu...
En İyi Cevaplar
+1 yıl494 Yorumla- +1 yıl
Demiş cemal sureyya :)
- +1 yıl
+++++ 11111 :)
Aşk diye büyütülen şey zaten o kişinin kafamızdaki hali. Hiç görmediğiniz birine aşık olamazsınız ama hayalini kurabilirsiniz aşka benzetirsiniz ama olmadığını bilirsiniz. Bir filmde dergide hoş bir çift gördüğünüzde gelecekte biriyle kendinizi yanyana görebiliyorsanız kafanızdaki hali oturmuştur. Tam olarak aşk olmasa da heyecanlanmak için yeterlidir. Mesajlaşarak ama görüşmeyerek aşık olduğunuza kendinizi inandırırsınız ama olmazsınız. Aşk beyindeki kimyasal bir olaydır önemli olan aşk değildir yani kendinizi o duruma getirebilmektir.
20 Yorumla
Bende birini hiç görmeden sevdim 2 yıl çıktık hiç görüşmeden ayrıldık. Gereksizdi dönüp bakıyormda gerçekten sevmiştim ama geriye boşa harcanan telefon şarjı hayaller zaman sevgi değer kalıyo elinde. Ve gerçek sevgide olmuyo çünkü sen onu görmediğinde bir bedene bürüyosun hayalinde ve hayalindekini seviyosun. görmediğin biri sevilir ama kalıcı ve geçrek sevgi değildir. Sadece sevdğini sanırsın
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
92
Cevap
137Cevap
+1 yılbende pek mümkün olmaz sanırdım böyle bir şey ancak başınıza gelince öğreniyorsunuz. ben onun resmini gördüğümde çok etkilendim ve biz konuşmaya başlayınca işin içine onun ruhu kişiliği karakteri de girince her şey dahada güzelleşti:) ve birbirimizi tanıdıkça sanki onu yıllardır tanıyormuşum da o güne kadar hiç konuşmamışız gibi hissettim. İnsan şunu öğreniyor ki biriyle nerede nasıl ne şekil de karşılaşıp tanışıp onu seveceğimiz çok farklı biçimde olabiliyor buda onlardan bir tanesi işte. takdiri ilahi diyelim ve hiç bir zaman büyük konuşmayalım
10 YorumlaBir insanın görmediği bir varlığa tapması mümkün, görmediği bir insanı sevmesi ve tebliğine iman etmesi de mümkün olduğuna göre, aşk ilişkilerinde de imkansız değildir görmeden sevmek.
201 Yorumla- +1 yıl
bir + da sana :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiçmi görmedin resim bilemi ,, belki resim de göre bilirsin ordan ola bilir ,, bu soruya cevap larını senden daha çok merak edıyorum ,, eski kız arkadaşımda 1 ay bir kişiyle çıkmış hiç görüşmemmişler diyor 1 ay sonra bitmiş işkileri ama arkadaş olarak 2,5 sene devam etmış ve benle çıkarken bıle konuşuyormuş mesaj laşıyormuş ,, sadece arkadaş dıyor çok sık goruşuyorlarmış ,, hiç de yuz yuze goruşmemışler ,, sadece internetten goruşmuşler ,, çocukta yakışıklı falan değil , ama ağzi iyi laf yapıyor yalan konuşan biri barız yalan konuşan biri ,, ve eskı kız arkadaşım onunla konuşmuş 2,5 sene kadar ve benımle çıkarken bıle ,, benı için oluyorum diyen biri bunun riskını bile göze ala bılıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Yani sen onu kız arkadaşın olarak görmûşsün ama o seni erkek arkadaşı olarak gormemiş zaten hep şu senin için ölûyorum yok seni dunyalar kadar seviyorum diyenler yalanların alasını soyleyenlerdır. Konuştuğu çocuğa gelince ağzı iyi laf yapan birinin gercekten sozlerinin buyuk çoğunluğu yalandır.
Cevap sahibi+1 yılsaten kızı hiç çözemedim 1,5 sene çıktık ,, halen çözemedim bitti dedim belki 100 defa intagar edecem sensiz yaşayamam falan ,, bide bu kız 29 yaşında çocukda değil ,, aklı başında okumuş işi gücü olan biri ,, yanı baktıgın zaman bunları yapa bilecek biri değil ,, çok tuaf biri ,, yeminler ediyor kurana el basıp ailesi uzerıne yemınler ediyor ,, ama benleyken konuşmuş ,, bu nun olcagınıda biliyor du ben dedim ona bana yalan söylersen biter diye bile bile bunu yapmasıda çok tuaf ,, ama haklısın o benı hiç erkek arkadaşı veya evlenceği kışı olarak görmemiş ,, gerci evlenme teklı ettim kabul etti falan neyse ,, dengesiz
+1 yılNe yazık ki herşey öyle filmlerdeki gibi değil. karşındakinin samimiyetinden emin olabilmek için onunla vakit geçirmeli davranışlarını izlemelisin belki de seninle konuşurken farklı gerçek hayattaysa çok daha farklı biri olabilir. Önce konuş aklına yatarsa görüş sonrasında olacaksa sevgi aşk zaten gelir. Ama konuşmalar aldatıcı, yanıltıcı olabilir dikkatli olmanda fayda var.
10 Yorumla
+1 yılsenn yaslarda bu sevgı degılde hayranlıktır saftır ıncıtılmemelıdır yoksaılerde sureklı baglanma sıkıntısı yasarsın bızde yasadık ulasılmaz olan zor elde edılen kolay sevılır oda şu an senın ııcn oyle gordukten sonra heyecanın gecer dıkkat et ıncınme
o karsıdakı sandıgın gbı bırısı olmayabılır10 YorumlaEvet asik olabilirsin tatlim ask oyle bir sey ki bir anda gelir seni bulur kalp denen o yere kurulur gerisini hatirlamassin ki hep onla olmak istersin onu dusunursun satirlarca onun icin siirler yazasin gelir işte boyle birseydir ama tek tarafli olunca acitiyo karsilik onemli ;) yolun acik ola
20 Yorumla
+1 yılSevenler için sevilen, sebeplerle uğurlanır.
Gören göz için her gördüğü bir sebeb bulur gorduguyle fikredecekse..
Görmeden sebeb bulmadan sebebe bağlamadan sevense, yüreğin sebebsiz emanetcisidir. Çünkü o , şu bu demeden yüreği yüreğe ev bilmiştir..20 Yorumlaevet. bunu sözlük ortamlarında çok yaşıyorum. hiç görmediğim ama kardeşim gibi sevdiğim 2 genç çocuk var. aramızda duygusal anlamda kuvvetli bir bağ var. kardeşim olsalar bu kadar sevmem heralde.
bir de 18 yaşındayken hiç görmeden ve sadece telefonda konuşarak aşık olduğum biri vardı. en saf en temiz sevgilerden biridir görmeden aşık olmak. çünkü birbirinizden hiç bir anlamda çıkar sağlamıyorsunuz sadece seviyor ve seviliyorsunuz.20 YorumlaKarakteri daha iyi belli olur aslinda oyle, onu, kendisi icin sevebilirsin hani dis gorunuse pek onem gostermessin sonucta gercekten goremedigin icin. Buda guzel bisey, birbirinize oyle baglanmaniz
22 Yorumla- +1 yıl
Bakış açını beğendim gerçekten :)
+1 yılHayatımda olmayabilirsin..
Konuşmuyor olabiliriz..
Sesini duymuyor olabilirim..
Ellerini tutmuyor olabilirim..
Gözlerine doyumsuz bakamıyor da olabilirim..
Ama bunların hiçbiri
Seni hissetmeme engel değil,
Sevmeme de...20 Yorumla
+1 yılfikirlerinden hoşlanabilirsin hatta onu sevebilirsin de ama aşık olabileceğini sanmıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Bende oyle dusunuyorum
- Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılmesafeler engel degildir sevdiysen bikere ayni gokyuzunu paylasiyorsak ve kalbim kalbindeyse mesafeler sadece lanet bir sayidan ibaret
52 Yorumla- +1 yıl
Yani bikere gorursun uzak bir yere gider o zaman tamagörmüyorumsun sewersin tabiki ama hicc gormedigini farzet yani
- +1 yıl
:) biz yaradanida gormeden sevmedik mi? onemli olan gormek degilki
Aşk başka bişey anne çocuğuna görmeden dokunmadan aşık olur insanın insana aşık olması için görmesine duymasına gerek yok ama böyle aşklar hep insanın canını yakar :(
20 Yorumla
+1 yılSevdim ve sevilir tabiki. Bilimsel araştırmalar sonucunda fa ortaya çıkmış. Görmeden o kişinin ya karakterine, sesine vb. gibi özelliklerine aşık olunduğunu söylüyor bilim adamları. Hem biz görmeden iman edenleriz.
20 Yorumla
+1 yılZamanımız hayaller devri değil.
Eskilerde olsaydı olabilirdi belki.
Ama bu devirde elle tutulup, gözle görülmeyince olmuyor.33 Yorumla- +1 yıl
Goz gorduğunu seviyor artık yurek pek onemlı değil
- +1 yıl
Bu sozunu tuttum haklısın yani
- +1 yıl
Aşk gözün gördüğüyle değil yüreğin gördüğüyle olandır
- Aile & Toplum konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılSevmek dediğin şey kalple olur , duygularla olur , hislerle olur.. Görerek seviyorsan onu değil tipini seviyorsundur zaten.. Yani görmediğini seversen asıl o dur gerçek sevgi.. :)
20 Yorumla Dokunamadığın birini özlüyorsan özlediğin kalbine dokunmuştur çoktan diye bir söz vardı. O hesap. Görmeden de sevilir..
30 YorumlaSevebilirim, aslında sevdim de ama bazen yüz yüze görüştüğünüzde bu durum değişebiliyor bende de olduğu gibi.
20 Yorumla
+1 yıl4 senedir ne elini tuttum nede yüzünü gördüm sadece telefon ve sms başka hiçbirşey yok.
Ve onu çok seviyordum, taki kaybedene dek.
Görmeden sevmek dokunmadan hissetmek aşkların en güzeli...30 Yorumla
+1 yılInsan bazen bir fotografa veyahut sadece bir ses tonuna bile asik olabiliyor.
Gozlerimle gordum. oluyor20 Yorumlane derece sevebilirsin ki
seni çok seviyorum bitiyorum ölüyorum laflarına kanıyorsan helal valla :)
bende mesajlaşma programı var
kur programı bilgisayar bile karşıda biri var gibi yazıyor :D
onu da mı sevelim yani :D10 YorumlaSevilir tabikide. Hatta o kadar sever ki bir anda kalbine bişey saplanır üzüldügünü hissedince. Acar telefonu sorar. Daha da üzülür.
10 YorumlaSevmek kavramı doğru değil bazı yönleri hoşuna gidebilir ama bir insan görmediği bir kişiyi sevemez ona aşık olamaz
10 Yorumla
+1 yılGormeden sevebilirim, Gorunce daha fazla baglanirim , severim
30 YorumlaSanatsal bir ruh halinde bir kişi için çokta zor degildir. ama sürdürebilirlik açısından imkansızdır ve uzun ömürlü değildir bu heves
20 YorumlaBen inanmiyorum ya aslinda hoslanilir bulusulur o zamanda hoslanilirsa sevilir yani genelleme yapmak zor olur
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı. Evet sesine sohbetinden yola cikarak insanda hoslasma olabilir sevebilir... :)
20 YorumlaSevmek için illaki yüzünü görmek şart değil, sesini seversin, sohbetini seversin, varlığını vs
20 Yorumlaİmanimizda görmeden bir varligin varligina inanip sevebiliyorsak ayni devirde yasamasak bile onun iman edin diye gonderdiği elçinin dinine inaniyorsak neden olmasin?
10 YorumlaSanaldan asik olanlara sasiriyorum tamam yazilan konusmalardan falan etkilenilir sohbet edilir falanda ne aski abicim pc nin ekraninami asiksin dokunmamis hissetmemissin.
10 Yorumla
+1 yılEvet sevebilirsin. Hatta baglanabilirsin de. Ama eninde sonunda görmek isteyeceksin. Surprizlerle karsilasmamak için en başından birer resim bile olsa karşılıklı paylasilmalidir...
10 Yorumla
+1 yılBiz Allaha ve onun meleklerine görmeden imam etmedik mi?
21 Yorumla- +1 yıl
adamsın mayk
+1 yılSeviliyo tabiki :(( senin durumundayim cok kotu bise:((
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sevilir ama görmeden devam etmek uzun süreli olmayabilir
10 Yorumla
+1 yılSever hemde çıldıracak kadar sewer... 1 yıl geçti sevgi eksileceğine dahada arttı ve artacakta...
10 YorumlaÖyle bir sewiyosun ki 4 yıl peşinden gittim onun :(
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevmek değil hoşlanırım. Eyer konuşmalar devam ederse uyum olursa zaten kendiliğinden olur.
10 Yorumla
+1 yılBen bir insanın hal ve hareketini davranış biçimini ahlakını düşünce yapısını maneviyatını önemser ve severim görsellik 2. plandadır. O yüzden görmeden sevebilirim diye düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılŞeker hastası bir kız vardı onu çok seviyordum numarasinı isterken çok aşırı ısrar edince o da hesabı ibtal etti ve onu bulamiyorum çok pişmanım :'(
@nerden88 di şu an yok10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın insanı gorucu usulüyle evlenen ler çokmu görüp konuştular
10 Yorumla
+1 yılonun adı sevgi değil, hayranlıktır. ilgidir, meraktır ama sevgi değildir. karıştırılmaması gerekir.
10 Yorumla
+1 yılSevmiştim oldu mu oluyo valla ama biz her gün konuşuyorduk hiç görüşmeden 3 ay çıkmıştık bile
21 Yorumla- +1 yıl
Vay be :)
+1 yılAllah'i gormeden varligina kosulsuz baglanip seviyorsam, beseri bir varligida sevebilirim diye dusunuyorum zorlarsam olur :)
10 Yorumla
+1 yılAynen görmeden seviyorum ve çok mutluyum 3 yıldır beraberiz :) hic buluşmadık ama ailelerimiz bizi biliyor caiz olmadıgı icin gorusmuyoruz
05 Yorumla- +1 yıl
Pardon nesi caiz değil?
- +1 yıl
Buluşmamız
- +1 yıl
Onunla dışarıda bir yerde beraber olamam okay
- +1 yıl
Çok mantıklı gercekten (!)
- +1 yıl
Sen Müslüman degil mısın? Ee daha ne. Biraz dinini araştır olur mu?
+1 yılAllah var bir tek diğerleri gömülüyor mezardan bidaha çıkmamak üzere ustaa
10 Yorumla
+1 yılAllahı sevenlere.. resulunu sevenlere sormak lazım bu soruyu!!!
30 YorumlaSadece telefondan konuşup mesajlaşmak belki sevmeni sağlayabilir ama bu sevgi aşk mı olur bilemem. Daha doğrusu yanında olduğu , sana destek olduğu için ona değer veriyor olabilirsin. Bunu da aşk olarak sanmanı istemem. Aşk çok çelişkili birşeydir.
10 YorumlaSevebilirsin ben sevdim ama boş gereksiz zaman gecirmekten baska birsey degil
12 Yorumlabenim şu an da öyle haftasonu ilk defa buluşucaz bakalım
11 Yorumla- +1 yıl
İyi şanslar o zaman :)
+1 yılAnlamak icin yasamak gerekir... ;) oluyor oyle ben yasadim hemde cok sevdim. yasamayanlar anlayamaz N
10 YorumlaSevmek kalpte olur. Seversin tabi. Severim. Sevdim de. Yüzünü hiç görmeden kaç sene sevdim sonra gördüm daha çok sevdim. Sevmek için iki kalbin birbirini hissetmesi yeter bence..
20 YorumlaTamam sevilir ama bence sadece ilgisini seversin. Yüzünü görmeden, hareketlerini ezberlemeden özellikle de sana olan bakışlarını görmeden ne kadar sevebilirsin ki?
20 Yorumla
+1 yılEvet. Beni deliler gibi seven bir kız arkadaşım oldu. Hem de il dışından.
10 Yorumlabiraz düşünülünce tapılan allah ın varlığı akla gelir
10 Yorumlakızlar evet sevebilir çünkü kızlar duyarak aşık olur ama erkekler bakarak
20 YorumlaOlabilir tabi ama gorup de yaklasinca hayallerin yikilabilir. Ne demisler Gerçek Acidır !
10 Yorumla
+1 yılSevmek anlık bisi yeterki dogru zaman dogru kisi nerden olduğu farketmez !
10 YorumlaSevdim ama sürekli sınanma üzerine kurduğu güven tazeleme olaylarından dolayı bitti
10 YorumlaÖyle bir duruma sevmek denmez tatlım hoslantı diyebiliriz. Hiç yüzünü görmeden sadece yazdıklarından sesinden etkileniyorsan bu hoşlantıdır.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın evet :)
ben sevmıştım mesafeler umrunda olamaz bır kışının canı gönulden sevdikçe :)) aşkınızı mesafelerlede yaşabılırsınız onu hıssederekte yaşabılırsınız
10 Yorumla- Devamını Gör (169)
Devamını Gör(214)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem