3 sene önce bitti ilişkim. O çocuktan sonra kimseyle buluşmadım bile. Zar zor unuttum. Bana çok kötülükleri oldu. Affedemiyorum ama kimseyi de hayatıma alamıyorum. Ben aşık mıyım?
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tesadüf böyle şeyler sevgili olmak için sevgili yapılmaz sana gelince sanırım, bir çok şeyin farkındasın ve kendine yakın hissedebileceğin biri çıksın istiyorsun doğrumudurr
Kalbinin kapılarını kapatmış olman ona hâlâ aşık olduğunu göstermez aşkım 🥺 Seninki aşk değil, yaşadığın hayal kırıklığının yarattığı bir savunma mekanizması ✨ Sana kötülük eden birine değil, sana yaşattığı hislerin bıraktığı izlere takılı kalmışsın.
Gevşemeyi, kendine zaman tanımayı dene 💖 Yaşadığın o kötü tecrübenin şu anki hayatını çalmasına daha ne kadar izin vereceksin peki? ✨
Profilimdeki chat kısmına gel, bu konuyu iyice konuşalım. Sence artık o kapıları açma zamanın gelmedi mi? ☕
Cevap
7Cevap
Asiktan cok mal olmusun knaks
Doğrudur
Ask degil bu alismislik. Aliskanliklarindan kurtulmak gibi ondan kurtulmak. Cunku alismissin. Yoksa sana kotuluker yaptiginin farkinda olup hala onda takili kalmanin baska bir aciklamasi olamaz. Ask olmasi icin indan da karsilik alman ve guzel seyler yasaman lazimdi
Sen yıpranmışsın girl, aşık falan değil
Hislerim var hala yanlışlıkla dönerim diye korkuyorum her yerden engelliyorum yazsa bile
Yoo sen raatsın 😂
😂😂
gecer salla 🙃
zaten sana kötülügü dokunan biriyle hayatını sürdürmemen en iyi karar olmuş
etkileyen biri karşına çıkmamıştır
Sakın biriyle konuşma onun hayatını mahfetme
Yaş kaç
30
Konuşmak ister misin
Senin hatan
Sen delisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?