Arkadaşlar selamlar yaklaşık 5 aylık bir ilişkim var sevgilimle tinder üzerinden tanıştık ve gerçekten hiçbir sorun yok. Fakat geçen günlerde bir kız arkadaşım Tinder'da erkek arkadaşımın hesabına denk gelmiş. Acaba hesabı kapatmayı mı unuttu yoksa hala aktif olarak kullanıyor mu? Ne yapsam sorsam mı yoksa direkt ayrılsam mı kafam çok karışık. 😣
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgili olduysanız o hesabı direkt silmesi gerekirdi. Silmemiş olması şüpheli bir davranış. Belki gerçekten silmeyi unutmuş olabilir fakat seni tanıdıktan sonra her anlamda sana olan hislerinden emin olan birinin yapacağı ilk iş o hesabı silmek olmalı. Olmaz ayrılırsak başka birini arar bulurum kafasında olup yahut şu an aldatma kaçamaklarında olup kapatmıyorsa bu iki durum da sana saygısızlık. Sahte hesapla konuşmaya çalışırdım yerinde olsam zaten olur da sahte hesaptan o mesaja cevap vermiş olması bile onu hayatından çıkarmama yeterdi
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın Tinder üzerinden farklı biri gibi mesaj atıp denemeye çalışma. Haklıyken haksız duruma düşersin. Kapatmayı daha önce konuştuğunuz halde o kapatmadıysa bu durumu ona olduğu gibi, tüm gerçekliğiyle anlat. Vereceği tepkiden yalan mı söylüyor, yoksa doğru mu, anlarsın zaten. Ona göre bir karar verirsin. Fevri davranma, sakin ol.
00 Yorumla
+1 yılBu tip yerlerde tanistigin biri ile sevgili olabilirsin ama çok büyük bir oranda sevgili buluncada insanlar bu siteleri bırakmıyor. Orayi memba olarak görüyorlar ve daha iyisini bulurum diye devam ediyorlar maalesef. Bence ayrılmalıdır bu çok büyük bir saygısızlık ve ihanet.
00 Yorumla
+1 yılSevgilisi olduğu halde instagram dm indeki erkeklerin mesajına cevap veren onlarla mesajlaşan kız ile sevgilisi olduğu halde tinder kullanan erkek benim gözümde aynıdır. Tinder tarzı uygulamalarda ciddi ilişki aramakta ne bileyim 5 ay iyi yürütebilmişsiniz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
110
Cevap
138Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKullandığın süreç içerisinde tekin bir yer olmadığını biliyorsun zaten. Oradan biriyle sevgili olmuşsan, güven problemini çoktan halletmen gerekiyordu.. Alışkanlık yapmışsa orayı kullanması zaten olağan.
90 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüven problemi var ayrıl kurtul
00 Yorumla
+1 yılçok ilginçsiniz. tinderde tanıştınız tinderde olmasından rahatsızsın. ne bekliyordun.
tinder evlilik kurumu değil. bir tane buldun tamam hesabın iptal diye bir şey yok. tinder içerisi her türlü insanın kaynadığı bir uygulama. senden başka kaç kişi ile görüşüyor kim bilir.
siz bir araya gelirken ciddi ilişkiye başlasaydınız ve bunu ifade etseydiniz birbirinize bunlar yaşanmaz ya da başta biterdi.
arkadaşlar medyada tanıştığınız insana ciddi iseniz eğer ciddi olduğunuz ifade edin. çünkü medyada her türlü ilişkiye hazır insan var. siz de onların içerisinde birisisiniz.
bunu başta belirterek hesabı kesin karar veresiye kadar askıya almasını söyleyin. bunu yapmazsanız hüsran yaşarsınız. kontrolü elinize alın. bu hem kadın hem erkek için geçerli.
suistimal edilmeyin. üzücü çünkü50 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 873 cevap paylaştı. Yazılan çoğu yorum saçma, takılma onlara.
Tinder’dan evlenen de var artık. Tek gecelik ilişki arayan da var, fuckbuddy de, uzun vadeli ilişki de. Ama seninle sevgili olduktan sonra hesabı kapatması lazımdı. Uygulamayı sildiği halde uygulamada görünmeye devam ediyor mu, bunu bir netleştirmek lazım. Hesabı silme seçeneği de var görünüyor, baktım şimdi. Belki bunu yapmayı atlamıştır.
Yargısız infaz olmaz denilir 😄 önce araştır, netleştir, sonra sorgula bakalım ne cevap veriyor? İkna olmazsan yine ayrılırsın.30 Yorumla
+1 yılAy çok komik bir soru bu. !
Tinder kullanmadım hiç. İhtiyaç da duymadım böyle birşeye. Zaten yaşamımda yeterince hareket var. Fakat böyle birşey yaşasam , amacım da bu olsa, 5 aydır da sevgili olsam, pek tuhaf ki, taşlar oturmuyor be arkadaş...
Haydi lütfen iyi tarafından bakalım ; Karşınıza alıp bir konuşun, oldu ya silmeyi unuttu, vs. , ya da sildi uygulama olarak , fakat sistemden kalkmadı vs...
Kötü tarafı ise, halen arayışta olabilir, doyumsuz olabilir. Belkide aynı his leri paylaşmıyorsunuz, çok iyi rol yapıyor olabilir...
Bunlar değil, fakat siz kendiniz için ne yapmak istiyorsanız, onu seçip yapınız... En doğru karar sizin seçmiş olduğunuz karar, çünkü bu kendi yaşamınız...10 YorumlaBu durumu sakın ve sakın içine atarak örtmeye kalkma. Hayatındaki insanı karşına al ve bu durumu net bir tavır ile sormanı tavsiye ederim. Çünkü bugün buna göz yumar ve o bunu anlarsa, daha ileri seviyeye çıkabilir.
40 Yorumla
+1 yılErkegide kizida aynı bu devirde kusura bakma da bende dahil herkes. Dürüst olsak hiçbir sorun kalmayacak ama inan hep bir fazlasını istiyor özellikler erkekler genelde kaç kız olursa daha iyi olur modunda.. kızların çoğu para ya da yalan peşinde böyle oldukça zor. Bence ayrıl durdugun kabahat
10 Yorumla
+1 yılBence sakın sorma çünkü sorduğunu öğrenince kullanmıyorum diyecek onu test et aç bir hesap uygulama nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama yazışma uygulamasıysa yaz onu dene gerçekleri gör senle eğlendiğini anlarsın ama sakın ona bir şey sorma uygulamadan cevap verirse de hala kullanıyor musun? De yok derse elinde kanıt var ss alıp atarsın ve engellersin göte gelmiş olur
10 Yorumla
+1 yılİlk defa duyuyorum Tinder nedir bilmiyorum ama madem arkadaşın görmüş, sorsaydın son görülme olayı orda da varsa. En son kaçta aktif olmuş. Sonrasında da SS iste arkadaşından. Sevgiline de önce bahsetme arkadaşım görmüş felan die bişey deme. "Sen tinder sildin mi diye sor" vereceği cevaba göre de arkadaşının attığı SS'i sevgiline gönder. Ondan sonra ne yapman gerekir sana kalmış ister devam et ister ayrıl..
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirekt sor de ki Tinder'ı hala kullanıyor musun de yok falan derse hesabın neden hala açık kapatmayı düşünüyor musun de suçlama direkt sorarsan cevap vermek zorunda kalır tepki vermeye başlarsa yine sen haklı çıkarsın sadece soru sordum dersin. Tinder işi rafa kalkmalı madem sevgili oldunuz
00 Yorumla
+1 yılYani güven sorunu mu var? Yoksa boş yere evham mı yapıyorsun?
00 YorumlaBende oradan buldum ve hesabımı silmedim yani yeni insanlarla tanışmak için kullanıyor olabilir ama çok fazla niyeti bozuk insan var o uygulamada sen yine de bir kontrol et aktif olarak kullanıyor mu diye
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılTinder vb. arkadaslık sitesine üye olan insanlar sanal arkadaşlıklara bagımlı insanlar oluyor genelde. Sorsan bile geciştirici cevap verecektir. Silse dahi senden ayrılınca tekrar kullanır. Ya bu durumu kabul edeceksin ya da ayrılacaksın
00 Yorumla
+1 yılNeden ayrılıyormuşsun? Bu uygulama üzerinden tanışıp sevgili olmadın mı zaten, bu uygulamayı şu an telefonunda barındırması illa seni aldattığı anlamına gelmez ha ayrıldın ne olacak adam tindersız mı kalsın? :D
00 Yorumla
+1 yılTinder a hic guvenmiyorum
buradan sevgili yapmak bile daha güvenli olur o derece 😂
bu arada önce bi sor bakalim cocuk ne dicek30 Yorumla
+1 yılTinder uygulamasını bir kere kullanıp, tamam aradığımı buldum, artık silebilirim diyenini görmedim. 😂 Ciddi ilişkilerin hiç olmadığı bir yer diye biliyorum.
10 Yorumlasor kullanıyormu diye ve farklı bi hesap aç o uygulamaya bi kaç kişi ekle onuda ekle ve konuşmaya başla bak bakim başka kızlarla konuşuyormu foto atıyomu öğrenirsin
10 Yorumla
+1 yılNeden sormayı denemiyorsun bu bence iletişimin sağlıklı ilerlemesi için şart utanıp sıkılacak bir durum değil sorarsın o da cevabını verir
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayrıl ve uzak dur bu adamdan, eğer ayrılmazsan ve seni aldatırsa bunu bile bile kendine yapmis olursun daha 5. Ayınızdan böyle yapiyorsa evlenince neler yapmaz Allah bilir.
00 YorumlaSosyal ağlar etkileşim şeklimizi değiştirir, ancak değişiklikler o kadar hızlıdır ki, bir durumda ne yapılması gerektiğini bilmek için yeni görgü kuralları düşünmeye gelmiyoruz.
00 Yorumla
+1 yılTurkiyede En iyi Maske Sizce hangisi kendim Aldım Denedim Onay verdim. MEDİ CADO
Bir cok maske Alımı yaptım birisi kokar birisinde Nefes alamassınız Diğerinde teli yok ve en çok şikayet kulak acıtması.. bütün markaları denedim. sonuç mu
mediCado maske yer yüzünün en iyisi doktorlar Kullanıyor ben neden kullanmayım Her yönden cok iyimiş yorumlara göre sosyal medyadan vede gercekten hiç üzmedi verdim para helal olsun bu maskeye öneriyorum soruşturun derim.00 Yorumla
+1 yılYaa boşveeeer o tarz erkeklerden uzak dur
Pisliğin tekidir
Sapıktır ve çapkındır
Ayrıl gitsin
Seviyosa döner
Sevmiyosa zaten hiç senin olmamıştır00 Yorumla
+1 yılne kadar önyargılı cevaplar verilmiş. arkadaşlar insanlar internetten tanışamaz mı tamam uygulama çok ortamı bozuk bir uygulama olabilir ama böyle şeyler normal kız gerçekten aşık oldu belki bilemezsiniz bu kadar önyargılı olmayın sen de gerçekten güveniyorsan sor ve araştır iyice başka bir hesap açıp ona yazmayı falan deneyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılKapatmayı unutmuştur ya herşey güzelse neden kullansın ki. Gir hesabı kapat de kapatır zaten sonra kontrol edersin birkaç günde ufak bir takip ve tamam bu kadar.
00 Yorumla
+1 yılNe bekliyordun ki evleneceğinizi falan mı? Tinder'dan eşleştiğin biriyle sevgili olup ciddi düşündüğünü sanman senin hatan. Kullanman da senin hatan. Ayrıl bitsin uzatmanın manası yok.
05 Yorumla- +1 yıl
@Mertarc01 Ora normal
- +1 yıl
@Mertarc01 Yüz vermeyenin peşinde koşma dostum
İnternet & Teknoloji konusunda 5,2b cevap paylaştı. Su testisi su yolunda kırılır diye boşa dememiş atalarımız. Doğru düzgün biryerlerden insan tanımaya bakın yoksa başınız çok ağırır
11 Yorumla
+1 yılya aslinda oyle degil ben de bir cok uygulama kullanmisligim var. insan bagimlilik yapiyor sadakatla ilgisi yok
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılSenin en büyük hatan zaten tinder dan sevgili yapmak olmuş. Git sor bari niye kullanıyor diye ama çok sadik bir ilişkiniz olacağını düşünmüyorum 😌
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe ayrılması, saçmalama
Karısı değilsin bir şeyi değilsin. Niye bu kadar yoğun sorumluluk hissetsin Sevdiğine sahip çık durumu normal12 Yorumla- +1 yıl
@öreke çünkü sizinki özünüzde, içerde
Bizimki dışarda sallanıyor kime çarparsa artık 😃
Ben dini hassasiyetim dolayısıyla bakir kalabildim
...
İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Tinderda aşk aramak Amazon ormanlarında Einstein aramaya benzer
Lütfen yapmayın60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlar direkt sorsanıza yok farklı hesaplar aç yaz bakayım cevap verecek mi yok şöyle yok böyle
İnsanlar savaşa böyle planlarla hazırlanmıyor direkt sorun gitsin işte 😂21 Yorumla- +1 yıl
çok dobrasın tarzını sevdim :) burcun nedir ki?
+1 yılArkadaşlar birbirinizle iletişim kurarken kabız olduğunuz ilşkileri neden yürütüyorsunuz acaba?
20 Yorumla5 ay sürdürmeniz bile bir mucize bence düzgün bir şekilde konuşup anlaşabilirsiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence direkt ayrıl. Engelle. Sana ulaşırsa, sen yürüyüşe çıkmışsın ama ben seninle o yürüyüşe katılamıcam canım sana iyi yürümeler de rest çek. Değer veriyorsa zaten kendine çeki düzen verecektir, yoksa da başarılar dile hiç yorma kendini
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 4b cevap paylaştı. Konuşmanı tercih ediyorum çünkü hesabı dondurmadan uygulamayı sildiyse hala karşına çıkmaya devam eder. Böyle birşeyde olabilir. Otur konuş
00 YorumlaTinder'den tanıştığının birinden bahsediyoruz. Kullanmayı bırakacağını mı zannediyordun? Oradaki insanlara güven olmaz.
00 Yorumlasuyu getirende bir testiyi kıranda bir huylu huyundan caz geçer mi sen engüzeli önce karşına konuş olmuyorsa ayrıl
00 YorumlaYani tinderdaki birinden ciddi biseyler beklemek uzun soluklu bisey beklemek saçma olur Tinder da takılanların çoğunun amacı belli zaten
00 Yorumla
+1 yılTinder'dan tanıştıysan amaç belli. Yatağa atacak geçecek. O tür sosyal platformlarda adam akıllı birisini bulamazsın. Kadınları da öyle.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEe bu normal zaten ordan tanismisiniz.. alışkanlık yapmış olabilir.. onu vazgecircek orayı unutmasini saglicaknolan sensin..
00 Yorumla
+1 yılSahte bir hesapla yazıp dene. Sorman aşırı saçma olur ne yapacak evet kullanıyorum mu diyecek inkar edecek
00 YorumlaKullanmadığını düşünmen için heidi gibi bir çocukluk geçirmen lazım 😂
11 Yorumla
+1 yılSende kullanmaya devam et yeni birini bul onunla kaç 😂
10 YorumlaTanıştığın yer orası sonuçta öyle bir yerden tanıştığın birinden ne bekleyebilirsin ki...
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılOrdan bulduğun kişiden ne hayır bekliyorsun ki normal
10 Yorumla Sahte hesap aç yaz bakalım cevap gelirse engelle ayrıca saçmalama tabi kii kullanmıyorum diyecek...
10 YorumlaOrdan tanıştığın birinden hayır geleceğini düşündün mü harbi?
10 YorumlaFake hesaptan mesaj at, o zaman anlarsın ofline olup olmadığını.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sorman doğru olur hesap açıktır ama kimse ile görüşmüyor olabilir
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılBence önce sormalısın sevgilisi olduğu halde hala kullanıyorsa ilişkinizi gözden geçirmeni öneririm
10 Yorumla
+1 yılŞöyle sitelerden sevgili yapılır mı be kardeşim. Sonra neden aldatıldım diye ağlıyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTinderdan sevgili olup 5 Ay ilişki yürütmeniz bile beceri ayrılırsan üzülme. Orası tek gecelik ilişkilerin yeri ciddi bi yer değil.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@birumut39 benim yok hesabım ama hesapları olanları biliyorum şak diye anında buluşup işi pişiriyolarmış bilmeyen yok ki zaten dillere destan oldu
Bu erkek milleti yaptı mı yapar. Hepsi için kullanmiyorum ama söyle örnek verim. Biriyle sevgili olursun. Elini bile tutmazsin. Ayrılınca seni millete söyle anlatır. Ben o kiza şöyle yaptim böyle takıldık falan. Ö yüzden karakter çok önemli. Sadıklık
20 YorumlaTinder dan sevgili olunuyormuy muş ya valla ilk defa duydum
00 YorumlaBeraber silecektiniz dostum belki direkt uygulamanın üzerinden silmiş hesabını kapatmamış olabilir.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. kullanırlar hanımefendi kullanırlar evlenseler yine kullanırlar güvenmeyin
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 15,3b cevap paylaştı. Kendin sor nedenini geçerli bir açıklama yok ise sevgilin ayran gönüllü olmaz öyle şey.
00 Yorumla
+1 yılBu tarz uygulamalardan görüşülen tanışılan kişiden hayır gelmez
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öyle yerlerden bulduğun sevgili böyle olur. Düzgün birini oralarda bulamazsın canım.
00 Yorumla
+1 yılAyrılacaksın tabi ki de. O kişiden hayır gelmez çünkü
00 Yorumla- Devamını Gör (188)
Devamını Gör(233)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sevgilimle Tinder'dan tanıştık fakat öğrendim ki hala kullanıyormuş. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım