+1 yılbir kızdan soğuma sebeplerim
-yüzünde tüy olması öperken ağza felan geliyor iğrenç hayattan soğuyorum
-sivilce felan olması
-kilolu olması
-erkeklerle konuşması arkadaş grubunn olması
-yalan söylemesi
bunların dışında çok çil olmadıkça tatlı dır hele bir de sen gelmiş buğday tenliyim diyorsun 50 kiloyum diyorsun 160 boyunda ela gözlüyüm diyorsun buğday ten diyorsun senin tipini ısırırımrım =) =) seni bğeenmeyen ölsün boşver takılma elvet biri çıkar karşına =D111 Yorumla
Soran+1 yılHahah bu iyiydi. Ya insanlar dikkatli bakiyo ne biliyim bir tuhaf. O kadar çok değil. Herkes beğeniyor tanıyanlar ama bilmiyorum. Çok canımı sıkıyo
- +1 yıl
takılma dostum herkes birbirine ön yargıyla yaklaşıyor saygı yok boşver kocana sakla kendiin
Soran+1 yılÖyle teşekkür ederim :)
- +1 yıl
sevgilinin olması iyi bişi değil hem kıllı barzonun biri sarılacak yanağını vakumlıycak aşkım bize gel diyip duracak boşver ne uğraşcak sın böle bir herifle =D yalnızlık sultanlık =)
Soran+1 yılAllahım ya :D
- +1 yıl
ne oldu? = D
Soran+1 yılÇok iyi moral veriyorsun Sağol :D
- +1 yıl
rica ederim =D dostum birde insan kendini yalnız hisettikçe mutsuz hisettikçe kendinde kusur arar bunu bende yapıyorum ama bizim ksuur olarak ggördüğümüz şeyler genelde başkalarına en mutluluk veren şeyler oluyor =D sen gönlünü ferah tut dostum bir çilin var diye bişi olmaz ne kızlar var ayakları 42 numara bırak onlar düşünsün =) adsaas
Soran+1 yılHahah :D haklısın yaa çok sağol
- +1 yıl
rica ederim kafana başka bişi daha ttakılırsa mesaj at moralini düzeltirim ben =D asdasd
Soran+1 yılTamamdır 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanları görünüşü için yargılayan kişilerin yani şu devirde yaşayan insanların %95 i gözlerinin söküp almak lazım görüntü kilo, tip, çil, dişteli, gözlük, boy vs vs vs gibi şeyler insanların istekleri dışında olan şeylerdir ama kişiliklerini insanlar kendileri belirler.
210 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama kızlar böyle şeyleri takıntı yapar.
- +1 yıl
Zamanımızın en büyük hastalığı gözlerimizin bizi yanıltışı ve bunun hakkında ön yargılarımız çil insanın kendi, elinde olan birşey değildir birazdan bir bence paylaşıcam okumanı isterim, belki, fikirlerini değiştirebilirim
Soran+1 yılTamam okurum ne hakkında?
- +1 yıl
İnsanların görünüşü hakkında olan en büyük hatalarımız hakkında aslında görünüşün önemli olmadığını bizi biz yapanın karekterimiz olduğu hakkında onun ve inan bana çilli bir yuzun sevecendir.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Paylaştın mi?
- +1 yıl
Evet profilimden bakabilirsin
Soran+1 yılBulamadım link atar misin?
- +1 yıl
Gizlisin nasıl atıcam?
Soran+1 yılTamamdır
+1 yıltakıntı haline getirmemekte fayda var. çillerin konusunda sana açıklama yapmadan ayrılanlar ile ilgili kafanda kurup senaryolar üretmemek en mantıklısı. ayrıca senin elinde olmadan yüzünde çıkan birkaç ben tanesine takılıp ayrılıyorsa o şekilci insandan kurtulmuş olmak bile sana yeter de artar bile.
10 Yorumla
2.bp.blogspot.com/.../...zuk1suf2v7o1_500-3815.jpg Şu kıza bak sence çirkin mi? Hayır. Sende çirkin değilsin emin ol.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
ben çillileri çok seviyorum, nede olsa eskiden bende çilliydim :))
https://www.youtube.com/watch?v=XgoKfHg1JsU
bak Geri Halliwell çillidir ama burada pek belli etmiyor :)13 Yorumla
Soran+1 yılHiç yok gibi
Soran+1 yılAnladım :))
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılBazı kızlara çil yakışıyor bile kaldı ki fondotenle kapatılabilir çok sorun ettiklerini sanmıyorum :)
16 Yorumla
Soran+1 yılEden oluyomus sanırım bilmiyorum. Bende sevmiyorum ama takmamaya çalışıyorum
- +1 yıl
yok yaa beyaz tenlilerin kaderidir çil bende de var ama seviyorum ben çillerimi :)
Soran+1 yılÇok mu nasıl
- +1 yıl
burnumun üstünde biraz var yazın belirginleşiyo özellikle ama seviyorum ben çillerimi fondöten bile kullanmıyorum çogu zaman
Soran+1 yılSeviyosan nemmutlu sana :)))
- +1 yıl
Doğru bende beyaz tenliyim kader işte ama yakışıyor zaten dediğiniz gibi daha çok yazın belli oluyor yazın büyük ölçüde gidiyor.
şimdi seven var sevmeyen var, bırak seni olduğun gibi kabul etsin , ama abartı derecede olabilir çillerin onun için öneri sunabilirim sana istersen özelden yazabilirsin. sıkma canını bunlara
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır abartilcak kadar değil. Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılTek birşey sorucam türkiyede ünlü psikolojik analizciyimdir :D ygs ye mi çalışıyorsun? Genelde tam bu vakit böyle sorular olur
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet :D
Soran+1 yılAma bu sene değil seneye şansımı denicem ondan olduğunu sanmam yani 😀
- +1 yıl
Benim sevdiğim kız da aynı senin gibiydi. Uzaktan çok güzeldi aşık olmuştum. :) aşk gözü kör ettiğinden mi yoksa gerçekten hoşlandigimdan mi bilemiyorum cilleri olması hiç negatif düşündürmedi beni. Nereyi hedefliyorsun merak ettim?
Soran+1 yılHukuk istiyorum :) meslek lisesi olduğum için sene girmicem seneye inşallah
- +1 yıl
Inşallah.. Sevdiğim kız da hukuk istiyor babası da hukukcu ne çok benziyorsunuz :D ama o meslek değil açık liseye geçmişti
Soran+1 yılInşallah oda tutdurur yeni gördüm kusura bakma :)
- +1 yıl
Inş o. nemli Degil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevimli buluyorum çilli kızları. hatta şarkınız bile var
https://youtu.be/RxMf67Z-HPM21 Yorumla
Soran+1 yılBu şarkıyı söyleme amaçlarını anlamasam da teşekkür ederim :)
+1 yıldış görünüşe bakar canım öyle yapan. şu ana kadar çillerimi hep hoş bulmuşlardır koyu renk benimkiler ama çok değil az :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBenimkide rengi koyu değil soluk duruyo fazla değil diyolar ama bilmiyorum :))
- +1 yıl
Allah vergisi de geç ya :)
+1 yılÇok şirin ve hoş duruyor bence. bir ayricalik olarak dusun:)
11 Yorumla
Soran+1 yılDüşünemiyorum malesef :(
+1 yılBende de var kucukken butun suratım çildi şimdi azaldı ama tatlı cidden kotu bişey değil o sen guzelsen çil falan hikaye :)
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkes beğeniyor ama ben sorun ediyorum. Inan ki kendimi şuanda iyi hissetmiyorum
- +1 yıl
Bence çok şirin şu an sadece burnuma en yakından bakınca belli oluyorlar keşke daha fazla olsa değişik olmak güzeldir özeldir takma o kadar:)
Soran+1 yılBilmiyorum canım ya keşke geçse
+1 yılhafif sarışın ama hastalık derecesinde çilleri olmayan kızlar baya bir çekicidir be kim beğenmiyorum derki
12 Yorumla
Soran+1 yılDiyen diyo. Her yerimde yok zaten
- +1 yıl
sende nasıl durduğunu bilmediğim için yorum yapamıyorum daha fazla genel olarak ilk sölediğim gibi
Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Alakası yok sıkma canını bu konu da çiller daha güzel gösterir insanı bana hep daha güzel gelmişlerdir. :)
10 YorumlaSaçmalama öyle şey mı olur emınım sen cok guzel bir bayansın üzme kendını böyle saçma seylerde
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💜
hayatta herşeyin çözümü var kız çilli diye ayrılmak olurmu? ne kadar gerzekçe bir yaklaşım.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende merak ettim zaten
Hayir tabiki niye ayrilim.. Aksine cilli kizlar cok tatli
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılÇil bir kızı çok tatlı yapar hele kumral ya da sarışınsa :D
14 Yorumla
Soran+1 yılKumralim
- +1 yıl
Resmin yok mu :D
Soran+1 yılÖyle yakından belli olacak sekilde yok
- +1 yıl
mesaj atsana :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde çillerim var sanki herkes yüzüm püsmiş gibi bakıyor ben hiç güzel bulduklarını sanmıyorum burada herkes güzel falan diyo ama gerçekte garip garip bakıyorlar
10 YorumlaÇiller çok fazla değilse ve saçları kızılsa aksine çekici gelir bana :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tam aksine gerçekten yoktan var eder içimde bir sevgi doğurur
10 YorumlaBir cok cilli ķız gordum. Ama cilli diye yargilamadim. Ama gorduklerim guzeldi. Cilli olmasi birseyi degistirmez. Sahsen. Abatılı. Degilse. Tatlı bulurum. :)))
10 YorumlaÇilleri var diye bir kızı severiz de , çilleri var diye bir kızdan ayrılmayız bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çil bence önemsiz. Hatta bazılarını daha güzel gösteriyo.
10 Yorumla
+1 yılYarışmacı adaylara başarılar diliyorum.
Şaka biyana saçma bir sebep olurdu ayrılmaya. Bnce sen önce kendinlebir barışık ol bakalım.10 Yorumla
+1 yılNe alakası var ya gayet sevimli de oluyorlar bence hiç takma seni seven böyle sevsin canım :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHahah teşekkür ederim
Çilli kızlar tatlı oluyor farklılık katıyor çiller hiç takıntı yapmam hatta hoşuma gider çilli bir eşim veya kız arkadaşım olsa 😊
10 YorumlaÇilli insanlar özel insanlar..
Çok tatlı olurlar.10 Yorumlaçil bazen kızı güzel yapıyor hele saçı da turuncu olunca daha bir güzelleşiyor.
20 Yorumla
+1 yılaldım gitti :)) yokya sorun olmaz böyle çok aşırı olmadıkça. bana dahada şirin geliyo tabi hepsi değil kimisine yakışıyo yani :))
10 Yorumlabana gayet sempatik geliyor. bırak ayrılmayı daha çok tercih ederim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayır asla öyle düşünmem farklı bir tatlılık yaratıyo oda
10 Yorumla
+1 yıl:))) çiller çirkin mi yapıyor insanı
Saçma takma kafana10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılbu yapcağım yorumu yavşama olarak anlamasın kimse ama bence tatlı oluyor çiller :D
10 Yorumla
+1 yılAsla insanları böyle şeyler için uzak tutmam kendimden kim nereden biliyor kaçırdığı şey yarın başına gelmeyecek dimi ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo öyle bir sevgilim vardı, 9 ay birlikteydik, çirkin gözükmüyor yani benim açımdan, kalbi temiz olsun yeter.
10 YorumlaSevgilimin çilleri olmasını isterdim hep. Yaş ilerledikçe çok yakışıyor.
10 Yorumla
+1 yılBen cilli kizi ayri bir hos buluyorum nedense ayri bir cekiciligi var :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılTatlılık kadar bir kıza o.. Çayda karışan şeker taneleri gibi olur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇilli kız tatlıdır yahu. :):
21 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle diyosan :)
+1 yılSen daha bu piskolojiden çıkamadınmı arkadaşımmmmmm :D
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Çık çık dışarı çık gez dolaş :( Beğenen beğeniyordur elbet çıkar gelir..
Soran+1 yılDışarıdayim genelde zaten
- +1 yıl
Düşünme o halde. Beğendiğin varsada sen konuş :)
Soran+1 yılOda yok :)
- +1 yıl
Haydaa :D Ben çıkamadım bu işin içinden :D
Ne kadar olduguna bağlı. Ama bu kadar takıntı haline getirmen kotu cildiyeciye gorunmende fayda var
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok cilim yok zaten. Yumuzun heryerini kaplamiyor. Gittim zaten gecmeyeceğıni bana yakıştığını söyledi.
yaklaşım olmaz pek ama sevgilim benleyken ve seviyosam felçlikde geçirse bırakmam onu
02 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşım olmaz mi o kadar mi kötü? :(
insandan insana değişebilir kimi insan sevmez kimi insanında çok hoşuna gider :)
10 Yorumlakimisine çil yakışıyo. ayrıca sevdikten sonra çilliymiş değilmiş önemi kalmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilimin çilleri vardı ve çok güzel bir kızdı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılGel olalım tatlım çil nedirki 😎 ben bıyıkla gezeni gördüm pala gibi 😆
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılçil bir kadının itici ya da çekici olmasını sağlamaz tabi bu benim fikrim.
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur bişey diyemem
- +1 yıl
ama minyon oluşunuz, işte bu sizi çekici kılar.
Soran+1 yılYüzde bişey olmayınca minyon olmak bişey farkettitmez
- +1 yıl
sizi gormedim ama dogru dusunmediginiz kanisindayim.
Soran+1 yılBilemiyorum artık
- +1 yıl
Sizi gormek de fikrimi degistirmeyecektir zaten.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle ayrilmam dahada çok severim onu istersen tanışalim:)
10 Yorumla
+1 yılne alaka canım sana öyle geliyor bence
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya
+1 yılDeğişir kiminde aşırı seksi duruyor tipi görmek lazım. yolla gelsin.
00 YorumlaHic oyle dusunmezdim ciller icin kesin cozum var onu tavsiye ederdim
05 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş?
Soran+1 yılYok öyle bişey :) geçmiyo
Soran+1 yılSeviyosan öyle seversin sevmiyosan böyle şeylere gerek yok. Benim erkek arkadaşım böyle söylese beni sevmediğini düşünürdüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇillerinden rahatsiz oluyorsan tedavisi var krem falan var kuklaniyosun geciyo benim bir ark kulandi gecti :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedim ama geçmez. Gecmiyo yani doktorlar bile söylüyo.
+1 yılBöyle düşünmedim asla...
10 YorumlaAçıkçası ben çok seviyorum minyon sa da güzel
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cilli kiz tatlı oluyor ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsımdılıkıler nefes alsın yeter dıo bacım sen neyden bahsedıyon..
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle insanlar muhattap olmadığım için bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılen guzelını yapıosun yınede dıkkat et
+1 yılHayır zaten beğenmissem onu önemsemem
10 Yorumla
+1 yılÇilli kız başkadır ya.
10 Yorumla
+1 yılSeven insan bunları kafasına takmaz
10 Yorumla
+1 yılCilli kiz ooooo alirim bir dal 😃
10 Yorumlaaksine çillerini severim onun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmanın da yandım çilli :)
13 Yorumla
Soran+1 yılDemesene öyle :))
Cevap sahibi+1 yılBen sana yandım çilli :)
Soran+1 yıl:)))))
Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Etkilenmisse o kadar onemli olmaz cilli olmasi
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne