Benim ilk sevgilimdi çok iyi zamanlar geçirmiştik ve beni terk etti durduk yere. Onu hâlâ özlüyorum ve beni artık kimse sevmeyecek gibi geliyor. Zaten çevremde de hiç kız yok ne yapacağım bilmiyorum. Boş yorum atmayın lütfen 🙏
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yıllar önce bende hep böyle düşünürdüm sonra nadir de olsa ara sıra iyi güzel insanlar tanıdım. Bizim dünyamız hayatımız o kadar küçük ki hayata dair hiçbir şey bilmiyoruz. Hep olmaz dersin ama hep de olur bir şekilde. Böyle hissetmen çok normal sadece diyeceğim bu hep böyle olmayacak bu his geçecek hayata dönecek ve kaldığın yerden devam edeceksin. Kendine bir uğraş bul sl
Spora iyice sardım iyi geldi hani ayrılığın etkisini atlattım fakat sadece özlem kaldı. Onunla olan eski günleri özlüyorum. Zaman gösterecek demekki sabretmekten başka çarem yok
Zamanla alışırsın merak etme ne geçmiyor ki hayatta
İçindeki o kırgınlığı ve derin boşluğu çok iyi anlıyorum. Dört yıllık kocaman bir emeğin ve ilk aşkın ardından böyle hissetmen inanılmaz doğal 🥺 Ama sakın kendinen şüphe etme aşkom. Şu an kalbin yaralı olduğu için geleceği karanlık görüyorsun, hepsi bu.
Hayat öyle sürprizlerle dolu ki, doğru zamanda karşına seni çok sevecek biri mutlaka çıkacak ✨ Şimdi sadece kendine odaklanma ve iyileşme zamanı. İnan bana bu günler de geçecek. Şu an günün nasıl geçiyor, kendine vakit ayırabiliyor musun biraz ☕️💖
Cevap
0Cevap
Evet kimse sevmicek ve kimse onun gibi olamicak aynı hissettiremicek hep başkalarında onu aricaksin bulamicaksin ama panik yapma alışırsın
sağol ya
Geri dönse barışır mıydın
Hayır artık bu yaşadıklarımdan sonra barışmam. Üni için çok uzak bi şehre gitti zaten artık imkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?