Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. 1.5 yıllık ilişkimden ayrıldım ve ilişki içerisinde aldatmaya yakın şeyler yaptı veya aldattı. Sevgililim kızdı, bende kızım ve arkadaşlarına baya baya yürüdüğünü gördüm. Her defasında arkadasım diye açıklama yapıyordu sevdiğimden affettim. Ama sürekli aklıma geliyor ve unutamıyorum yaptıklarını senin de öyle unutamıyorsun ve muhtemelen arada aklına gelecek. En son arkadaşıyla bir konuşmasını gördüm ama onun baya haddini aştığını gördüm grup yapalım seni karım yaparım göğüslerin level atlamış gibi. Bana arkadaşım dedi, şaka muhabbet bunlar dedi yine inanacak oldum ama dayanacak gücüm kalmadı ve ayrıldık. Senin yapman gereken şey şöyle bir düşünmen sürekli aklına gelmeye devam mı edecek ve canını yakacak mı bu olay. Veya ona artık güvenebilecek misin. Kendine böyle sorular ve gerçekçi cevaplar ver. Hatta şey yap bir deftere sana yaptıgı kötü şeyler kötü gelen şeyleri ve sonra da iyi şeyleri yaz ona göre daha da anlamış olacaksın. Biz ayrılalı birkaç gün oluyor evet canım çok yanıyor ama devam etsek de olmayacağını aynı şeyler yaşayacağımızı biliyorum yine tartışacağız sürekli. Sende bunları ölç tart ve karar ver ve unutma senden değerlisi yok öz saygını kaybetme. Ben kaybettim belki ama geri kazanacağım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl3 yıllık birliktelikten sonra boşluğa tabi ki düşebilir ama böyle hemen biriyle görüşüp çiçek alacağı anlamına gelmez. Eğer ciddiyseniz evlilik düşünüyorsanız hak ve hareketlerini, sadakatini gözden geçirmekte fayda var. Nişan düğün yapıldıktan sonra biraz daha zor oluyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılKızla konuşmayı kesmeye çalışmış görüştükten sonra kız reddetmis beni de anlattığı için bana konu gelmesin diye iyi hareket olsun diyip çiçek almış, ama haklısın şu an her hareketine çok dikkat ediyor ama bu konu benim de içimde kapanmıyor bir türlü
- +1 yıl
Eğer şüphe varda zaten evlenseniz bile şüphe duyarsınız. Yani şüpheyi geçtim şimdi yine ayrılsanız yapmayacağı ne malum? Sizi kaybetmemek için şu an hareketlerine dikkat ediyor ama belkide yapıyordur gizliden. İyi düşünüp karar vermelisin.
Soran+1 yılHaklısın, seviyorum diye affettim ama şüphe içimi kemiriyor sanırım profesyonel bir destek alıp ayrılmam en iyisi.
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Bende aynı hataları yaptım afettim ve o beni esc kızlarla aldattı. Çok üzüldüm affettiğim için bir şans daha verdiğim için.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 yıllık sevgilim, işlerimin yoğun olduğu bir zamanda okuldan tanıştığı biriyle pikniğe gitmişti. Çocuk buna sarılmış, elini tutmaya yeltenmiş, en son da kızın karnına dokunup göbeğin mi var senin diye şaka yapmış. Kız da rahatsız olup başım ağrıyor eve gitmek istiyorum demiş. Çocuk bunu eve bırakmış ve başka bir şey olmamış. Pişman olup bana anlatmıştı. Benim zoruma giden şey, kızın çocuğa sevgilisi olduğunu söylememiş olması. Ben de ayrıldım kızdan. 2 ay sonra tekrar barıştık. Bu olayın üzerinden 6 ay geçti. Benim sürekli aklıma geliyor. Bu yaptığını beni aldatmak olarak nitelendiriyorum.
O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Kızdan ayrılmak istiyorum ama bir yandan da o yokken özlüyorum. Ona karşı eskisi gibi aşık hissetmiyorum. Sadece libidom yüksekken onu arzuluyorum. Ayrılmalı mıyım?014 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmalısın
Cevap sahibi+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum. Soru sahibi arkadaş da ayrılmalı. İhanete uğradık ikimiz de
- +1 yıl
Zaten tek libodo yüksekkense o iş olmaz sevgi ayrı libido ayrı herkese gidebilirsin örnek böyle olunca o yüzden aranızda bir şey kalmamış ikili olarak ayrılmalısınız
Cevap sahibi+1 yılTamam çok teşekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Aşk ve fakiri olduğun belli canım
- +1 yıl
Nişanlıyım ben bebeğim, nikahım, var 2 aya
- +1 yıl
İsim bulamadım onu koydum ne alaka ksjajaha
- +1 yıl
Sen kendi aşk fakirliğine bak, eşyalarım herşeyim, aldı düğünüm olcak🤣🤣neyin tartısması bu anlamadım ki ahaha
- +1 yıl
Sataşmak için niye yer arıyorsunuz anlamıyorum
- +1 yıl
Ben seni dürttüm mü yane de cıkıp ordan laf atıyorsun düğünüm olcak isme aldanma ne koysam bilemedim ama sen kendine bak kasma yane kendini
Cevap sahibi+1 yıl@Ask_Fakiri32 konuştuğunuz son kişi bende görünmüyor. Muhtemelen engellediğim birisi. Bu da onun boş bir insan olduğunu gösterir. Sizin de engellemenizi tavsiye ederim. Toxic insanlarla tartışmayın he deyip geçin
- +1 yıl
Saçma sapam tartışmaya yer arıyorlar sanane benim ismimden kalkıp ben sana laf mı söyledim de atlıyor mevzuya ne kadar saçmalık can sıkıntısı bunların ki
Cevap sahibi+1 yılO bundan keyif alırken sizin moraliniz bozuluyor sinirleniyorsunuz. Engelleyin bence siz de
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılTartışmanın konusu ne olursa olsun akabinde sadece inat ve sinir üzerinden yapılan hareketler kişi ve kişileri düşündükleri ve savundukları da haklı olduklarını göstermez.
Sonuç olarak hepimiz insanız ayrı ayrı hayata bakışımız , yaşama dair doğru veya gerçek fikirlerimiz var.
Tabi ki bu düşünce ve fikirler başkalarına bakılarak oluşturulmuş bir kavram olmadığı hallerde olabilir.
Her zaman ne yaşamış olursaniz olun.
Yüz yüze yapın.
Kavga mı ediyorsunuz ( fiziki bir şiddet tabiki olmadan), tartışıyor musunuz telefonda değil.
Gözlerine bakarak , yüz yüze gelerek yapın.
Bakın göreceksiniz en anlasamayacagim dediğiniz konu da bile , ne kadar uzamış olsa bile konu, bir yerde ortak bir noktada bulasabilirsiniz.06 Yorumla
Soran+1 yılTartışmalarımız ikimizin başka hayallerle gelecek düşüncesinden oldu bir türlü ortaklaşamadık ben onun gelecek hayallerini istemedim bunlardan sebep uzunca bir süre konuşmadık tartıştık. Ben ayrılmak istedim o ara. Çok anlattı çok açıkladı kendini. Biraz da affetmemin sebebi o ben yaptığının zaten kolay hazmedilir bir şey olduğunu düşünmüyorum fakat beni sevmediğine de inanmıyorum açıkçası
- +1 yıl
Tekrara girecek ama bir daha yazmak zorundayım galiba.
Nedeni ne olursa olsun bir anlık sinirle düşünmeden hareket eden, sonunun nereye varacağını kestiremeden yapılan davranışlar inatlar kişinin duyduğu sevginin var olduğunu kanitlamadigini düşünüyorum.
Bencillige girer.
Sevmek , sevilmek, ilgi duymak , arzulamak ağızdan çıktığı kadar kolay bir eylem değildir.
Böyle zor bulanan elde edilen şeylerde kolay harcanmaması gerektiğini düşünüyorum.
Soran+1 yılHaklısınız bakalım biraz hassas bir konu benim için tam olarak bilemiyorum. Mantıksal bakıştan ziyade duygusal bakıyorum
- +1 yıl
Duygusal bakmanız insan olmanızın gereğidir.
Fakat sadece tek bir bakış açısıyla bakmamalısınız.
Uzun vadede kişiyi üzer hatta hayata dair mutsuzluğa ve belirsizliğe çeker.
Mantık ve duygusallık beraber giderse her konuda olmasada eşit gitmesi gerektiğini düşünüyorum.
Kimi doğruyu duygusallık ile fark edebileceğiniz gibi kimi doğruyu ise mantiginizla bulacaksınız.
Size bir tiyo vermek isterim.
İp ucu da diye bilirsiniz.
Nacizhane haddim olmadan.
Her erkek empati kurabilme yeteneğine sahip olamaz nadir de olsa.
Fakat her adam empatinin kuralını yapar.
Yaşamınız boyunca güzel insanlarla karşılaşmanız dileğiyle iyi akşamlar.
Soran+1 yılTeşekkür ederim fikirleriniz için sizlere de iyi akşamlar...
- +1 yıl
Aciz bir kul olarak ben teşekkür ederim soru için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman ayrılın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Buradakiler için ayrıl demek kolay tabi kız üç senesini vermiş benim de üç yıllık ilişkim var ve aldatma olmadığı sürece neden bitireyim ki o kadar anı var yaşanmışlıklar var kaldıki bu devirde gerçekten uyum sağladığın sevdiğin Sevi’lebildiğin ilişkiyi bulmak gerçekten zor çünkü herkes çıkar peşinde aşklar 2 3 günlük olmuş
Size gelecek olursam ayrıymışsınız tam bir aldatma sayılamaz
Lakın ayrılır ayrılmaz da böyle bir şey yapması hoş bir durum değil fakat insanız hiçbirimiz mükemmel değiliz
Gerçekten pişman olduğunu hissettiysen bir şans daha ver derim evet zoruna gidiyor anlayabiliyorum seni fakat sonra bu yüzden bitirdiğin için pişman olabilirsin12 Yorumla
Soran+1 yılBenim onunla barışmayacağımı düşünüyordu çünkü ben kavga etsek bile o yazana kadar yazmayan biriyim her zaman alttan alır beni, samimiyetine inandım ama hazmetme noktasinda hala üzülüyorum onu aşamadım aralıklarla ayrılma krizleri yaşıyorum içimde sevmesem bu kadar ağrı gelmezdi bünyeme
+1 yılEn ufak tartışmada böyle bir şey yapan birisi genelde aldatmaya meyilli oluyor ama sevgilini sonuçta tanımıyorum sadece anlık sinirle bile yapmış olabilir. Sürekli kavga edip barışıyor olmanız iyiye işaret değil bence ilk fırsatta yüz yüze oturup konuşun ilişkinizi.
43 Yorumla
Soran+1 yılSürekli tartışmıyorduk işte 3 senede ciddi tartışmamız çok azdır. Gelecek konularında anlaşamadık o sıra tartışmaya başladık aylar sürdü bu konu sonrasında oldu olanlar
- +1 yıl
Tinder indirmesi kabul edilir bir şey değil dediğim gibi ama yüz yüze sakinleşince tekrar konuşmayı deneyin.
Soran+1 yılKonuştuk ağladı sürekli ayrılmak istemedi böyle de tam olarak oturmadığı için şu an şüphelerim var tekrar konuşmamız gerekiyor sanırım
Geç kalmışsın tamamen bitirmekte. Ama yine de geç kaldın diye bitirememekten korkuyosun. Bence bian önce bitir artık. Kendine saygınla gurur duyarsın en azından. Biraz zaman geçince iyi yaptığını anlarsın... Benzer bişeyi ben bir yakın arkadaşımla yaşadım. 6 ay boyunca devam ettim dostluğuma. Sonra küçük bişeyde hayatımdn çıkarttım. Keşke daha önce çıkartsaymışım dedim biraz zaman sonra. Tüy gibi hafifliyosun. Şimdi seçim yap. Kendini mi daha çok önemsiyosun yoksa sana hakettiğin değeri vermeyen birini mi? Karar senin kendine olan saygınla ilgili... Bunu kendine yapma...
12 Yorumla
Soran+1 yıl7-8 aydır çok uğraşıyor ona tekrar güveneyim diye yaptığı yanlışı anlamış gibi görünüyor seviyorum da bilemiyorum gerçekten ne yapacağımı
+1 yılBüyük bir kavga ve engelleme girdiyse ayrıldık gibi şeyler de düşünmüş olabilir ki bu durumda normal karşılayabiliriz senden sonra dağıtmış ama senle tekrar olacağını anladığı an onu silip geri sana dönmüş diye de yorumlanabilir zaten seven sevdiğini bıraksın geri dönüyorsa seviyordur diyebilirim hem sen de diyorsun şimdi elinden geleni yapıyor üzerime titriyor diye sen ona kaybetme korkusunu vermişsin o tutuşmuş şu an cayır cayır yanıyor sana bitmiş ölmüş senin için kurşun atar kurşun yer o derece
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı şekilde kız ayrıldıkları gün tinderdan birini bulsa ona da normal diyebilir misin
Kafana fazla takma her şey yoluna girdiyse sorun yapma, saygısızlık ayıp ve edepsizlik insanın kendisine aittir. Affederek erdemli bir insan oldugun belli senin gibi sahiplenici birini bulmak bu zamanda çok zor, umarım kıymetini değerini bilir bir daha seni üzmeye cesaret edemez, kaybetmeden kıymet bilinmez, bir daha saygisizligina denk gelirse bu sefer affetme ve gerekeni yap
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdam değilmiş. Gitsin konuşsun kaşarlarla. Meraklıymış zaten. Bas kıçına tekmeyi. Ne halt yerse yesin.
21 Yorumla
Soran+1 yıl3 senede bana gerçekten çok bağlı biriydi çok şaşırmıştım öğrenince hatta. Söyleseler inanmazdım. Kötü olduğumuz zaman ben ayrılmayı düşünüyordum zaten bunlar olmadan çok kötüydü aramız
+1 yılO dönem o mu ayrıldı sen mi ya da araya soğukluğu kim soktu. Eğer oysa o dönem o kız varmış ve semi gözden çıkarmış. Onu gözden çıkarınca da sana dönmüş. Kürkçü dükkanı misali. Tam bilemedim. Karmaşık biraz. Detayları da bilmiyorum. Yanılıyor da olabilirim. Ona hiç bu konudan bahsetme, renk verme, hatta rahat hissettir. Takmıyormuş gibi. O zaman o da rahat takılır nasılsa takmıyor, güveniyor deyip. O zaman daha net görünür eğer bir şey varsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılÖylesi yaranır size evli bi abi var bizim eşi çocuğu çok mutlular ama rahat duramıyo kızları düşürüp düşürüp gönül eğlendiriyo onun için başka şehirden günübirlik gelip kendini kullandıran kadınlar var bizde enayi gibi efendi dürüst takılıp nasibimiz karşımıza çıkar diye bekliyoz
02 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama be ne alaka? Ben sorunlu düzgün insanı fark ettiğim an ondan kaçıyorum. Bende senin gibiyim dürüst adam akıllı birini bekliyorum ama hiç nasip olmadı. Biriyle birlikte de olmadım. şu an sadece tek derdim iyi birini bulup mutlu olmak. Oylelerinin de Allah cezasını versin rabbim helak etsin
- +1 yıl
İyiler yalnızdır sen umudunu kaybetme bekle aklının bi köşesinde olsun benim düşüncem gelmeyecek
Gizli Üye(25-29)+1 yılYarın bir gun evlendiniz sen annene ziyarete gittin 1 ay gelmedin senin yokluğuna fırsat bulup kızlarla dışarda gezmecegi ne malum onu yapan ilerde neler yapar ben de senin yerinde olsam affetsemde bi yanım şüphe olur vicdanını rahatlatmak istersen onla iletişimi kes
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte normalde hiç görmedim böyle birşeyini öyle kızlara dönüp bakmaz bile dışarda benim yanımda. Birde kıza beni anlatmış olmasından sinirden yaptığını düşündüm anlamı olsa asla affetmezdim
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilim de hiç öyle biri değildi kızlarla isim yok derdi Instagram da kızları ekliyor yani kimseye güvenme sen yapsaydın o inan seni affetmezdi
Soran+1 yılBelki de öyle olucaktı evet
Cevap sahibi+1 yılIçinde çok şüphe varsa bir süre konuşma biraz toparlan ama az bir şüphe varsa otur karşısına iyice konuş ona bidaha öyle bisey gördüğünde seni tamamen kaybedicegini bilmeli
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer tekrar öyle bir şey yaparsa asla affetmeyeceğini bilse yeter
22 Yorumla
Soran+1 yılOnu net bir şekilde gösterdiğimi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman sıkıntı yok
+1 yılBir hafta anlaşmazlık, görüşmeme, tinder yüklemeye, hatta ordan birini bulup buluşmaya evrilmiş. Hani ben kadın olsam böyle birşeyi asla affetmezdim. Tabi sadece bu olaya bakarak konuşmakta doğru olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşkası bana anlatsa bende öyle derdim ama olayı yaşayınca o kadar keskin düşünemiyor insan onu anladım
- +1 yıl
Mesele konunun keskin olması değil aslında o adamı tanıyan sensin bugüne kadar her ne yaşadıysanız birlikte yaşadınız bu yaptığı şeyi tekrarlamayacağına eminsen ki asla Emin olamaz insan ya da yapmayacağını düşünüyorsan kafandaki tüm soru işaretlerini silip devam etmelisin yoksa bu konuyu düşünerek zaten ilişkinizin olması muhtemel bir geleceğini de çıkmaza sokarsın
Soran+1 yılAsla emin olamam işte şu an kuşkum yok ama zaten aramız iyi gidiyor. Olası bir tartışmada belki öyle hissederim soru işaretlerim de geçmezse bu şekilde zaten sağlıklı bir ilişki yaşayamam ve yine ayrılmam gerekir
- +1 yıl
Aynen öyle, anlatmaya çalıştığım tamda bu benim
+1 yılKendini ona iyilik yaparken iyi hissetmiyorsan bir süre iyilik yapma. (Unutma, kendi duygularından kendin sorumlusun. O yapmış bir hata) Ne zaman sana ekstra ilgi verir eskisi gibi davran. Biraz kıymetinin farkında olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla yüz vermiyorum kendimi tartıyorum şu sıra , üzüntümü yaşayıp kabullenmeliyim bu durumu artık bende.
Af buyur da şu baştan aşağı hic olmamasi gereken hic yasanmamasi gereken şeyleri anlatmış oldugun olayda ben takıla takıla cicek detayina takildim, çiçek niye almış hanfendi miranda kerr miymiş 😂😂
08 Yorumla
Soran+1 yılBana da normalde çiçek alır biraz saf olduğunu düşünüyorum kız bana anlatmasın diye çiçek almış sonra engellemiş 3-4 gün kız bu yazmayinca bana yazıp söylüyor benden haberi olduğu için olay bu şekilde tamamen
Soran+1 yılBenim onunla barışmayacağımı düşündü , düşünmüyordum da açıkçası bir anda inadimi bıraktım. Kız da benden güzel değil beni takıntı yaptı heralde heryerden istekler atıyor garip..
- +1 yıl
Sana anlatmasin diye cicek aldığını söyledi ve sen de inandin mi buna🙄 valla bilmiyorum. Ben bu insanları anlamakta güçlük çekiyorum. Asigim ölüyorum bitiyorum diyorlar sonra ayrilinca siradan tonla insanla devam ediyorlar. Hani asiktin hani seviyordun? Boyle sevgiyi yerler tamam mi😂 ben birini seviyorken ondan ayrılmış bile olsam aklimda o varken baskasiyla bulusmadim. Bulusmam da zaten. Bunlar sevgi falan degil bunlar sadece takinti
Soran+1 yılBen öyle düşündüm kızla görüşmek istese görüşürdü zaten biz barışmadan engellemiş kızı toplam 4-5 günlük bir konuşmaları olmuş. Elbette görüşmemesi buluşmaması gerekir ama herkesin ayrılıkla baş etmesi çok farklı asla onaylamıyorum. Bence de sevgi bu kadar basit değil. Tereddütlerim gecmezse zaten ayrılacağım.
+1 yılO anlık hırsla yapılmış bir şey ama yinede erkek arkadaşının aldatmaya meyilli biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Erkek arkadaşını gözlemlemelisin ve bu hataları yinelemeye devam ederse ayrıl bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum bizde sevgiliyken birkaç konuşmasını yakalamıştım şimdide 2 yıldan fazla oldu ilişkimiz ve durum yaşanalı da 1 yıl falan oluyo aramız çok iyi ama bende aklıma geldikçe sinirim bozuluyor maalesef susmaktan başka bir şey yapamıyorum
00 YorumlaAffedilcek gibi değil ama çok seviyorsan affedersin ancak. Zor gerçekten bende kolay kolay unutmam intikam alırım öyle rahatlarım
21 Yorumla- +1 yıl
@Elf35d katılıyorum sana 😊👍
+1 yılBen kendi adıma konuşayım 2-3 aydır sevdiğim bi çocuk var uzak mesafe ve onu hiç görmedim ama biriyle konuşasın gelmiyor sürekli aklımda o bana yazanlara ters cevap veriyorum bence gerçekten sevseydi biriyle konuşamazdı buluşamazdı biz şu an o çocukla ayrılmış olmamıza rağmen kimseyle konuşasım gelmiyo biri yazınca engelliyorum bence sevdiğin insana ayrıyken de sadakatli olmalısın eğer olmuyorsa sevmiyodur
00 YorumlaNasıl biri olduğuna bağlı şimdi senin yerini doldurmak için küs olduğunuz zaman görüşüp barıştığınızda kızı engellemiş olabilir ama bu kişiden kişiye değişir sen onu daha iyi tanıyorsun böyle birley yapar mı yapmaz mı düşün arkadaşlarına sor erkek arkadaşları da az çok onu tanıyor yani
02 Yorumla- +1 yıl
Yanlış bilgi ! Düzeltme; erkekler arkadaşlarıyla özellikle de "AGA" dedikleri kişilerle aynı kişilerdir yani eğer agam dedikleri kardeşleri gibi birileri varsa onlar farklı bedende tek insandırlar ama agalar birbirini satmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle aptl ve saçma soruları nasıl ve neden en tepede tutuyorsunuz anlamıyorum?
Soruda mantık yok soranda sanırım beyin yok. Yonecilierde hiç bişe yok onu anladık.01 Yorumla- +1 yıl
Çok gerginsin abim ya
+1 yılAdam barışcağına inanmamış demek ki ayrıca erkeklerin bazıları zaten bunu yapar manitayla kavgalısındır, konuşmuyorsundur birini bulup sevişmek ister stres atmak ister.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin 2 günde başkasına yüz veren adamı napacaksın. Bir daha aynı duruma girseniz ne yapacak allah bilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılİyice kinlendim yorumlarınızla ya jsnsn acı gerçek ama teşekkürler yine de
- +1 yıl
İnan tecrübe. İyiliğine affet 🌺
Soran+1 yıl💖
- +1 yıl
🧡💛💙
+1 yılHer boşlukta tinder yükleyip buluşsun o halde 😃aynısını yap gör ne olacak. Kızlar çok yumuşak kalpli ve kırmızı çizginiz yok...
00 Yorumla
+1 yılBöyle korkuyu Allah başıma vermesin ama başına geldiyse dinsizin hakkından imansız gelir şirret birini musallat et.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler…Çok normal hiç şaşırmadım çoğu böyle …şüphe edeceksen devam etme derim …devam edeceksen de şüpheyi bırak sen üzülürsün çünkü ona hibirşey olmaz.. adama güveniyorsan bir dha yapmaz diyorsan devam et derim ama şüpheyi bırak unut olanları çöpe at gitsin evrene gönder kaybolsun 😃😃😃
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, tekrar yüzyüze gelince bunu konuşmam gerekiyor hislerime göre karar verebilirim artık teşekkürler fikrin için..
Cevap sahibi+1 yılMantıklı birine benziyorsun yorumlarından onu çıkardım eminim en doğru kararı vereceksin Rica ederim dediğim gibi şüphe ile yaşama sakın affettiysen unut gitsin olanları geçmiş geçmişte kaldı
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Tasını almış, affedilmeyi de öğrenmiş. Geçmiş olsun dahası da gelir
03 Yorumla
Soran+1 yılAçık ve net bir şekilde konuştum ama birdaha olursa böyle bir şey asla affetmem diye
Bu erkekten hayır gelmez yol ver tinden yükleyip çiçek aşmak ne saçmalık
10 YorumlaBı tartıştın diye boş bir uygulamayı yüklüyorsa yol veeeerrr, adamın içinde var
10 YorumlaHer kavga etmeye böyle şeyler yapacaksa bundan bı halt olmz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSende kek gibi yedin demi seni sevdigini hey Adam hey
00 Yorumla Hiç bir şey. O bunalmış artık, biraz kafa dağıtsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadaşın hatalı, ilişki tamamen bitmemişse en ufak bir dargınlıkta hayatına başkasını alamaz. Bu durum senin aklından hiç çıkmayacak bence. Bu şekildeki bir ilişki de yürümez, medenice ayrılın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde sevgilimle tartıştık bende bazı şeylerden şüphe duyuyorum tinder yüklerini yani yüklemiş ise eğer nasıl anlaya bilirim tinder yüklesem de aratsam bulabilirmiyim😱
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılTinder yüklediyse seni gözden çıkarmak üzere demek ki…
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayrilmalisin tinder yüklediyse baskasini bulmaya calisir
00 YorumlaTeknik olarak sana bişey yapmış sayılmaz zaten ayrıymışsınız?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl bence kendine bu işkenceyi yapma
Hem kızla buluşmuş hem de çiçek almış p. hum00 Yorumla
+1 yılGeçmişe takılmayın, şimdiye bakın geçmiş geçmişte kaldı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılZaten ayrıymışsınız aldatmış sayılmaz ki neden takıldın bu kadar
00 Yorumla
+1 yılBen olsam asla affetmem resmen aldatmış sayilir
00 Yorumla
+1 yılBu nedir ya, bence ilişki içindeyken de aklında bu vardı fırsat bilip indirmiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. aldatmaya meyilli birisi. güven olmaz buna ben olsam hayatta güvenmem
00 Yorumlaböylelerinden bir halt olmaz ilerde yine meyillidir böyle şeylere barışıp kendine yazık etme derim..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Toplanın komşular başımıza ne gelmiş tinder yüklemiş ne ceza verelim 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi olduğu halde öyle uygulamalar kullanan insanlar sevgilisinden bıkmış demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTinder dolandırıcı kadın dolu bir dolandirsinlarda aklı başına gelsin 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Boş uygulama ya birşeye yaramıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalnız bende kullanıyorum hiç kimseyle de eşleşip buluşamadım o nasıl yapmış bu kadar kısa sürede? Birde kız buluşmaya gelmiş hemen
00 Yorumla
+1 yılYaptığı yanlış bişey evet ama belki o sinirle yapmış olabilir bilemiyorum 3 sene az bir süre değil 3 gün de silip atılmaz ayrılma biraz daha bekle önemli olan pişman olması :)
10 Yorumla
+1 yıl"Tinder'ı yüklediğini sanıyorsun ama sen aslında S*KTER'ı yükledin!" deyip yol ver, gitsin. Şok olur.
10 YorumlaYapıcak bişeyin yok aldatılmaya bile göz yuman bi dünya kadın var erkek arkadaşının yaptığı yanlış evet ama tamamen duygusal bi boşluğa düşüp yaptığı çok belli ayrıca kıza seni anlatmada bunu doğrular
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler biraz aptaldır ve sevdiklerini ayrıldıktan sonra anlarlar. Bence doğru söylüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKıza senden bahsettiğini kendisi mi söyledi? Yalandır büyük ihtimalle, çiçek aldığı birisine neden eski sevgilisinden bahsetsin ki. Onunla iletişimi kesmiş olsa başka bir şey söylemiştir.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlsa bile*
Soran+1 yılKızdan öğrendim
+1 yılPeki sana bir soru! Evliyken seni aldatsa affeder miydin? Eğer cevabın "Hayır" ise bu kararını tekrar değerlendirmeni isterim.
00 Yorumla
+1 yıliyide tinderdeki kızı sen nası hemen buluyosun, biz arasak bulamayız
01 Yorumla
Soran+1 yılYa iğrenç çirkin bi kız sizde bulursunuz çok vardır
+1 yılHayır gelmez bırak şunu sessiz kal bi anda terk et onu engelle bak nasıl değerli oluyorsun verenler varken işin zor
00 YorumlaSende yükle ve sahte bir profil açıp ona yürü.
02 Yorumla
Soran+1 yılSosyal hesabi şu an yok kullanmıyor olanlardan sonra
+1 yılAynısını yaşadım bir kere yapan her ayrılmada başkasına gider
11 YorumlaAyrıl o göze almış sendd istediğini ver hiç uzatma ne kadar uzulursen uzul sen yapmazsan o yapicak
00 Yorumla
+1 yılAyni şeyi bir daha yaşayacaksın sadece haberin olmayacak.
00 Yorumla
+1 yıl3 yıl içinde çok şey yapmıştır bence. Gerçekten seven böyle bir şey yapmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat