Örnek vereyim
Sevgilinizi seviyorsunuz o da sizi seviyor ama arkadaşınız onu sevmiyor ve sevgiliniz ile hiç anlaşamıyor, düşman gibiler. Böyle bir senaryoda kimi tercih edersiniz

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Örnek vereyim
Sevgilinizi seviyorsunuz o da sizi seviyor ama arkadaşınız onu sevmiyor ve sevgiliniz ile hiç anlaşamıyor, düşman gibiler. Böyle bir senaryoda kimi tercih edersiniz

Cevap
6Cevap
Karar vermem, sıkıyoesa onlar karar versin banane sanki 5 ysşındayım.
5 yaş iyiydi 😅
Evet öyle zaten çocukken sorulan soru gibi geçerli bir gerekçe olmadığı sürece niye seçim yapılsın ki 😅
Birbirlerini yesinler gibi oldu 😅
Bundan sonra seçim yapmak zorunda bırakılırsam, arkadaşlarımı seçerim
Böyle bi senaryoda sevgilimi seçerim ama neden sevmediğini de once bi guzel konusurum hakli sebepleri var mi yok mu tartarim. Ara yolu bulmaya calisirim baktim olmadi sevgilimle devam ederim. Cunku onume gelenle sevgili olmuyorum her iliskim ciddi bir iliskidir direkt soylemesem de kafamda evlilige gider mi gitmez mi yi dusunurum
Yani ikisinde de vazgeçmeyi düşünmem ki zaten onlarda bana değer veriyorsa sevmeselerde saygı duymayı öğrenmeliler diye düşünüyorum tabi sürekli sorun çıkaran bir taraf varsa sanırım onu hayatımdan çıkarmak zorunda kalırdım o da çok mecbur kalırsam 💁🏻♀️
Tamam da arkadaş denen bok neden sevgilimle muhatap oluyor ayrıca onun bana bunu seçim olarak sunması bile akla yakışır bir hareket değil gerçek arkadaş sevgilim ile muhatap dahi olmaz bu böyledir
Evet herkes sınırını bilmeli
Ailede bile sınır olur arkadaş kim ya 😂
Bilmiyorum ben hiç sevmem tercih yapmayı öyle bir şey olsa kendimi seçer giderim 😅
En güzeli 😂🤣
Niye birini seçeyim ki uzak dursunlar zaten en iyisi birbirini sevmek zorunda değiller birisi birinin hic bir şeyi değil.
Tabi ki ben olsam seçim yapmam çok geçerli bir sebep ortada yoksa
Normal standart bir arkadaşım ise takmam ama canim ciğerim ise kesin bir bok biliyordur derim kızdan soğurum.
Birbirlerini sevmeleri ve anlaşmaları gerekmiyor ki, görüşmek zorunda değiller, seçim yapmam.
Sevgilim de sevgilim 😃
Arkadaşıma da sevgilime de tekmeyi basarım
Onlarla mi uğraşacağım o mu bu mu çocuk mi bunlar ikisinin yeri ayrı
Secemem
Yapamaz iki tarafta
Arkadaşımı
Kendimi
Sevgilim yok
ikisinide istemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tam bir kaos senaryosu bu aşkooo! Gerçekten arada kalmak insanın enerjisini inanılmaz düşüren bir şey 🥺
Ben böyle durumlarda taraf seçmek yerine çizgi çekmeyi tercih ederim. Gerçek dostum mutluluğuma saygı duyar, sevgilim de hayatımdaki insanlara olgun yaklaşır. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama ikisi de beni seviyorsa sınırlarına dikkat etmeli 💅✨
Eğer biri beni seçim yapmaya zorlarsa, problem çıkaran tarafı sorgularım. Sen hiç böyle bir ikilemde kaldın mı peki? ☕💖