Yakışıklı erkeklere karşı , kadınlar da güvensizlik duygusu oluşuyor. Nedeni ise duygusal ilişkilerde , yakışıklı erkeğin sadık kalıp kalmadığı düşüncesi.
Bu konu hakkında kitap bile yazarsın ama kısaca anlatayım. Bu konu ;genellikle karakterde biter. Çapkınlığın çirkinlik ya da yakışıklılıkla bence ilgisi yoktur. O insanın karakterini, senle iletişimdeki beden dilini çok iyi gözlemlemen gerekir. Bir insanın sizi aldatıp aldatmayacağının bile sinyalini alabilirsiniz.(Beden Dilinden) Son olarak mesela erkek arkadaşınla yürüdüğünde senin çevrende gördüğün bakımlı dikkat çekici bayanlarla ilgileniyor mu yoksa sadece sana mı odaklı? En kritik soru budur? Bunu yorumlamakta senin tecrübene ve bilgiye bağlıdır.
Benim dedem çirkindi Ama çok çapkindi Türkiyede Konuşmadiği Kendi yaş gurubunda kadın kalmamıştı Ve çoğu da aşıktı ona Anlam veremiyordum Ama çok zekiydi orası ayrı
Tomirisss | Güzellik & Bakım konusunda 334 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Görseldeki sabancılardan olan bu bey benim yakışıklılık anlayışıma uymuyor. Kendini birşey sanan çapkın olabilir. Sanıyorlar ki kendileri bulunmaz hint kumaşı.
Bence genellikle yakışıklı erkekler daha çapkın. Çünkü bunun farkında olarak, buna güvenerek yakışıklılığından aldığı rahatlıkla denemekten çekinmiyorlar. Kadınlar konusunda yakışıklı olmayan erkeklere göre daha tecrübeli oldukları da ortada. Her erkeğin arzusu vardır ama yakışıklıların sınırları daha azdır. Gördüğüm kadarıyla bu kendine güven olayı ve kadınları daha rahat elde edebilmeleri yakışıklıları böyle olmaya itiyor. Yakışıklı olmayan adam daha fazla değer bilir. Bunu genel olarak söylüyorum.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
FelFire | Güzellik & Bakım konusunda 326 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Yakisikli erkek duzgun dursa da siz durmasina izin vermiyorsunuz. Su sitedeki insan profili de bunun en net kanitidir.
Iki cumle kuramayan adamin aldigi 20 pembe begeniyi kusura bakmayin ama ben mavi gozune bagliyorum.
Her yakisikli capkin degildir. Ama her yakisikliyi gozlerine kestiren, tren olmus bekleyen ayarsiz bir kadin guruhu vardir.
En İyi Erkek Görüşü