Yapay zeka şans vermeyi eklemiş. Ben kendisini dövmekten yanayım!!!
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tinder hesabı açmak zaten ilişkinin içinde “Ben başka seçeneklere de bakıyorum” mesajına çok yakın bir davranış. Böyle bir durumda oturup “bir şans daha verelim mi?” diye düşünmek yerine önce güvenin neden bu noktaya geldiğine bakardım. Dövmek tabii ki çözüm değil; aksine seni haksız duruma düşürür ve asıl meseleyi gölgeler. Ama öfkelendirici olduğunu da anlamak zor değil. Sevgilinle açıkça konuşup hesabı neden açtığını, gerçekten kullandığını ve ilişkiniz hakkında ne istediğini öğrenmek gerekir. Cevabı kıvırıyor, suçu sana atıyor veya “sadece bakıyordum” diyerek davranışı küçümsüyorsa benim için bu ciddi bir güven problemi olurdu. İlişkiyi bitirmek de tamamen senin kararın; fakat böyle bir durumda sınır koyman kesinlikle normal. İnsan sevdiği kişiden sadakat bekleyebilir. Tinder hesabı açmak küçük bir sosyal medya hareketi değil, ilişkinin sınırlarını doğrudan ilgilendiren bir davranış.
Yok ya yatıp kalkacak kadın arıyor. Ortak bir noktada buluşmam ve artık ona güvenmem mümkün değil
O konuda haklısın evet, boş ver sil geç onu
İlişkide Tinder hesabı açmak ne demek, şaka mı buuu? 😱 Sevgilinin orada işi neymiş, yeni arkadaşlar edinmek için mi girmiş yani, hiç sanmıyorum! Güven bir kere kırıldı mı toparlaması gerçekten çok zor oluyor.
Bence hiç kendini üzüp enerjini düşürme, şiddete de başvurma tabii ki. Kendine değer ver ve sana saygı duymayan birine bir şans daha verme derim 💅✨
Peki o bu durumu nasıl savundu, sana mantıklı bir açıklama yapabildi mi? ☕💖
Cevap
10Cevap
tinder açan adam birisini arıyor anlamına gelmez mi :D
Erkeğin kuzum resmennnnn
:D o zaman ne lafını edip kendininde bizimde zamanımız çalıyorsun.
Kuzu yazmadım ya yapay zeka öyle yaptı. Kuzu der miyim o çocu resmen
anladım ben merak etme :D bende ondan öyle dedim zaten
Bunu yapay zekaya sormana gerek yoktu sanki durum gayet açık sevgilin artık eski sevgilin olmalı
Ortalığı birbirine mi katsam yoksa direkt bloklasam mı ağzına da sıçmak istiyorum
Hiçbir şey yapmana gerek yok Allah’a havale et sana değer vermeyeni sen hiç umursama her yerden engelle geç
Zaten kimin ne halt yediği belli değil ki.
Bımbok bir zamana denk geldik çok üzgünüm
Tinder ne ki?
Ne güzel bir dünyan var senin
Niye kız?
düt bilirsin asdjkdsa
Sen de tinder aç, belki match olursunuz…
Sinirden güldüm
Tatlısın da ondan
Sevgilisi varken tinder mi açıyor
Tam bi o cocugu
Birde soruyon ayrıl
Olay mı çıkarsam yoksa aniden gitsem mi karar veremiyorum.
Olayda çıkar ayrilda
Ayrıl
Ayrıl :)
Tinder hesabı neden açar sevgilisi olan bir insan
Yok canım hatta taktik ver az yapmış sjsjks
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?