- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbır anne evladını sever.
kılına zarar gelsınde ıstemez. hepsı lafta sozdedır. hatta davranıstadır.
ama 9 ay onu karnında tasıyan bır kadın ıcınde ıllakı merhamet duygusu vardır.
o yuzden bır anne cocugunu her ne olursa olsun sever.
bunu bellı etmeyebılır, cocuguna kotu ters davranabılır ama bu durum gecıcıdır. cunku anne muhtemel olasılıkla baskasına kızıp ofkesını ne yazık kı cocugundan alıyordur. durumun cocukla degıl , hayatın ona ne yazık kı verdıklerı ya da veremedıklerıyle alakalıdır. yoksa anne-cocuk ılıskısının o manyak (!) duygunun onune gecemez...176 Yorumla- +1 yıl
@Meryemmm_ olur😂😂
- +1 yıl
@Meryemmm_ aynen bazı seylerı bılmıyorlar ondan
- 1 yıl
@Meryemmm_ komik degilsin
En İyi Cevaplar
Belki istemeden hamile kalmıştır...
150 Yorumla
+1 yılneden sevmez bence bu sorunun cevabı yıne anne ve babalarda aslında cunku anneler ve babalar cocuklarına fızıkı sıddet uygulamasalar evlat ayrımı yanı kız erkek ayrımı kardes ayrımı yapmasalar veya sorunlarıyla ılgılenseler o cucukta anneden babadan nasıl gorduyse oyle kendı cocuklarını yetıstırır burada goruyorum daha dun bır kız yazmıs babam benı dovdu sokaktayım sımdı kızın o psıkolojı ıle yetısmesı ılerde cocuklarına yansıyacak yanı sıddet ılgısızlık malesef bazı annelerı bu duruma getırıyor benım dusuncem bu yonde
311 Yorumla- +1 yıl
🙏🙏
Bilmiyorum neden sevmez pek tatmadım o duyguyu anne baba sevgisi hakkında yorum yapamıyorum o yüzden ama anneler oğullarına çok düşkün olurlar genelde
213 Yorumla
Soran+1 yılhmm
- +1 yıl
Aynen oğullarına düşkünler onlar bitaneleri ama biz kızlardan nefret ediyorlar. Ufacık sevgi kırıntısını bile fazla görüyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
11 ayÇocukluğumdan beri annem de babam da sevmedi çocukluğumda hatırladığım beni görünce sümük görmüş gibi bakıyorlar di onlarla aynı odada dahi kalmak istemiyordum sadece ev işini bir an önce bitirip kimsenin beni görmediği bir yerde oturuyordum evden kovuldum baska sehirde ortaokul lise diplamasi dışarıdan aldım üniversite okudum çalışmaya başladım canım gibi aklımda annem babam vardı her zaman her fırsatta eve geliyordum her geldiğimde ağlayarak dönüyordum evlendim 2 cocugum oldu yine her sene eve geliyordum istenmedigim söylense bile ruh sağlığım bozuldu cocuklarimida evden kovdular hastaneden çıktım aynı şehre taşınmak istediğimi söyledim evde kavga kiyamet gelemezsin gelemezsin dediler. 3 yıl önce memlekette kendi işimi ayarlayıp memleketime döndüm annem bizi ilk gördüğü an arkasını döndü yüzü duvara dönük şekilde kanepeye oturdu konuşmadı maras depremi oldu bizim ev hasarlı olduğu için bant çekmişler di annemlere gittik bizi görünce yine aynı şeyleri yaşadık. sonra kurban olduğum Allahim depremde o kadar insan öldü bir bunlar ölmedi dedi yine çıkıp geldiler dedi cocuklqrimin yanında ablamında benzer baskıları vardı annemin evini temizlemeye gitmiştim ablamın söylediklerinden sonra ağlamıştım gözlerimden belli oluyordu yoksa annemin yanında ağlama gafletinde bulunmam neden ağladın diye ısrar edince anlattım bana sen nekadar şerefsiz haysiyetsiz onursuz bir insansın dedi milyon kere dedik gelme diye yine geldin dedi beni neden sevmediniz beni neden sevmediniz
10 Yorumla
+1 yılEvlat sevilmez mi ya :/ içten içe her anne sever bence.
Yanıbaşımda 2 aylık bebeğim uyuyor, nefes alıp verişi bile mutluluk huzur benim için63 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel.
- +1 yıl
Bizimkiler sevmiyo bizi
- 1 yıl
Ayyy hanım efendi çok tatlısınız
+1 yılEvlatlık olabilir. ya da piskolojisi bozuktur evladını suçlu buluyodur. Eşiyle sıkıntısı olabilir ayrılmamak için çocuğunu bahane yapmıştır artık katlanamıyordur ve bu çocuğuna yansıyabilir..
140 YorumlaNasil sevmez ya? Cocugunu sevmeyen anne mi olur? Anne? Seviyordur. Sevmeli. Sevsin.
https://i.hizliresim.com/mrRNj8.png
Boyle fotograflari gordukce olmayan cocugumu sevmeye basliyorum..30 YorumlaBunu bilemem ama bir anne seni sevmezse bu hayatta kimse sevmez ben bunu çok iyi biliyorum ne kocan ne çocukların ve herkes vurmaya bakar çünkü seni anan sevmemiş demekki sorun sende benden ne istiyorsun oluyor sen sevgi görmediğin için çocuklarına nasıl verebilirsin anne ne yapar görmemişsin ki itilip kakilmaktan başka öbürleri varken sen hiç görünmezsin çünkü sen annen için yoksundur sadece bir yuksundur benim gibi başına ne gelirse gelsin teksindir çünkü annen yoktur ben 4q yaşındayım 3 çocuğum var ama hala annem hayatta olmasına rağmen yok her zamanki gibi çok zor ama çok
443 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen.. şimdiden teşekkürler 😎👍
Benden 1 yaş büyük erkek kardeşim vardı. Hayatta bütün olanakları ona verdiler ben hizmetçi gibi her işlerine koştum ama sırtıma milletin verdiği kıyafetleri önüme de bir tas yemeği layık gördüler büyüdüm üniversite okudum kendi çabamla bitirdim işe başladım çalıştığımı oğullarının evliliğine harcamak istediler vermeyince benden kötüsü yok hergün kavga anne olacak eve sığdırmıyor şu ortamı görmüşken evliliğe adım atmayı korkuyorum annem kollasaydı böyle olmazdı anneler gözdeleri olduktan sonra seni beni napsın
291 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyleri yaşıyoruz ne kadar acı bir durum. Seni cok iyi anlıyorum. Konusucak beni anlayacak kimse bulamadım belki benim gibileri vardır dedim ve buldum. Seni çok iyi anlıyorum hemde çok
+1 yılBenim 6 yıl çocuğum olmadı daha sonra çok şükür bir çocuğum oldu fakat doğuştan bir gözü anoftalmi ve bu sebebden dolayı dışlandık benim öz ailem tarafından birde maddi durum iyi değildi buda üstüne tuz biber oldu zaten çocukluğumda istenmeyen bebekmişim annem hamile olduğunu anlıyor beni düşürmek için elinden geleni yapıyor ancak öldürmeyen Allah öldürmüyor yani ne çocukluğum nede gençliğim hiç güzel geçmedi maalesef şimdi 39 yaşındayım eşim ve çocuğumdan başka kimsem yok istenmiyorum evlatlıktan red edildim her anne ve baba evladını sevmez istemez
721 Yorumla- +1 yıl
@Avarebiri çok teşekür ederim maalesef öyle
- +1 yıl
@Avarebiri tedavi görüyor protez göz kullanıyor ağrısı çok oluyor
- +1 yıl
@Avarebiri Amin Rabbim kimseyi evladı ve ailesiyle sınamasın
- +1 yıl
@Avarebiri Amin çok teşekkür ederim
- +1 yıl
@Avarebiri Allah razı olsun buda benim sınavım ve bu hayatta şunu öğrenmiş oldum düşmeyeceksin düştüğüm an ilk darbeyi aileden yiyorsun sonrası çorap söküğü gibi geliyor
- +1 yıl
@Avarebiri inanki hayatımı yazsam roman olur çıkar
- +1 yıl
@Avarebiri onlar yüzünden yaşadığım şehiri değiştirmek zorunda kaldım bütün düzenim altüst oldu ama çok şükür şans bu defa benden yana güldü yeni bir sayfa yeni bir ortam ve yeni bir iş kapısı açıldı
- +1 yıl
Antalya tedaviye devam ediyoruz
- +1 yıl
@Avarebiri siz hangi şehirdesiniz
- +1 yıl
Aynısı abla benimkiside benim annemde bana hamileyken düşürmek için elinden geleni yapmış ama olmamış mallesef keşke olsaymış çünkü şuanda beni nasıl üzsün nasıl babam benden soğusun diye elinden geleni yapiyo yaşım 18 18 yıldır ne çektiğimi bir Allah birde ben bilirim ama abla sende üzülme elbet bir gün...
Benim annem babam kardeşimi hep severdi bede biliyor musunuz o bır havale geçirdi diye. Her cümlede onu kullanirlar akıllı olan o iyi olan o haklı olan o aramızda iki yaş var ama bana abla bile demiyor nedenmis iki seneden ne olcakmis. Benim kardeşim mutfak işlerini sevmez diye ona hiç iş yaptirmazlar ve bana gelince ben toplarım. ama kimseye beğendiremem. Tezgah ıslak kalmış. Çamaşırları ben katlarim bir bulduğum zaman bile onu kendi üzerine alınır ve niye guluyorsjn diyorlar ellerimi ciriyor kardeşim ders çalıştığım zaman niye ben ders calisiyormusum. gercekten üzülüyorum...🥺
23 Yorumla- +1 yıl
Seni anliyorum benim kardesim de benden 10 yas kucuk annem hic is yaptrmaz ona ve ven herseyi yaptigim halde azarlanan kotu olan ben oluyorum babam seviyor allahtan ama kendimi uvey evlatmisim gbi hissediyorum
- +1 yıl
Oha aynı şeyler. Benim kardeşimde 2 yaş küçük benden ona her imkanı verdiler gitmediği dershane almadığı özel ders kalmadı ama benden hep ev temizliği ev işleri beklediler. şu an kendi çabamla liseyi bitirdim güzel bir üniversite kazanıp gideyim dedim ama kazanamadım. Bu sene kendi cabamla hazorlanıyorum tek dileğim okuyup gitmek buralardan
- +1 yıl
@Denizyavuzz kaderimiz hep aynı..
+1 yılNeden sevmezzz? Bazi nedenleri olabilir. Bir tanesi, cocuk deyince kücük bir bebek düsünmeyin, 21 yasinda mesela cocuk , o kadar sevgi emek vererwk büyüttügünüz tatli cocugunuz bir canavara dönüsmüsse? Huylarini sevmiyorsan, saygisizsa, yalanciysa, böyle hic hoslanmadiginiz bir karaktere dönüsmüsse, cocugunuzun kücüklügünü özlersiniz ve bu haliyle ou sevmiyor olabilirsiniz! 2 aylik misil. misil uyuyan bir bebekle son sesiyle sana bagirip cagiran bir hayvani ayni tutamazsiniz:)))) neyse yasamdan bile ezsiniz gencler;)
130 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılevladı değildir ondan.
ya da sen hayırlı evlat değilsindir.
ya da kazayla istemediğin adamdan olmuşsundur.60 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnnelik duygusu olmadindan olabilir.. bazi annelerde sevgi gormedikleri icin kendi anne babasindan sevgiyi gosteremiyorlar
103 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Sana katılıyorum tam işimden geçeni söyledin
- +1 yıl
hayır her kötü anne baba iyi bir anne baba adayı cıkarır ortaya kardesımden bılıyorum bızdede anne baba cocuklara asla yapmazdı bısey ve sevmezdı ama kardesımın sımdı cocugu oldu üstüne titiroyr
''ben annemden böyle gördüm'' savunmasına sığınılır eğer ''beni neden sevmiyorsun anne?'' gibi bir soru yöneltilirse kendilerine. Sevmemek değil de daha az sevebiliyor bazı anneler. Diğer çocuk daha çok sevilebilir ya da. İlerde bu durum 'az sevilmiş' evlat için izler bırakacak olsa da annen annesinden öyle görmüştür. Tavsiye; Çukur dizisi 9. bölüm Sena ve Avukat annesi
00 Yorumlabence sezeryn dan dolayı çünkü anne ile bebek arasında bağ oluşmuyor hormaonal olarak
05 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel olarak yani
- +1 yıl
@denizTMAU kac dogum yaptın?
- +1 yıl
fiziksel de ruhsal da genelde sezeryan olarak dünyaya gelmiş bebekler bu durumdan şikayetçi diye biliyorum bende coğu zaman böyle düşünüyorum ve bende sezeryn olarak doğmuşum bir hormon eksik salgılanıyormus oda anne bebek arasındaki bağı etkiliyormuş birde anne babasından sevgi görmemişse gösterme ihtimali de minimuma iniyor ama muhakkak seviyordur suçu da yok bence eger isteyerek sezeyan doğurmadysa normalde çektiği acıda bebeğe bağlar anneyi herhalde. tabi sende iyi bir evlat olmayı becerememişşen doğal olarak sevmeme ihtimalide var taş değiller sonuçta onlarda anne olsada insan seni kimse sevmiyorsa annen neden sevsin kendini düzelt bu durumda. görüşlerim bundan ibaret
- +1 yıl
sezeryan ya da normal dogumun anne-cocuk arasındakı bagla hıcbır alakası yok. hormonal bır bagıda yok. sadece kolaylık zorlukla alakası var. o yuzden bu durum anne-cocuk arasındakı sevgı bagını köreltecek yapıda bır durum degıldır.
Aile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı. sevgisini göstermesini bilmiyordur
her anne çocuğunu sever00 Yorumlabir anne kesinlikle yavrusunu dışlamaz vede sevmiyorum dese bile on anca dili söyler ama yüreğinde evladndan başka bişey barındıramaz :)
21 Yorumla- +1 yıl
Intihar edicem diyorum balkon kapısı açıp beni dışarı sürüklüyo bu mu sevgi az kaldı ama aranızdan gidicem mutlu edicem onu bak anne bile demiyorum
+1 yılbaba diye sorsaydın, eşinden şüphelenmiştir ondan diyecektim. ama anne deyince cevap bulamadım.
10 YorumlaTabi ki seviyordur sadece sevgisini göstermiyordur buda yapıdan kaynaklanıyor böyle düşünmemelisin.
00 Yorumlaaslında kendini sevmiyor benden nasıl böyle bir şey çıktı diye.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇıkan şey ondan daha iyiyse iç ve dış güzellik olarak?
- +1 yıl
🤙
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkednılerı kaybeder sevmesın benı en son nefret ettırıdı kenıdnden
70 YorumlaMerhaba. Annen Narsist ola bilir. Cunku benimki oyle, ve hakkatden beni evde istemiyor.
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgisini gösteremiyodur belki insan çocuğunu sevmez mi.
20 Yorumla
+1 yılBabasını hatırlattığı için.
119 Yorumla
Soran+1 yılGüzel
- +1 yıl
Duygusal bakma kaybedersin :)
Soran+1 yılNeyi kazandım ki :)
- +1 yıl
Soru sorma hakkını :) bak oturduğun yerde nettesin ve şu an aklındaki soruyu soruyor cevabını arıyorsun bu kazanç değilmi bak yukarıdakı hatunlara hemen doğumdan başlamışlar neeee aalaakaaaa...
Soran+1 yılBen duygusal olarak demiştim :) Evet onlar kendi aralarında başladı yine hayırlısı :)
- +1 yıl
duygu nedir duygu dolandırıcılık sanatının en modern halidir neyini kazanmayı düşünüyorsun ki hezaman kumarhane kazanır :)
Soran+1 yılDuygu sayısı olmayan çocuğa sahip bir haldir. Çünkü bu devirde herkes bir birinin duygularını düzüyor :)
- +1 yıl
benimki çok küçük yaşlarda gitti geri gelmesinide istemem kısaca beynim kalbime ihtilal düzenledi demir pere ülkesi gibi çepe çevre çevreledim kalbimi ama yinede parçalamasını bildiler bende toplamadm zamanın gerisinde bırakıp ileri yürüdüm hepsi bu. :)
Soran+1 yılKeşke bende senin gibi duygulardan yoksun olsam
- +1 yıl
Çok basit :) geçmişi geçmişte bırak asla geriye dönüp bakma zaman kendi ile yarışanları savaşanları sever genç bırakır :)
Soran+1 yılDemekle olsa :D
- +1 yıl
deme yap :)
Soran+1 yılDenerim :)
- +1 yıl
:) adına sevinirim
Soran+1 yılAslında benim geçmişim kötü değil. Şimdiki yaşamım töbe estafurullah kötü gidiyor. Şimdiki yaşamımı takmamak için ne yapıcam :)
- +1 yıl
Ölücekmiş gibi yaşa asla hiç bir işini yarın yaparım diye yapma herkes ile ciddi muhattap ol ve gözlerine baka baka konuş dün geçti bugün geçmekte ve yarıda geleceğe ilerlemekteysen her anını her saniyeni diri diri yaşa :) veya önce kaybet kendini sonrada bul :P
Soran+1 yılBak sana bir şey dicem. Ben öyle bir yapıya sahibim ki bugün marketten 50 tllik abur cubur alsam yarına çıkmayız belki diye midem bulana bulana hepsini yerim :D. Mesela elimde 50 tl para olsun l*n yarına ölmeden kalmadan hemen harcayımda keyfime bakayım die düşünürüm :D
Soran+1 yılTek yarına bıraktığım iş gerçek işlerdir :D
- +1 yıl
:) ne güzel işte şıkkın birini yapmışsın ama enine boyuna genişlersin yazık olur :P
Her anne evladını sever
04 Yorumla
Soran+1 yılAma seven insan hayatında ben yokmuşum gibi yaşa der mi?
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
demez diyemez bir anne bunu anne her ağızına geleni kızına söylerse ağır sözler söylerse kızda bu sefer kaçar
sevmez kızın istediği tek şey. sevgisini azcıkta güzel gösteren anne isterler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılistenmeden oluştuğu için
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- Aile & Toplum konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyodur mutlaka.
00 Yorumla Erkek olsun diye.
10 YorumlaNeden
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler