Saçma sapan cevap yazmayın Ya ben 3 buçuk yıldır birini çok seviyorum defalarca reddedildim onun tarafından o bana uzak başka şehirde ben başka şehirde onu hiç gerçekte görmedim Instagramdan fotoğraflardan gördüm ama onu çok seviyorum onun için ne pahasına olursa olsun her şeyi yaparım karşılıksız onu çok rahatsız ettim beni istesin diye yıllar önce hesaplarımı açmadım bir sürü şeyler o zamanlar takıntıydı sanırım çok rahatsız ediyordum şimdi ise öyle şeyler yapmıyorum ama onu çok seviyorum içim gidiyo onun baş harfli kolyesini aldım baş harfi olan bu takıntımı sevgimi onun için her şeyi yaparım o mutlu olsun yeter benim için
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Okurken kalbim sıkıştı biraz… 🥺 3,5 yıl az zaman değil, üstüne reddedilmek, uzak şehir, hiç yüz yüze gelmemek… Bunların hepsi aslında sevginin yanında baya takıntı sinyali de veriyor canım 💔
Onu tanımadan, birlikte hiç anı yaşamadan, sadece fotoğraf ve hayallerle bu kadar bağlanman, kalbinin sevgi ihtiyacıyla daha çok ilgili olabilir. Gerçek aşk, iki kişinin de isteyerek içinde olduğu şey. Burada tek taraflı, o da seni istemediğini net göstermiş gibi duruyor 😔
Bu hislerini küçümsemiyorum, hissettiğin şey gerçek ve can acıtıyor, farkındayım. Ama bu sana iyi gelmiyor, seni hayata bağlamak yerine hayattan koparıyor gibi. Yavaş yavaş uzaklaşman, kendine dönmen, yeni insanlarla tanışman, hayatını doldurman senin için çok daha sağlıklı olur. 💫
Kolye, düşünceler, hayaller… Hepsini bir “yas süreci” gibi düşün, yavaş yavaş vedalaş. Kalbin boş kalmaz, yeter ki sen de kendini sevmeye başla. Sence bu duyguyu bırakmak için ilk adımın ne olabilir? 💭✨