Sevgilimin annesini sevmiyorum evlenmeli miyim?

4 yıldır beraberiz annesi tam bir kaynana çok aksi değişik bir kadın bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun çok kötü bir insan ama genel olarak kötü yüzünü gördüm ben bir iki defa iyi gördüm şuanda farklı şehirdeyiz aradım kaç defa açmadı geride dönmedi bile sevgilime söylediğim zaman yaşlı o bilmiyor hasta şu bu diye hep bir savunma halinde bende çıldırıyorum haliyle annesi hasta yaşlı oluyor bende lafçı sözcü oluyorum daha gitmeden bunlarla uğraşıyorum ve çok sıkıldım ne istediğimi bile bilmiyorum artık ama annesini hiç sevmiyorum. Daha gitmeden yok iş yapmazsan sopa yersin yok giydiğin şeyler ney ya g*tün gözüküyor ya başın diğer ogulları vardı birde onların yanında söylüyor çok para harcıyorsun elin açık bilmem ne kısacası tam tanımadan dili her yere döndü dönüyor sıkıldım bende baştan sevemedim hala da sevmiyorum istesem de olmuyor konuşmayı bilmeyen bir insan çünkü. Erkek arkadaşım da annesine düşkün biri işte ne biliyim ya kimseye de anlatamıyorum. Böyle bir evlilik yapmak doğru olur mu bilmiyorum
Sevgilimin annesini sevmiyorum evlenmeli miyim?