Sevgilimle fazla mı yakınız vicdanım rahat değil?

Ben muhafazakar biriyim bes aydır bir ilişkim var kendisi ilk sevgilim. Ama bu beş aylık sürecte dışarı çıktığımız gün sayısı bir elin parmağını geçmez. Ailevi sebeplerden ötürü böyle oldu. Aynı iş yerinde olduğumuz için çıkışlarda beni bırakıyor ve o yüzden aslında her gün görüyorum. İlk bir kaç ay elimi dahi tutturmuyordum şimdi yaklaşık bir aydır yanağımdan öpüyor bende bazen onu öpüyorum. Bir kaç gündür de arabada otururken hafifçe sırtım dönük başımı gögsune yaslamamı istiyor (kucağına oturmuyorum yanlış anlaşılmasın) ve bu konumda sıkıca boynuma sarılıyor yanağımı öpüyor kokluyor parmaklarıyla dudağımı sıkıyor. Bir yanım mutlu iken bir yanımda böyle şeyler yaptığım için vicdan azabı yaşıyor. Kafam karışık. Ne yapmalıyım bilmiyorum? sevgilim yakınlaşmak için beni kullanıyor olabilir mi?

Rahatsızsan neden sevgili oldum diyebilirsiniz haklısınız ama bende insanım sevdim 😔

Güncellemeler
+1 yıl
Sizce bundan sonra yanlış şeyler yapmamak adına sevgilime bunu nasıl söyleyebilirim? Yani bir sınır olması gerektiğini
Bu aralar sıklıkla sarılıp öptüğü için bundan sonra istekleri hep artarak ilerleyecek gibi geliyor bana. bu yüzden bir dur demem gerekiyor artık bu duruma
Sevgilimle fazla mı yakınız vicdanım rahat değil?