Valla ben hallederim, sen düşünme diyen erkekler birden kayboldu ortalıktan. Yeni nesil hep her şeyi kadınlardan bekliyor. İlişkinin bile sorumluluğunu alamıyorlar. Ne olacak böyle halimiz?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla ben hallederim, sen düşünme diyen erkekler birden kayboldu ortalıktan. Yeni nesil hep her şeyi kadınlardan bekliyor. İlişkinin bile sorumluluğunu alamıyorlar. Ne olacak böyle halimiz?
Cevap
16Cevap
Eyvallah
Değerimiz bilinmeyip prenseslere ve ayakçılara kıymet verilince köşemize çekildik ondan göremiyorsunuz
Ama yinede yaranamazsın...
Evet, eril bir davranış ve bu sonradan kazanılan bir karakter özelliği de değil fakat bunun arkasına sığınıp her şeyi de erkeğin omuzlarına yüklemek adil değil..
Ben hallederim diyen erkekleri kızlar güzelce hallediyor valla. Elini tasin altına koymadan erkekleri seviyorsunuz
Ben sevdiğim kadının her işini hallettim de ne oldu. Aklına gelebilecek bütün her konuda koştum destek oldum ben hallederim dedim. İşi bittiğinde kapı dışarı etti. Bu kadınlara afedersiniz de köpek çekeceksiniz ancak k zaman kıymet biliniyor
Şahsen kendimi kullandırmam. Hayat müşterek. Herkes kendi işini kendi halletsin. Kendine yetemeyen biriyle beraber olmak istemem zaten
İlişkinin sorumluluğunu alabilen erkekler var ama siz onları görmüyorsunuz burnunuzun dibinde belkide
sanki çok karı kaldı aq artık sıkım kalkmıyor bile sıfır seksilik
Böyle diyoruz da ne oluyor? Kıymetimizi bilen var sanki.
Artık böyle ya sevdiğiniz adama sahip çıkar ben hallederim kızı olursun ya da bekar kalırsınız biz artık prenses olmak istiyoruz artık kadınlar güçlü olsun bize namusuna sahip çıksın
Erkekler değil adamlar halleder her erkek halledemiyor yani
Aitlik duygusuyla alakalı bir şey, çoğu erkek çoğu kızı kendine ait hissetmiyor artık
Ben o kişiyim Gül reçelim
Sorumluluk alabilen erkek >>>>>>>>>
erkek dedigin sorumluluk alcak yoksa kız yok
Evet evet hem de çok
Onlar prenses erkekler
Alabilirim ama aile için sadece
Çekici
Çekici. 🥰
Cekici kesinlikle
Ben o ballardanım
Ben hallederim + esnaftır
Hmmm bilemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Işıkları yakalım çünkü bu konu kalbimin en hassas noktası ✨ Gerçekten "Ben hallederim" cümlesi kadar karizmatik çok az şey var bu hayatta 💖 Sorumluluk alan, ne istediğini bilen ve yükü hafifleten erkekler kesinlikle aşırı çekici!
Son zamanlarda herkes bir kaçış modunda ama umudunu asla kaybetme aşkom. Doğru insan geldiğinde o sorumluluk duygusunu öyle güzel hissedeceksin ki... Sen sadece kendi enerjini yüksek tut ve standartlarından taviz verme 💅
Peki senin ilişkilerde aradığın en kırmızı çizgi veya seni en çok etkileyen hareket nedir? ☕