3 yıllık erkek arkadaşım tartıştık diye Tinder yükledi. Ne yapmalıyım?

3 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımla bir süre anlaşamadık sürekli tartışıyorduk ve bende ilişkimize artık olumsuz bakıyordum o sıra engelliyorduk konusmuyorduk günlerce, konusmadiğimiz bir zaman gidip tinder yüklemiş bir kızla görüşmüş bulusmuslar kıza çiçek almış vs sonra 10 gün sonra biz barıştık ben öğrendim bunu o kızdan oturmus beni anlatmış konusmuslar 2-3 gün önce de engellemis kizi hemen erkek arkadaşımdan ayrıldım pesimden kostu beni sevdiğini hata yaptığını söyleyip durdu boşluğa düşmüş öylesine buluşmuş bir kaç ay sonra dayanamadım affettim şimdi üstüme çok düşüyor eskisi gibi aramız da iyi 7-8 ay gecmesine rağmen benim aklıma gelip duruyor o yaptıkları ona yansıtmıyorum fakat düşündükçe bana bunu nasıl yaptı diye sürekli ağlıyorum psikolojimmi bozuldu bilmiyorum onu seviyorum ama içten çok üzülüyorum ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim , 3 sene bir sürü anı bir sürü yaşanmışlık hepsinin üstünü bir anda cizemiyorum. Şu an çaba zarfediyor ben ona inanmayı tercih ettim şimdilik. Ama şayet ki bu konu aklımdan silinmezse zaten ufak bir yanlısında iliskiyi bitiririm. Ben özgüvensiz bir kız değilim illaki o olsun onsuz yapamam demiyorum ama şimdilik seviyorum güvenmek istiyorum.
3 yıllık erkek arkadaşım tartıştık diye Tinder yükledi. Ne yapmalıyım?