Sevgilimle yakınlaşmamız yanlış mı?

Hepinize selamlar değerli üyeler. Sevgilimle yaklaşık 5 aylık bir ilişkimiz var. Birbirimizi çok seviyoruz. Sevgilim gerçekten güzel ve tatlı bir kız. Yalnız kaldığımızda ister istemez yakınlaşıyoruz. Aslında bu konuda dikkatli olmaya çalışıyorum eğer daha fazla yakınlaşmak istersem mutlaka kendisinin onayını alıyorum. Her buluşmamızdan sonra onu üzecek hoşuna gitmeyecek bir şey yapıp yapmadığımı soruyorum. Bu konuda iplerin onun elinde olduğunu onun istemediği bir şeyi asla yapmıycağımı söylüyorum. Hatta ilk öpüşmemizden önce bile acaba seni öpsem kızar mıydın diye sormuştum. Bu arada şu ana kadar en fazla yakınlaşmamız sanırım biraz göğüslerini okşamam :). Neyse aslında bunlar yaşanırken hiç bir tepki vermiyor (İstemese zaten yapamam bunları). Onun da hoşuna gidiyor aslında. Hatta sorduğumda zaten her zaman buluşamıyoruz ara sıra böyle şeyler yapmamız normal cevabını veriyor. Ama nedense bir süre sonra bu konu aklına takılıyor ve bir anda yanlış yaptığımızı düşünmeye başlıyor. Ki bu sorunu daha önce konuşup çözdük bir kaç kere. Ama bu sefer o kadar abarttı ki düşündükçe kötü hisettiğini ve bundan sonra ayda yılda bir belki öpüşmek istediğini sarılmamızın bile yeterli olduğunu falan söylemeye başladı. Bunu bir yere kadar anlayabilirim ama ben öyle bir kız değilim sadece öpüşüp sarılacaksak bitirelim gibi şeyler söyleyince gerçekten kötü hissediyorum. Çünkü anlam veremiyorum ikimizinde güzel vakit geçirmesine asla onun isteği dışında hareket etmememe ve bu konuda elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışmama rağmen böyle şeyler söyleyebilmesine. Neden böyle davrandığını anlayamıyorum bir türlü. Acaba ben mi yanlış yapıyorum sevgili okurlar? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Sevgilimle yakınlaşmamız yanlış mı?