Yakışıklı erkekler de abaza olabilir mi? Ya benim bir arkadaşım var, çocuk çok yakışıklı yani istediği kızı elde edebilcek tipte. Ama facede bir kıza yaptığı yorumları gördüm tesadüfen, resmen ağzının suyu akmış gibi yorum yapmış. Ben şok oldum ya. Yakışıklı erkekler bile böyleyse ben anlamadım bu işten,
Cevabın nedir?
+1 yılne yanı şımdı her yakısıklı erkek abazamı oluyor dusuncesı cok kırıcı oldu ne yanı bıraz fazla ısteklı olunca abazamı demek oluyor ama guzel kızlarda cok azgın olunca ateşlı gorunur ama erkekler ıse ısteklı olunca abaza gorunuyor demekkı ıste tc bayanlarının gorusu bukadar basıtmı oluyor yanı
02 Yorumla- +1 yıl
su fanı dunyaya ınsanoglu bır defa gelıyor ıcınden gecenlerı yaşamak ıstemesı gayet normal deyılmı uzun surelı olmasada gecelık vey tek sefer olmak uzere ıkı yetışkın arasında yaşanması gereken ıkısıne aıt sır olarak sınır tanımayan bır anı yaşaması gayet normal ıstemdısı olmamak uzere anlastıktan sonra aralarında guzel bır sır olarak yasaması hayatında bır kuralı olmuş gıbı gunumuzde nelerı yaşanıyor canım
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkes "abaza" olma potansiyelindedir. Bazı erkekler bunu dizginler ve karşı cinse birey olarak bakarken bazıları dizginleyemez ve bakışları ile yer bitirir..
Bunun yakışıklılıkla alakası yok bunun "karakter" ve "doyumsuzlukla" alakası var01 Yorumla
+1 yılevet yakisikliliginin farkinda degil ya da umrunda degil. kendini naza cekmiyor eline gelenle catir cutur yapmak istiyor cani buda olabilir :D ben cok taniyorum bu tarz tipleri cok abazanlar canlari istiyor buda gayet dogal
01 Yorumla- +1 yıl
çatır çutur :) iyiymiş
+1 yıltabiki olur genlerinde var onların hepsinin içinde bir abaza yatıyor asıl iş onları gizleyebilmekte :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu seni delirtmediyse aranızda duygusallık olmadığı anlaşılıyor. Tabi kan kusup kızılcık şerbeti içtim demiyorsan. Ama ordaki durum abazalık değil maymun iştah ikisi farklı şeyler biri yokluk diğeri doyumsuzluk. Abazalık geçicidir yokluktandır bulursun ilkin "A" sı gider "bazalık" olur durum bazanın üstünden ayrılmazsın geçer eee bir yerde enerji tükenir "alık" kalır.
Ama maymun iştah rahatsızlıktır tipe bakmaz hatta yüzüne bakılanlarda daha fazla görülür ve kişiliğe yapışır. Adını maymunun daldan dala atlamasından almıştır, kararsızdır ve herşeyin tadını merak eder bir kadın için en kötü seçimdir (allah belamı verseydi tanımasaydım durumlarına getirir yani).23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcanım boşver abiler konuşuyor burada sen kumda oyna hem sana hitaben yazılmış değil bu yazı.
Diğer konusunda 479 cevap paylaştı. Sanırım bu gidişle nefret ettigim tek şey şu ülkedeki insanlar olacak.
Abazalıgı ne olarak görüyorsunuz ki abazalık v. s ihtiyaçtır bu yaradılış sonuçta asıl olmayanda sorun aranmalı sırf bazı insanlar dile getiriyor diye off neye kime laf anlatıyorum ki.06 Yorumla- +1 yıl
bakın hanımefendi size ya da birisine laf sokma çabaları içersinde degilim.
siz beni anlasaydnz sorunuzn ne kadar saçma oldugunu anlardınız.
herkes seks yapmak ister inan bana ben herkes abaza derim kızlar gık mık eder burada gerek yok.
bunlar normal ihtiyaç sonuçta kaldı ki fikrini söyleyp yorum atmş neyini kasıyorsn bunun yakışıklı çirkini yok seninde demen gibi aynı şey yani.
+1 yılNiye yakışıklı erkekler de erkeklik hormonu yok mu? Sen onun tipiyle ilgili bu yorumları yapabiliyoken o niye başka bir güzel kız hakkında o yorumları yapamasın? Saçma.
03 Yorumla- +1 yıl
Tiple alakası yok bunun, üzgünüm.
Hemide nasıl :)) bunun tiple alakası olmaz ki insanın nefsine sahip çıkıp çıkamamasıyla alakalı.
02 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok la o manmunluktan öyle yapmıştır. Kendimden biliyorum :D
03 Yorumla- +1 yıl
Hayatta herşeyden mantık aranmaz bazen öylesine yaparsın.
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. ya abazalık çirkinlere özel birşeymi sanıyon sen :) Esas yakışıklılar abaza olur ama bu kadar belli etmezler. Nasılsa yakışıklıyım birini kaldırrım piyasadan gider hallederim işimi diye.
04 Yorumla- Diğer konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılabazalık yas dıl dın ırk yakıslıklık kadınlık erkeklıklık le alakalı bır durum degıldır... özgüvenle alakalı bır durumdur ozguvenın dusukmu sende abazasın:)) nokta...
08 Yorumla- +1 yıl
belkıde gerçekten yakısklı olduğunun farkında deıldır ınsan nekadarda yakısklı olursa olsun beynı buyumemısse o hala cocouktur bence okadara yakısklı çocuk varkı saymakla bıztmezz:))
- +1 yıl
sanırm haklıyım kabul etmelısn:))
- +1 yıl
:)) tsk ederım hem sorun hemde uyumlulugun ıcın:)
- +1 yıl
:))
abazanlık yoklukla alakalı bir durum yakışıklısıda.. erkeğide kızıda abazanlık çeker..
03 Yorumla- Diğer konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılOhoo.. Bu ülkede yakışıklılık iş yapmaz asıl işi çene yapar, para yapar :)
04 Yorumla- +1 yıl
Valla yaşama yokluk var bu ülkede.. Türkiyede erkeler beş gruba ayrılır ağır abaza, abaza olmayan normal, vazgeçmişler, çevresi olan çenesi olan, parası olan işi olan :D
- +1 yıl
E yani :D
Yani sen diyosun ki yakışıklı erkekler genellikle yumuşak olurlar bir şey hissetmezler inceden taş atıyorsun he :D
02 Yorumla
+1 yılBende Yakışıklıyım Ama seks Hastasıda Değilimdir :)
00 Yorumla
+1 yılbenim eskiden sınıfta biri vardı oda yakışıklı ama tanısan tiksinirsin ama hepside böyle değil
05 Yorumla- +1 yıl
çok yakışıklı olan insanlar kızlardan soguyor cd travesti i*ne top oluyor başka zevkler peşine düşüyor diye biliyorum çünkü ibnelerin topların hepsi yakışıklı :))
- +1 yıl
herneyse kızlar yakışıklı gördümü hemen güveniyorlar biri yakışıklıysa 2 kere düşünsün ve erkek adamda çok bakımlı olmamalı
+1 yılVuracak malzeme kaliteliyse tokmak başka davula bakmazmış.
11 Yorumla
+1 yılher sağlıklı erkek abazadır, kimisi dışarı vurur kimisi saklar.
00 Yorumla- Diğer konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılyani yakışıklı olduğunun farkına varınca değişiyor ama o ana kadar abazalık forever :D
00 Yorumla Diğer konusunda 327 cevap paylaştı. ben bendeki bu yakışıklılıkla nesef alsın yeter diyorum
02 YorumlaOlabilir , kimisi çok arzulu olur bunu dillendirir , kimisi dillendirmez.
03 YorumlaDiğer konusunda 49,8b cevap paylaştı. olabilir tabi. belli olmaz bu işler tipe bakarsın abaza sanarsın ama değildir. her şey olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
soru sormuştum. yorumlara soruya bakabilirsin. hemen hemen aynı şeyler gibi
www.kizlarsoruyor.com/.../q1490895-birini-dis-gorunusunden-yorumlar-misiniz
ç, kü olan her insan kişisinde vardır bu durum..
az ya da çok:)00 Yorumlaher erkeğin abazalık dönemi vardır? sadece hissettirmez bazıları
00 Yorumlaşu kızlar olduktan sonra ronaldo bile abaza olur :)))9
10 Yorumla
+1 yılBazen öyle kızlar oluyorki adami yoldan çıkartir cinsten :D
03 Yorumla- +1 yıl
Yani o biraz kazmaymis :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılne alaka ki çirkinler yapacak diye bir kural mı var bnde abazayım ama bir tek kişiye sevgilime yani
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgerçekten tiple hiçbir alakası yok :)
Evet hem yakisikli hem mal ise tabiki abaza kalabilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakisiklilikla alakasi yok karakter durumu bence ben de istedigim çoğu kizi elde edecej kadar yakisikliyim ama abaza degilim yakisiklilikla alakası yok karakter durumu
00 Yorumla
+1 yılher erkeğin içinde abazalık vardır bazılarınki geç çıkar ortaya sadece D:D:
00 Yorumla
+1 yılyakışıklı erkeğin pipi si yokmu.. ötmücekmi ooo hayret bişiii
00 Yorumla
+1 yılEvet feci abazayım her hafta 4 5 kere mutlaka seks yaparım doyamıyorum napim
00 YorumlaLeonardo di caprio mesela her gece baska bir kızla adam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir yakışıklı olarak söylüyorum arada abazalıgım tutuyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle hoşlanıyordur belki. Fantazi olsun diye absürt şeyler yaptığımz oluyor bizimde.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUmrunda diildir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bunu yaşlı erkekler diye okuyorum. Açlık başıma vurdu benim :((((
00 Yorumlaonlar genelde gay oluyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen doyumsuzum haftada 2 3 bayanla iliskiye giriyorum doymuyorum
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılabazalık hormonal bir hastalıktır:D
00 Yorumla Kizim sayiyla mi geldiniz buralara
00 Yorumla
+1 yılyok yakısıklı erkeklerin pipisi yok zaten
03 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar makyaj yapar erkekler yalan söyler, kadınlar duyduğuna erkekler gördüğüne aşık olur:) ondan tiple olmaz o işler :)
Abazaligin cinsi cesidi yoktur -,-
01 Yorumlageneşde öyleler zaten
00 Yorumla
+1 yılEn çok abazalık yapan onlar zaten :D
00 YorumlaAbazik bedende degil ruh da sekerim
02 Yorumla
+1 yılYakışıklıyız diye helikopterimiz yok mu? :)
00 Yorumla
+1 yılbütün erkekler abazadır!!!
10 Yorumla
+1 yıl:)) yakışıklılığa bakmaz çapkınlık ve abazalık.
00 Yorumlaen çok onlar oluyor kendimden biliyorum <3 231
00 Yorumla
+1 yılbende abazayım ne var bunda bakir olmak suçmu
04 Yorumla- +1 yıl
konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
:) gülebilirirm ama
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen belli etmem valla :D
00 Yorumla
+1 yılerkekse şeklinin önemi yok :D
00 YorumlaDiğer konusunda 914 cevap paylaştı. Olabilir ya erkek sonuçta.
00 Yorumla- Diğer konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılnie yakışıklılar da s... yok mu yapamazmı :D
04 Yorumla- +1 yıl
erkek adam istedigi yerde yapar :D
hele bide azmışsa sosyal falan dinlemez saldırır :D - +1 yıl
sapıklara daha zor :D
azınca duvarlara tırmandırıyor adamı :D
Tabi kizim ne sandin;)
00 Yorumla
+1 yılAbaza olmayan erkek yoktur.
00 Yorumla- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılabazanın açılımı nedir
00 Yorumla En büyük abaza onlar.
00 Yorumla
+1 yıladamına göre değişir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakışıklı erkekler pembe s*çmıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılabazanın önde gideniyim
11 Yorumla- Diğer konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılMalesef
00 Yorumla abazalığın tiple ne alakası var şimdi?
01 YorumlaDiğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. onlar daha beter :D
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih