Merhaba, görücü usulü nişanlıyız, 6 ay oluyor, sadece yanağımdan öptü, sarıldı ve elimi tuttu ama farklı şehirlerdeyiz, toplasak 5 kere görüştük. Bana yakınlığı normal mi değil mi?
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer altı ayda sadece beş kez görüşmüşsünüz, bu mesafede utangaçlık ve yabancılık olması gayet normal. zamanla birbirinize alışırsınız, hemen ilgisizlik olarak düşünme.
Görücü usulü süreçlerde ve özellikle uzak mesafe ilişkilerinde ritim yakalamak biraz zaman alabilir güzelim. Altı ayda topu topu beş kez görüşebildiyseniz, fiziksel ve duygusal yakınlığın yavaş ilerlemesi çok insani bir durum ✨
Adam muhtemalan seni kaybetmekten çekinen, sınırlarına saygı duymaya çalışan ve biraz da utangaç biri. Saygılı olması harika ama aranızdaki buzları eritmek için senin de küçük tatlı adımlar atman gerekebilir 💖
Sence o mu çok çekingen davranıyor, yoksa sen de mesafe koyuyor olabilir misin? ☕
Cevap
6Cevap
Bence normal fazla ilgi gösterincede çok arıyor çok geziyoruz deniliyor biran önce düğünü yapın
Aslında olması gereken ama günümüz şartlarında garip gelen davranışlar
Çok az gorusmusunuz gayet normal utanıyordur doğru kişi demek ki kızlarla işi olmayan birisi telefonla konuşurken falan nasi
Kibar gün içinde ne yaptığımı soruyor ufak espriler falan ama uzun konuşmuyoruz pek çekingen
Bu hoşuna gitmiyor mu senin bence iyi bişey kızlarla çok konuşmamış aktif değil demek ki
Evet güzel bişey
Ama benim ile de çok ilgilenmiyor
Uyandığında mi ilgilenmiyor acaba ilgisiz mi sen yatiyormusun surekli
Evli değiliz nişanlıyız
Utandigindan mi ilgilenmiyor yazmıştım klavye değiştirmiş pardon
Bilmiyorum ya bende anlamaya çalışıyorum
Detaylı anlatırsan yardımcı olayım sevgilinin huyunu anlamaya çalışayım istersen yaşı kac
Ee
sen napmak istiyosun kız dur az bekle sonra yalatorsın😀
geçmişimde ne halt ettiyseniz sakın bahsetmeyin bide hadlerini bastan bildirin🙃
burclarınız ne
Ben boğa o başak
Ay basak erkoları öyle oluyor tek şanslı yanın titiz en azından😀
Sansız yanın çok sıkıcı eglenmeyi sevmeyen erko almıssın🙃
Bi tık sapık olsa fena olmaz
işte ama basak erkoları öyle degil iyice konuştunuz mu acaba altında yatan farklı neden mi var sevdigi falan 🙃
Hayır yokmuş
o zaman sıkıntı bunu sen açıcan biraz öpüş elle😀kabak çiçegi gibi aç az sürtün
Aslında elimi ilk o tuttu o sarıldı ilk ilk o yanağımı öptüüüü
sende yanaş eger geri cekiliyosa nişanı boz sacma sapan biriylr hayatını gecirme azcık hareketlerini kontrol et davranışlarını hakkında hayırlısı
Tamam teşekkür ediyorum
ayrıca gecmişinden sakın bahsetme ne yasandıysa yasandı bitti gitti
abla tavsiyesi basın agrımasın sonra cicegim
Tamam dıııır
affferim kız🙃
neden geçmişini söyleme diyorum biliyomusun ya da ailendeki evin içinde yaşanan seyleri söyleme diyorum biliyomusun yarın bi gün bişey olur kavga filan erkekler bunu basına kakmayı çok sever ondan ne yaşanıyorsa yasasın hep gizli gizli yap uyanık ol sel verip sır verme kocanın ailesiylede yakınlık kurma gitme hatta nerdeyse sonra kendilerini bi halt sanıyolar evinede alıştırma onları kapıyı çalarlar giderler
Ne güzel edepli biri işte ille üstünüze atlayanı istiyonuz
Görücü usulü görgüsüz gibi karşılanmak istemiyordur
bir şey soracam yanlış anlamazsan nişanlınla tanışma aşamasında geçmişlrinizden bahs ettiniz mi?
Hayır
Peki olan birşeyiniz olsa sonradan öğrenirse sorun olur mu?
Sanmıyorum
Yani sorun olmaz anladım teşekkür
Bi yokla küçük olabilir
Değişmediğim değil on kez sordun
Swnce normalse normaldir
İlgisiz
Çekiniyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?