Lafı uzatma manasına gelebilecek bir şey yazdı çok üzüldüm bende ok yazdım cevap vermedi niye böyle yaptı sizce? 🥺🥺 Çok hoslanmistim çocuktan böyle yapınca soğudum
Güncellemeler
+1 yıl
Bulusacaktim* yarin
Güncellemeler
+1 yıl
😭😭😭😭off ya kırk yılda bir birinden hoslanmistim onda da böyle oldu
Tinder den tanıştığım çocukla bulusacagim ama bu gün beni uyuz etti moralim çok bozuk niye böyle yaptı sizce?
Aşk için olsaydı uzak dur derdim ama asıl amaç meşk ise seni sadece cinsel obje olarak görmesi ve cinsel çıkarlardan başka lafları uzatmanı istemiyor olması gayet normal ya malum asıl derdi bedenin yani lafların değil
Maalesef gereğinden fazla anlam yüklemişsin, tanışma amacınıza aykırı bir nezaket beklentin olmuş, belki sen amaç meşk olsa bile yine de aranızda duygusal olmasa da bari manevi bir bağ olmasını istemişsindir (ki kızların çoğu bunu ister) ama onun tek derdi cinsel çıkar ve senin duygusal beklentin olabilme ihtimalini sezerek paniklemiş olabilir ve bu şüphesinin yansıması olarak aranızda gerçekleşecek cinsellik sonrası başına bela olabilirsin diye ürkmüş ve seni tersleyerek uzaklaştırmak istemiş olabilir, muhtemelen şu anda tinder da başka kızların peşine düşmüştür yani cinsel çıkar dışında hiçbir beklentisi olmadığından emin olmadığı bir kız bulmaya çalışıyordur
Özellikle Tinder da Yeni tanıştığın biriyle hemen ertesi gün cinsellik amaçlı buluşmak istemen çok yanlış, henüz başına bir şey gelmediği için bu kadar cesursun ama umarım kötü bir tecrübe yaşamazsın, paranoyakça bulacaksın belki ama organ mafyası veya zorla fuhuş yaptıran kadın tüccarları ya da seninle sevişirken gizli video çekip sana şantaj yaparak başkalarıyla da cinsel ilişkiye zorlamalarına kadar birçok belaya maruz kalabilirsin!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Buluşma bence
Aşk için mi buluşacaktınız yoksa meşk için mi?
Meşk için
Aşk için olsaydı uzak dur derdim ama asıl amaç meşk ise seni sadece cinsel obje olarak görmesi ve cinsel çıkarlardan başka lafları uzatmanı istemiyor olması gayet normal ya malum asıl derdi bedenin yani lafların değil
Ama biz sohbet etmiştik baya aslinda
Gayet hayavan sudan sohbet ettiğimizde olmuştu yani
Havadan sudan*
Maalesef gereğinden fazla anlam yüklemişsin, tanışma amacınıza aykırı bir nezaket beklentin olmuş, belki sen amaç meşk olsa bile yine de aranızda duygusal olmasa da bari manevi bir bağ olmasını istemişsindir (ki kızların çoğu bunu ister) ama onun tek derdi cinsel çıkar ve senin duygusal beklentin olabilme ihtimalini sezerek paniklemiş olabilir ve bu şüphesinin yansıması olarak aranızda gerçekleşecek cinsellik sonrası başına bela olabilirsin diye ürkmüş ve seni tersleyerek uzaklaştırmak istemiş olabilir, muhtemelen şu anda tinder da başka kızların peşine düşmüştür yani cinsel çıkar dışında hiçbir beklentisi olmadığından emin olmadığı bir kız bulmaya çalışıyordur
Özelden yazar mısın lütfen
Özellikle Tinder da Yeni tanıştığın biriyle hemen ertesi gün cinsellik amaçlı buluşmak istemen çok yanlış, henüz başına bir şey gelmediği için bu kadar cesursun ama umarım kötü bir tecrübe yaşamazsın, paranoyakça bulacaksın belki ama organ mafyası veya zorla fuhuş yaptıran kadın tüccarları ya da seninle sevişirken gizli video çekip sana şantaj yaparak başkalarıyla da cinsel ilişkiye zorlamalarına kadar birçok belaya maruz kalabilirsin!
boş ver başka bulursun
boş ver tinderı gel biz burdan so hbet edelim 🤣
Az laf çok icraat istiyor belli ki
Of ama biz onunla çok güzel sohbet ediyorduk kaç gündür 4 gün falan oldu tanışalı tamda yarın bulusacaktik niye böyle yaptı şimdi :(
Bakmış konuşmaktan s. KS yapmaya fırsat olmayacak, zamanını boşa harcamak istememiş.
:((((((((((((((
Nolmuş biraz sohbet etsek sohbetimizde güzel sariyordu hem o daha çok sohbet etmek ister gibiydi
Bana niye diyorsun bunu git ona de 😂
Ona küstüm ama o bunu bilmiyor😂😂
Anlar yakında
Unut gitsin
Off off :( nasıl unitayim çok heyecanlıyım yarin icin
Heycanliydim
*.
👀
😭😭
🚶ck
Çocuk mu diyorsun
Yok len bisey demiyorum
Ajsjsjsjsks
erkek emojisinin yanıma çok yazmışsın bu ne anlama geliyor
Çocuk ne alaka onu geç çokta yazmıyor ck yazıyor sadece
Dünya markası ck
Ck yazıyor yazmıştım klavye çevirmiş
Ya yok öyle bişey dkdk
Ne anlatmak istedin bak bir tane adam gülmüş niye?
Unut gitsin
Erkekler arasında bir muhabet sanırım bana da söylermisin lütfen
Avratlar susun ansnsjs
@sherseryekoo niye gülüyon lan sen bak kızcağız yanlıs anladı
Niye haw sjsjs
Buluşma
Nasip değilmiş
Şu uygulamaları bi ben kullanamıyorum
Bir gidemedin