Görücü usulü tanıştık sevgili olduk ama yakınlık gösteresim gelmiyor be yapmalıyım?

Görücü usulü tanıştık sevgili olduk çocuk iyi biri gibi ikimizde asgari ücret çalışan aynı düzey insanlarız yalnız adamın çok konuşması, sürekli öpüşmek istemesi ( dana gibi yalanarak öptüğü için tiksinti geliyor ) henüz 1 aydır görüşüyoruz bir bakıyorum ben bu adamla evlenirim diyorum bi davranışını görüyorum katlanılmaz geliyor mesela gittiğimiz yerlerde kendi hesap ödüyor bana dedi ki tabi sen mutlu olursun ekmek elden su gölden yaşıyorsun zoruma gitti bende hesap ödeyeyim dedim yok şaka yaptım diye yemin billah etti şaka da olsa bu söylemleri duymak yorucu kadınlar parayı sever sen sevmez misin diyor yahu adam benden daha zengin degil yedigimiz bi tost döner çay kahve bana ekstra bir şey aldığı ya da istediğim yok anlayamıyorum kestirip atmakta istemiyorum ama öpüşmekten tiksiniyorum teni beni çekmiyor zaman a bırakmadan ayrılsam mı yaa
Görücü usulü tanıştık sevgili olduk ama yakınlık gösteresim gelmiyor be yapmalıyım?