1 yılGenelleme yapmak zor, ama yakışıklı erkekler bazen daha fazla ilgi gördükleri için çapkın gibi algılanabiliyorlar. Ancak her yakışıklı çapkın olacak diye bir şey yok; bazıları sadece kendi halinde, güvenilir biri olabilir. İş, dış görünüşten çok karakterde bitiyor aslında. Yani, çapkınlık biraz kişiliğe bağlı, yakışıklılığa değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBunun yakışıklı olmasıyla ilgili yoktur yakışıklı olmayıp çapkın olanda çok var karakter meselesi yani kimi erkek yakışıklıdır çapkın değildir. İyi aile çocuğudur kafasını bile çevirip bakmaz
00 Yorumla
1 yılyakışıklı erkekten bibok olmaz bence... karizmatik erkek puşt olur erkeğin kaşarı olur onlar çapkın olurlar.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılOluruda var olmazida 50%50 diyelim 😂
111 Yorumla- 1 yıl
Çirkin nasıl aldatıyor bak sen o nasıl yapıyor.😂
- 1 yıl
Bunu kadınlarda yapıyor bak eşit gibi 😂
- 1 yıl
Yani bunu Arastirismar arastiranlars diyolar ve yakalanmiuolarmis 😂
- 1 yıl
İşte yakalanmiuormus erkekler saf olduğu için yakalaniuormus düşün 😂
- 1 yıl
Sesli güldürdün beni 😂
- 1 yıl
Tskrler 🌹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kişilik ve karakter meselesi çapkınlık, kişiliksizlik ve karaktersizliktir ancak ne hikmetse hep çapkın olanları seviyorlar...40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kim diyor onu :D mevzu çıkar he dsfgs
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 268,6b cevap paylaştı.
u 1 yılgenelde öyle evet
10 Yorumla
1 yılHayır, yakışıklı erkekler çapkın olmak zorunda değildir. Dış görünüş, bir kişinin karakterini ya da ilişki anlayışını belirlemez. Çapkınlık, kişinin kişisel tercihlerine ve değerlerine bağlıdır; yakışıklı olmak, sadık ya da saygılı olmamak için bir sebep değildir.
21 Yorumla- 1 yıl
Eic için teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 929 cevap paylaştı.
1 yılsana şöyle söyliyeyim 35 senelik yakın arkadaşım estetik ameliyat oldu ve gerçekten yakışıklı bi yüze sahi oldu. birtane bile sevgilisi olmamışken ilk haftadan bi kızla tanıştı buluştu ikinci haftada arabada sevişmişler.. bizimkisi senelerin bakiri dayanamamış birlikte olmuşlar... neyse gel zaman git zaman bizimkisi bakmış başka kızlarda bakıyor, bayağı başan çıkaran bi çekiciliği olduğunu anlamış.. şu an önüne gelenle yatıyor. bi yandan ciddi ilişkisini sürdürüyor. bunu yapmak istemezdim diyor ama ciddi ilişkisindeki kızda ona bekareti konusunda yalan söylemiş.. kz bakireyim demiş ama olmadığını anlamış. (bizimkisi senelerin p*rno bağımlısı , skilmiş kukusu görünce anlamayacak mı ameliyat olsa ne olur) o yüzden diyor.. o beni aldattı ben de onu aldatıyorum..
herifin ikinci telefonu var.. kaç kız kayıtlı whatsapında en son gördüğümde üçüncü bi telefon daha almıştı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılArtık çirkini çulsuzu işsiz güçsüzü de çapkın hayatım kızlarım minik bir tavsiye çirkin erkeklerle olup aldatılacağınıza yalnızca yakışıklı ve güçlü erkeklerle olun hiç değil ise en azından çok yakışıklıydı der önünüze bakarsınız çirkinlere sümük bile atmayın
12 Yorumla- 1 yıl
Klasik tc kızına bak sen 😀 siz alışık değil misiniz tipsiz abazalara yüz vermeye? Hayrola
- 1 yıl
@Hjkllljjjkkkj lan ben evliyim beni karıştırma
Türkiye ortalamasına göre genelde Türk kadınları sarışın renkli gözlü ya da kumral renkli gözlü erkekleri beğenmiyorlar daha çok Esmer ve koyu esmerleri beğendikleri için Tabii benim gibi renkli gözleri işi daha zorlaşıyor ama yakışıklılık kavramı kadına göre değişir Sen kendin istediğin kadar yakışıklı gör Önemli olan kadının görmesi
12 Yorumla- 1 yıl
Kahve lens tak aşırı doğal duruyor ama kahve gözlü biri mavi lensle bile hoş durmuyor
- 1 yıl
Yoo renkli gözlü yakışıklılar vaar
1 yılParasal sorunum yok ortalamaya göre de surat burun vs vs iyim şükür lakin sporuma ve hayvanlarıma bakıyorum sadece KS de beni. bilen de bilir abi abla kardeş harici demeden konuşmam sesini duymam görselini görmem vs kişiye tavrımı değiştirmez spor ve diyet için
Çoğu kişinin ki çoğu kadın ya da genç kız konuştuk vs vs çapkın kişilikle alakalı sanıyorum ama kabul edelim kadınlar en bateri çapkın ve aldatma konusun da sanıyorum bundan hayvan seviyorum10 YorumlaYakışıklı erkeklerin çapkın olup olmadığını düşünürken, her insanın karakterinin ve niyetinin farklı olduğunu unutmamak gerekiyor. Bana göre yakışıklılık, insanın kişiliğini ya da davranışlarını belirleyen bir şey değil. Çapkınlık tamamen insanın kendi tercihlerine, hayat görüşüne ve değerlerine bağlı. Yani yakışıklılık bu noktada bir etken değil. Herkesin içinde taşıdığı değerler, kim olduğunu ve nasıl davrandığını belirler.
10 Yorumla
1 yılÇapkınlık yakışıklılıkla alakası yok bence parası, egosu, mayası , fıtratında olması etken bence doyumsuz , macera perest , evli, bekar, çirkin , demeden geneli böyle bazı yakışıklı olanlar daha tok göz ve sadık
51 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yakışıklı erkeklere o kadar çok iş atan kadın var ki. O yüzden çapkın olmaları gayet normâl, çapkın görülmeleri de normâl. Lâkin hepsi öyle değil.
51 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bilmem 🤔
Ben yakışıklı değilim ?
Ama kızlar yakışıklı erkekleri poh pohladıkları icin kendilerini çapkın sanabilirler
Bence insanda dış görüntüden daha cok karakter kişilik daha önemlidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılNiye herkes benzer soruları soruyor bugün? Neyse yakışıklı erkeklere cevap versin bana ne
15 Yorumla
u 1 yılBaşka kim sormuş? Hırsızlar sjsjs
- 1 yıl
Evet ya o ne çok hırsız var iki tane daha sormuş ve aynı dakikalar içerisinde sıralanmış olması en ilginç olan detay biliyor musunuz? O yüzden aklıma şu soru geliyor gerçek hırsız kim?
u 1 yılBen daha yeni işten geldim, ne münasebet? Tamamen kıçımdan uydurduğum soru bu. Teessüf ederim. s
- 1 yıl
Hanımefendi ben size demedim ki neden üzerinize alınıyorsunuz yahu? Sadece ortada bir hırsız var ve hırsızların birbirinden haberi yok birisi birinden çaldı ama hangisi hangisinden bilinmiyor dedim sadece siz de çok alıngansınız! Neyse iyi dinlenmeler iyi akşamlar diliyorum size
u 1 yılTeşekkür ederim beyefendi, size de iyi akşamlar!
- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılÇapkınlık, kişisel tercihler, karakter, ilişki anlayışı ve diğer bireysel faktörlerle ilgili bir davranış biçimidir. Birinin fiziksel çekiciliği, çapkınlık yapıp yapmamasıyla doğrudan ilişkilendirilemez.
10 Yorumla
1 yılÇok tehlikeli kizlar ve çok yazan kızlar oluyor.. eski sevgilim yakışıklıydı onun hesabının şifresi bendeydi yazan kızları görseniz kız halimle bile oltaya düşebilirdim yani yakışıklı erkeği oltaya düşürmeye çalışan çok fazla kadin oluyor
43 Yorumla- 1 yıl
Valla sevgilimin instgram şifresini almadan önce bende öyle sanıyordum ama yeminle karilar erkekten betermiş sapiklik konusunda kızı engelliyordu başka hesap açıp yine ulaşmaya çalışıyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılYakışıklı olarak hisseden , artık kartlaşmış dedeler bile asılmaya çalışıyorlar. Gönlü yakışık olmayan insanlar var.. yakışıklı veya çirkinlik olayı değil , özgüven patlaması..
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aslında erkekler yakışıklı olsalar da olmasalar da çapkın olur. Midesiz ayran gönüllü pis tipler 😃
Ama bazı yakışıklı herifler vardır onlarda çapkınlık yoktur. Karakter meselesi yani.20 Yorumla
1 yılÇapkın olmazlar ama kibirli olurlar kendilerini çok fazla beğenirler gereğinden fazla hem de nasıl olsa kızlar beni beğeniyor diye haddinden fazla seçici olurlar genellikle de çoğu ilerleyen yaşına rağmen evlenmez evlenselerde aldatmaya meyilli olurlar bu yüzden benim gözümde yakışıklı değil çirkin erkek makbuldür
20 Yorumla
1 yılÇapkınlık yakisiklilikla alakali değil. Burç ve yükselen le yani astrolojiyle alakalı bir konudur. Koç Aslan yay sa yakışıklı olsun olmasın capkindir. Tehlike. Oğlak boğa Başak ta tek eslidir. Aldatmaz ama tam bir odundur. Her burcun kendine göre özelliği vardır. Astroloji bilirsen bir adim önde olursun
10 Yorumla
1 yılYakışıklı olduğunun farkında olanlar özgüven problemi yaşamadıkları için daldan dala konma ihtiyacı hissetmezler genel olarak.
Çirkin ise sürekli onaylanmak ihtiyacı hisseder.
10 Yorumla
1 yılAldatmak adamlıkmıdır ayrıca bu sözünüze katılmıyorum insanları güzel çirkin diye yargılamak kimsenin haddi değildir herkese yaratan Allah güzelide çirkinide güzel olanın ömrünün sonuna kadar güzel kalacağının bi garantisi var mı güzelim diye övünmeyeceksin hiçbir zaman konu biraz sapmış olabilir kusura bakmayın 😂
10 Yorumla
1 yılSanmam ben kendimin yakışıklı olduğumu dusnuyorum ki öyleyim de ve hayatta yapacağım şey değil yani sevgilim olursa veya ileride eşim olursa öyle bir hataya düşmem.
10 Yorumla
1 yılErkekler aldatır mı 🤔 peki kadınlar aldatmaz mı 🤔 kayınpederi gelinin yanına giderken gelini başka erkekle yakalaması - kocası işten erken gelip karısını başka erkekle yakalaması
Bunun güzel yakışıklı çirkin ibaresi yoktur. Edep karakter yoksa isterse dünya güzeli olsun her türlü yapar
Örneğin benim bir yakınım %60 uzağı görme engelli var gözünden o halde sevip evlendi aldatıldı
Kızlar yakışıklı erkekler güzel diye bakarsa normaldir aldatılması çünkü bedenini konuşturur.10 YorumlaÇirkin erkekler daha çok aldatıyor gibi. Çevremden gördüğüm kadarıyla yakışıklı kişilerle birlikte olanlar hiç aldadılmayan kadınlardır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bilmem soralım hemen senin için @Semih6934 çapkınmısın sen kanka 😂
24 Yorumla
m 1 yıl@Semih6934 😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılEgoistse öyle olma ihtimali yüksek çünkü şişik egosunu onunla tatmin ediyor olabilir çapkın olur ama yakışıklı olup egolu değilse bunu yapmaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. E tabi 1 kıza 50 kişi mesaj atıp ilgisi egosu yükseltildiği gibi aynı şekil yakışıklı erkekte bunu yaşıyor. Efendi olacak hali yok.
10 Yorumla
1 yılçirkin olup çenesiyle, arkadaşça ve kadınların ilgisini çeken konularda uzman olan çook geveze ve sırnaşık erkek gördüm...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÇoğu öyle, fazla ilgiden doyumsuz oluyolar. Çok yakışıklı olmayanlar da pek sevilmediği için en ufak ilgide bağlanıyolar ve sadık oluyolar
20 Yorumla
1 yılİlla yakışıklı olmasına gerek yok. Erkek olması yeter. Sanki maymun gibi olanların tümü sadık.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Çapkınlık yakışıklı olmak gerektirmez kusiikli ve kültürlü olmak gerekir çünkü yakışıklı olup omuz gibi olan asla çapkınlık yapamaz.
10 Yorumla"Yakışıklı erkekler kendini merkez bankası sanıyor. O yüzden kızlara tepeden bakarlar. Genellikle kızları cepte görürler."👍👍
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı. Õncelikle aldatmak karakter meselesi ancak, kadınların da erkeklerinde aldatmasında, partnerleri yüzde elli pay sahibidir..
10 YorumlaBu durumun kaymağını yemek isteyebilirler tabii ki.
Bazılarında manda kaymağı oluyor, orası ayrı 😂10 Yorumla
1 yılTıpkı kadınlar gibi bizlerde potansiyelimizin farkındaysak bundan fayda sağlamak isteriz. Elbette hepimiz öyle değiliz. İstisnalarımız var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Yakisikli kelimesi fazla erkeklerin yüzde doksani çapkın
214 Yorumla- 1 yıl
Haksızlık ediyorsunuz ya
- 1 yıl
Beni tanımadan katmayın ben o yüzde 10 luk kısımdayim
- 1 yıl
Profiliniz gerçek mi
- 1 yıl
Çok güzelsiniz
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
Evli misiniz
- 1 yıl
@mustafacan1321 sanane
- 1 yıl
Bana ne laf atıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u 1 yılEgolu laubali oldukları kesin hiç tarzım tarzım değiller gllççç
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBenim içinde öyle diyorlar ama aslında öyle değilim ben
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılDoğru değildir. Aslında çapkın olan ve flört eden taraf karşı taraftır.
10 Yorumla La yok, çoğu mal oluyor. Çapkınlık için biraz konuşmayı bilmesi falan gerekiyor
10 YorumlaÇirkinler çapkın... Yakışıklıları kızlar bırakmıyo😅
10 Yorumla
1 yılYakışıklılık ve özgüvenle birlikte gelen bir çapkınlık oluyor bence
10 Yorumla
1 yılAlakası yok ya aksine kendinin farkında olan insan böyle şeylere ihtiyaç duymaz
10 Yorumla
1 yılHayır ama bunun cevabı kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir.
10 YorumlaAt hırsızları tipler bile çapkın olur, yakışıklı olanlar seçici olur muhtemelen 😂
10 YorumlaKötü bir haberim var çirkin erkekler daha karaktersiz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 851 cevap paylaştı.
1 yılYakışıklı adam ilgiye doymuştur 30'lu yaşlarda evlilik moduna girer çapkın olmaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılyaşıklı olduğunu kadınlardan çok duyar ilgi çok olursa evet
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. "Tipe bakıp hayran olursun ama karaktere bakıp aşık olursun"
10 Yorumla
1 yılErkekler genelde işinde gücünde tek derdi geçim kaygısı olan insanlar boş yere algı yapmayın
10 YorumlaÇok nadir benim gibiler
30 yıl evli kalabilir...😜10 YorumlaÇapkınlık kişilik meselesi ama yakisikli kişi çoğu ciddi düşünmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı.
m 1 yılKarakteri. Aile saygısı. İnsan olan yakışıklı olsa da sadık olabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKim uyduruyor böyle şeyleri arkadaş ya🤪👻😱🤣🤣
Öyle bir şey 🥳🧐👻😂😱🤣😱😱😱10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılTiplerini kullanarak en kral çapkın olurlar hemde
10 Yorumla Karşısındaki kadın sıkıyorsa çapkınlığa vururlar işi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılYakışıklı erkek bunun farkındadır ve doğru seçeneği bulmak için bütün tuşlara basar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çoğu kasıntı oluyor dhdhdh istisnalar vardır elbette
10 YorumlaEvet geneli oyle olur.. Olmasada oldururlar
10 YorumlaHayır kızlar yakışıklı gorunce yaramazlık yapıyor
10 Yorumla- Devamını Gör (184)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler