Güncellemeler
+1 yıl
Cinsellikle alakası ne diyen sayın arayıştaki arkadaş farkındaysan detayda bekaretimden söz ettim bu yüzden risk almamak için cinsellik kategorisini seçtim senin gibi insanların keyfini düşünürken sorum mu kaldırılsın pardon?
Her zaman özgüvenimi kırdı sırf bakire değilim diye bana paçavra diyor daha seni kim ne yapsın kim evlensin diyerek hep özgüvenimi kırdı. Ergenlik döneminde bir çok hata yapmama da o neden oldu sonra da o hatalarla beni vurdu o hatalarımı hep silah olarak kullandı ve canımı acıttı. Anneler kutsal değildir annelik kutsaldır diyorum ve geceyi burada noktalıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abi senin nasıl bir kafan var sen o annenin ayağına kurban ol senin gibi evladı kullanılmış passas birini kim sevsin kim ne yapsın yazık değil mi ya o kadına rezil
😡 sanane yahu kızın bakire değil ise dünyanın sonumu geldi neden kızı aşağılıyorsun hatasını göstereceğine düzgün şekilde söylecegine kızım diyip ancak yok kızını aşağılayarak zevk alıyor sanki kendine gel kendini sev kendine değer ver
Kadın kötü kötü. İçinde iyilik yok.
Akıl da yok aynı zamanda eğitimsiz cahil
Konuşma lan şerefsizz
@Elsa56656 ergen
Kendini üzme annen halen Kafa eski olduğu için seni anlaması mümkün değil annenin ne dediğini takıp da morelini bozma kendini boşluğa atma kendine değer ver kendini sev seni üzmüş olabilir kırılmış olabilirsin o yüzden kendini topla lütfen kendini kötü hissetme
Patlak
Ha bu arada yarın bir gün evlenince çocuğun sana gerçek babam kim demesin
@gecelerdessiz yeterince zarar verdi bana. O yüzden içimi döktüm zaten ayrıca şu yorum yazan kızı da engeller misin? Kendi yorumunda bana patlak yazmış dikkate alamıyorum o yüzden büyük olasılıkla pembe profil açmış bir erkek
@elsa56656 seninle muhatap olacağımı mı sanıyorsun? Sende gurur şeref olsa erkek olduğun halde pembe hesap açıp takılmazsın. Çocuğumun adını da o pislik ağzına alma
Bilmiyorum nasıl engelliycem
Üzme kendini sadece kendini topla burada seni anlıycak tek tük insan var o yüzden boşluğa düşme lütfen
Tamam siz ikiniz erkek erkeğe konuşun hadi ben yatıyorum
@Elsa56656 sana katılıyorum elsacim bakarmisin herşeyi nasıl da normalleştiriyorlar birde annesi kötülüyor günahkar 🙄
@gggyyfggh Gelmezki. Erkek o. Bak o takip ettiği kişiler hep pembe hesap. Ben sanal alemin kurduyum bu sitede 10 senedir takılıyorum neyin ne olduğunu biliyorum bana güven o bir erkek
Bu sitede de kim kimi siikeriim derdinde o yüzden dedim erkek erkeğe takılın diye 😂😂😂
@Herşeygeçiçek00 eğer bir ihtimal gerçekten kızsan da şunu söyleyeceğim başındaki türbana bakmadan insanları günahlarından vuruyorsun hangi din kitapta yazıyor insanları günahlarıyla yargılayabileceğin? Git dinini iyice öğren ondan sonra tesettüre gir cahil