Diğer kızın senden haberi yoktur :D :D Varlığını belli et adam zengin değilse ayrılırlar :D :D Zenginse haftada bi kaç kaçamağı tolore edebiliyor kadınlar :D :D :D
bak. 1. kural. Aldatan insana güven olmaz. 2. kural bu tür insanlar genelde ayrılmaz fakat ayrılsa bile seni kullanıp işi bitince kenarda bırakır seni. 3. kural ciddi ilişki istiyorsan gönder gibi saçma aplikasyonlardan uzak dur.
yo ciddi ilişki istemiyorum ki tek gecelik 3 birliktelik yasadim tinderda cok kisiyle birlikte olmadım hala değerim yuksek. ayrıca 5 yillik sevgilisinden 2 gunluk ben icin ayriliyorsa ve normal zekada biriyse sonucta ben ayril demedim kendi ayrıldı ayrılmayadabilirdi eğer ayrılırsa bu benim o kizdan üstün olmamdandır.
az önce hepiniz ayrılırım zaten tinder kullaniyorsam bitmiştir falan diyordunuz şimdi ben tinderdaki kızım diyince mi seni kullanır ayrılmaz falana döndü :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tinder da kız düşürüyorsa çoktan ayrılmışsınız haberiniz yok.
e neden ayrılmıyorlar o zamannn, beklesem ayrılırlar mı
Diğer kızın senden haberi yoktur :D :D Varlığını belli et adam zengin değilse ayrılırlar :D :D Zenginse haftada bi kaç kaçamağı tolore edebiliyor kadınlar :D :D :D
Evet zaten o ilişkinin son kullanma tarihi çoktan geçmiş
Lezsen ayrilirsın, lez olsan erkekle sevgili olmazsın büyük ihtimalle Bisex falan olması lazım
kafan mı iyi :D bir erkek tinderda düşürdüğü kız için 5 yıllık sevgilinden ayrılır mı diyorum
Karaktersiz yapıdaysa tabi ki de ayrılır
ayrılırsa o kıza değil bana değer veriyor olduğunu görürürm
Tinder🤢😵
tabii ki hayır
Hayır. Sadece seni kullanıp bırakır.
5 yıllık sevgilisini bile benim için terk eden biri bence bana ondan bile çok değer veriyordur
ben gördüğümü söylerim. Aldatan bir insan 5 yıllık ilişkisinden vaz geçmeyip sadece sana umut verip seni kullanır.
herkes ayrılır zaten tinder kullaniyorsa bitmistir diyo, ben daha değerliyim o kizdan yani
bak.
1. kural.
Aldatan insana güven olmaz.
2. kural bu tür insanlar genelde ayrılmaz fakat ayrılsa bile seni kullanıp işi bitince kenarda bırakır seni.
3. kural ciddi ilişki istiyorsan gönder gibi saçma aplikasyonlardan uzak dur.
(tinder) gönder değil.
yo ciddi ilişki istemiyorum ki tek gecelik 3 birliktelik yasadim tinderda cok kisiyle birlikte olmadım hala değerim yuksek. ayrıca 5 yillik sevgilisinden 2 gunluk ben icin ayriliyorsa ve normal zekada biriyse sonucta ben ayril demedim kendi ayrıldı ayrılmayadabilirdi eğer ayrılırsa bu benim o kizdan üstün olmamdandır.
Tek gecelik bir ilişki istiyorsan istediğin olur. Çünkü onunda istediği o. Ayrica bu fb ilişkisine evrilebilir.
5 yillik sevgilisi varken beni tercih ediyor diyorum illa ki arada aşk olacak. o kiza vermediği evliliği bana vermesi çok olası
Evlilik? Şaka yapıyor olmalısın.
değersiz olan ben olsam ondan ayrılmaz. görürsün
ayrılmayacak da büyük olasılıkla. Ikinizi birlikte götürmeyi deneyecek.
yani ayrılırsa benim dediğimin doğru olduğunu kabul ediyorsun :)
Ayrılsa kız seni öğrendiği için olur. Bak. Zamanla dediğimi anlayacaksın.
Hayır imkansız bir şey bu :D
Sevgilisi vermiyorsa evet
eskort sevıosa ayrılır
5 yıllık sevgiliyle seks yaptıkmı?
3 gram aklı varsa böyle şeyler oluyor.
kiz verecekse cogu kisi ayrilir anlik haz icin
5 yillik iliskini benim icin s*kp atması asiri g*tumu kaldirdi ya ayrilsalar keske dunya guzeli gibi hissederdim
sen misin kiz o
Aldatmak istemem
Tinderdakine inanacağıma 5 yıllık sevdicek daha ballıdır
az önce hepiniz ayrılırım zaten tinder kullaniyorsam bitmiştir falan diyordunuz şimdi ben tinderdaki kızım diyince mi seni kullanır ayrılmaz falana döndü :D
Onu diğer cevaplayanlara söyle ben sevdiğimi kastederek "aldatmak istemem" dedim. Tinderdaki kız 5 dakikada ayrılır zamanını çöpe atarsın
evet.
lez misin
yok
Adı üzerinde düşürmüş
Hayır tabikide.
Saçma olurdu
Hayır
Olabilir