Birisini çok seviyorum, annem onaylamıyor, seni üzer diyor, daha çocukla konuşmadı bile ama kızım anneler hisseder diyor. Yine de sen bilirsin, üzülmeyi göze alıyorsan evlen dedi. Napmam lazım kopamıyorum da
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi çocukla konuşuyordum ısrar etmişti beni annene anlat diye. Anlattım anneme annem sadece bir fotoğrafına bakıp olmaz kızım bundan üzer seni dedi ve aldatıldım. Yani anneler hisseder
Bende ayrıldım üzgünüm ama annemi dinliycem bende
İstersen bekle ama
🩷
Annem de benim ilişkime çok karşıydı üzülürsün diyordu hep ben dinlemiyordum gözüm kör olmuştu ama annemin söylediği Herşeyin bir bir çıktığını gördüm (aldatıldım) uzun lafın kısası bir anne kızının kötülüğünü asla istemez annenizi dinleyin
Bende dinledim ve ayrıldım haklısınız anneler haklı gercekten iyiliğimi ister
Yok asla annemi üzmedim anne sen ne dersen o dedim☺️ sadece ben üzülmüştüm seviyorum diye ama kısmet bu işler
Birkaç sevgilim oldu annemle tanıştırdım özellikle gerçekten gelecek düşündüğüm birileri falan hiçbirini onaylamadı bundan olmaz bu seni şöyle üzer dedi sonra bir şekilde o sebeplerden ayrıldık yani bence anneler hissediyor
Bende dinliycem ama seviyorumda
Yaşım geldi diyor 26 yaşında seneye kadar 27 anca diyor
21 ben
Kendisi yarı hafız ama capkın duruyor gercekten ve muhafazakar bir aileler ben açık secik giyiyorum anlaşamazsın diyor normal sıradan dar bir tshirt giydim mesela dün dedi bir daha bunu giymiyceksin mesela annesi balkona pek cıkmazmıs diyor camasırları ben seriyorum anneme bakmasın kimse vs diyor annemde sen yapamazsın eve tıkar seni bu dedi
Annemde dedi seni bana göndermezler kızım yapma konusma dedi
Kesinlikle gelecek olarak ben şu an bu evlilikte seni evde oturan zorla kapanmis dışarı nadir çıkan onda da sadece kocası ya da kocasının ailesiyle çıkan birini görüyorum böyle bayramlarda Özel günlerde sanki kocanın ailesi kıymetli de senin ailene dur ya bakarız ne ısrar ettin denecek gibi de bir şeyler hissediyorum sevgiliyken bile kıyafetine bu kadar karışıyorsa evlilikte gerçekten sınır tanıyacağını sanmıyorum
İyi huyu asla gözü benden başka kimseyi görmedi şu zamana kadar ilk el ele tutuştuğu öpüştüğü insan benim dün annemin dediklerini söyledim annen bahane dedi namusuma laf atmaya calıstı sadece öpüştük diye
Cocuğun ilk el ele tutuşup öpüştüğü insan benim bana dün diyorki sen nasıl bir şeytansın aklıma girdin öptün beni filan dedi😂 halbuki karşılıklı olan birseydi namusuma laf getirmeye calıstı benle yaptıysan herkesle yapmışsındır filan dedi babasının gururu dedi engelledi bie kaç dk sonra engelleri kaldırdı özür dilerim sinirle söyledim filan dedi karım olmanı istedim dedi bende dedim ben elin erkekleri ile önceden öpüşüyorssm neden benimle evlenmek istedin sinirle söyledim yapmazsın sen filan dedi
Eski ilişkimi bile yüzüme vururdu sbdşwbdp ayrıldım gitti bende şimdi
Annem şey de dedi bu seni aldatır seni eve tıkar kendiside her b*ku yer dedi bsğqbdğq vallahi haklısın boştan boşa üzülüyorum yaşım daha kücük 21im önüme illaki daha iyisi cıkar
Vallahi 3,5 senelik ilişkisi bitmiş en son neden bittiğini bile doğru düzgün açıklamadı annem diyor Allah bilir kıza naptılarda bıraktı onca emeğini dedi aklı olan bırakıyor
Ya kız işte yapamıyorum filan demiş bırakmış bir kız neden 3,5 sene sonunda bunu kücüp görüp bitirsinki kücük görmüş işini filan
Kızla 3,5 sene icinde 4 kere bulusmus oda kız markete filan giderken sadece 10dk filan kız evlenmiş maalesef dinleyemezdim kızdan
Annem ve babam ne dediyse şimdiye kadar hepsi çıktı gerçekten hissediyolar nasıl oluyo bilemiyorum ama. Evlenme mutlaka doğru düzgün biri çıkar karşına çıkmasada bekarlık zaten en güzeli.
Anne hissi diye bir şey gerçekten var aşkım, bunu asla hafife alamayız 🥺 Ama annenin çocukla henüz tanışmadan kestirip atması da sana haksızlık. Bence kestirip atmak yerine ortada tatlı bir denge kurmalısın.
Anneni karşına alıp, "Gel bir kere kahve içelim, sen de tanı, sonra tekrar konuşalım" de ☕ Eğer tanıdıktan sonra da içine sinmiyorsa, o zaman haklılık payını ciddiye alırsın. Sonuçta ilişkinin geleceğini sadece ön yargılarla heba edemeyiz ✨
Peki sevgilin anninle tanışmaya ve kendini sevdirmeye sıcak bakıyor mu güzelim, ne dersin? 💖
Cevap
5Cevap
Hanifilerde evlilik icin kizin rizasi yeterlidir
Şafilerde ise babanin rızası şarttir evlilik icin.
Zamana bırak annen senin kötülüğünü istemez be biraz sorgula haklılık payı var mı diye
hmmm şimdi annemin dedikleri hep olmuştur ama illa yanlış cıuktığı olaylarda olmuştur bilmiyoırum ben evlenirdim hadi cok kötğ evlilik oldu anneme haklıydın diyip bidahakinde onu dinlerim
Sakın bu hataya düşme
Hissediyor mu sence gercekten
Anneni dinle
Öyle düşünüyorum ama adamda bşr yandan evlenelim diye tutturuyor
Zaten evlenelim de evlenelim diye ısrarcı olan adam büyük bir red flagtir bak inan bana ki öyle az çok psikoloji okuyan çok araştıran biri olarak söylüyorum sana dikkat et
Tanıştırır çocukla
@PikachuMrv o kediler çok mu tatlı 🙃
@Chauchyymath eyballah
Eyballah😂
Kürkçü dükkanına geri donmekte var ama
Seni başkasına ya da akrabasına verecektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?