Uzun süredir sevgilim olmuyor, hayatımda hiç ciddi ilişki yaşamadım. Sorun bende mi acaba?

Arkadaşlar biraz seçici biriyim ki herkes secicidir bende. Dış görünüşe önem veriyorum yani kendime göre biriyle olmak istiyorum. Gönül güzelliğinide önemsiyorum. Fakat son zamanlar flörtten ileriye gidemiyorum kimseyle. Yani çoğunlukla sevemiyorum onları birini seviyordum aklım onda onun gel gitleri yüzünden birine bağlı kalamiyorum. Ama bu durumdan fazlasıyla sıkıldım artık yok yani şöyle onu unutturacak biri gelmiyor. Artık beklemeyi bırakmalı mıyım sizce. Ne arkadaşım var ne bir şey yalnız hissediyorum bu yüzden. Birde günümüz ilişkilerine alışık değilim biriyle flortlesiyorum ilk bulusmadan öpüşmek istiyor. Yani illa olacak şeyler ama ilk bulusmada değil bı tanıyalım birbirimizi dimi.

Güncellemeler
+1 yıl
Ben o kadar şey yazdım sadece dış görünüş dediğime mi takıldınız arkadaşım 😂 dış gorunus elbette önemli önemli değil diyen de yalan söylüyordur. Kimse kendi gözüne hitap etmeyenle olmak istemez. İsteyenler çok çok çok nadirdir yok denilecek kadar.
Uzun süredir sevgilim olmuyor, hayatımda hiç ciddi ilişki yaşamadım. Sorun bende mi acaba?