Sevgilimin annesini sevmemek de haklı mıyım?

Aslında ilk başlar her şey güzeldi o hanfendi ile ilgili benim ailemin kötü olmasından dolayı bana sana yaşayamadığın anneliği yaşatıcam flan derdi yani güzel gidiyordu her şey. ama olaylar abartı boyuta gelmişti. görüntülü arıyor saatlerce konuşuyor. benim konuşmama fırsat vermiyor. sana bir şey diyicem dedi birkeresinde işte kızımın çarşafı eskidi (giyindigi örtü ) ona almam lazım bana yardım eder misin. nekadar dedim bı çarşaf.550 TL demişti siyah çarşaf arkadaşlar kapalı bunlar. dedim ben veremem kusura bakmayın flan ben oraya geldiğimde ona hediye olarak alırım bide kadın benden havale ücreti de istiyordu. bunu sevdiğim kıza söyledim annem saçmalamış kusura bakma flan dedi. sonra bı kaç gün geçti bana internet faturasini atıyor benim kıza diyorum annen ne diyor böyle ya para istiyor sürekli. iste yok ben onu öylesine attım flan diyordu. sonra bu kadın ile ne zaman konuşsak kızın eski evlencegi kişiyi anlatıyor başka meseleleri anlatıyor. sinir oluyorum bosverin ben onun geçmişini bilmek istemiyorum dedikçe. yok evlenince bizde yaşarsınız diyor zaten kocam yok. yok diyorum biz ayrı evde yaşarız. eski kocası para yolluyor kendisi çalışıyor. hatta birileri ona çarşaf şampuan flan veriyor onlarida satıyor. evin kirasi 550 TL (ev çok güzel ) ama hala insanlardan sadaka topluyor ben dulum zor durumdayım diyerek. insanların verdiği parayı da başı boş harcıyor. Allah kitap diyor kendi keyfine bir işe girdi gece yarısı 12 de flan eve dönüyor adam ile tek. sorun etmiyor. yani böyle iki yüzlü olmasından dolayı o kadın için iyi bir şey küfür hariç böyle annenin yaptığı nekadar doğru senide sürüklemeye çalışıyor diyince bana kızıyor. bunu benim ailem duysa baştan zaten kabul etmicek kadının bana yaptıklarını. Yani 2 ay sonra sözlencegim inşallah ama kız artık annem hakkında doğru konuş diyor. İyide ben olanı soyluyorum senide peşinde surukluyor. çalışmaya ihtiyacı yok kizada diyor sende calisicaksin flan. sonradan ikna oldu çalışma tamam diye. böyle bir kadın varken nasıl olcak
Sevgilimin annesini sevmemek de haklı mıyım?