Kızlar gercekten cok yakısıklı bi sevgiliniz olduysa buna dayanarak cevap verebilirsiniz.Acıkcası hepsi diyemiyorum ama çoğunun fesat ya da çapkın olduklarını düsünüyorum.Hem yakısıklı hem düzgün bi işi hem düzgün bi kişiliği olan kişiyi sayısı bu kadar az mı?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBu ön yargıyı hiç sevmiyorum. Çoğunluk öyledir belki yakışıklıklarını albenilerini fırsata çeviriyorlardır kullanıyorlardır ama herkes böyle olacak demek değil. Örnek vermek gerekirse:
İlk kız arkadaşıma arkadaşları sürekli:
"bu çocuk sana göre fazla, çok yakışıklı, senle ne işi olur, kesin hayatında başkası vardır"
"bu çocuk çok çapkındır dikkatli ol"
gibi ithamlarda bulunuyorlardı halbuki hiç öyle şeyler yapan ya da yapacak biri olmasamda.
Ama çoğunluk öyle ne sadıklar, ne de dürüstler.
Son sorunada yanıt verecek olursam bahsettiğin kişiler çok azınlıkta ve çoğununda zaten bir ilişkisi var. Kendimden örnek verecek olursam kızlar hiç bir zaman önceliğim olmadı zaten elimi sallasam elisinden fazlasıydı :) İdeal bir erkekte olabilecek özelliklerin daha fazlasına sahip kişileri havada kapıyorlar, sevgililerimi her zaman için çok çok eleyip seçtim. Ve de seçim kriterlerim normal bir erkeğin beklenti ve istekleri gibi değildi hiçbir zaman.
Ayrıca dürüst, hoşgörülü, düşünceli, anlayışlı, sadık, vefalı, alçak gönüllü, şefkatli, duygusal, eli yüzü düzgün, empati yapabilen, boyuposu yerinde, iyi bir eğitim almış, iyi bir mesleği olan benim gibi kişilerin tercihleri de kendileri gibi kişiler oluyor ve ardından da müthiş birliktelikler yaşanıyor. Tıpkı bizim gibi. Şuan kız arkadaşımla herkesin gıpte ettiği bir çiftiz :). Yani demek istediğim şu ki eğer ki karşındaki kişide aradığın özelliklere sahip değilsen imkansız gibi istediğin gibi birini bulman. Herkes dengi dengine boşu boşuna dememişler.04 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle oldugumu düsünüyorum zaten.Yani tabi ki dünya güzeliyim demiyorum.Ama giyinmesini bilen zayıf dürüst vs vs öyleyim yani ama öyle insanın karşına cıkması zor işte. Bu arada mutlulkllar
- +1 yıl
Evet bu çok zor, gerçektende erkek içinde kız içinde çünkü çok kötü bir devirdeyiz, ve de belirli yetilere aynı anda sahip olabilen kişi sayısı sınırlı ve de bu kişiler genelde birbirlerini hiçbir zaman tanıyamıyorlar ve de yanlış kişilerle ilişkileri oluyor sonuçta eninde sonunda hüsran ve mutsuzluk oluyor yıkılan hayallerde cabası. Teşekkürler :) Umarım sende mutlu olursun.
- +1 yıl
aynen dedigin gibi..tesekkürlerr..
- +1 yıl
^_+
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. hiç düzgününe rast gelmemişsin anlaşılan...
12 Yorumla- +1 yıl
yoo sadece 1 tane sevgilim oldu onun da tipi normaldi kendine sorsan cok yakısıklıydı ama normal bişeydi. öyle kız cevresi ve capkın olanlardan pek haz etmiyorum etkilenme 0 oluyo bende
oldu ciddiden oldu yanı.ama benleyken çapkın degıldı sonra ne olduysa adamın kanı bozuldu duzgun bı ısı vardı sımdı allahı var cokta çalıskandı cok guzel bır kısılıgıde vardı ama ayrılmaya 5 kala boynuzu geçırdı:)
214 Yorumla- +1 yıl
Bbeem ya boynuzu mu gecirdi benim aşkolatma:(:(
- +1 yıl
öyle güzel anlattıın ki aha tamam dedim sonra ordan bi boynuz göründü sanki:(
- +1 yıl
Yok canım ben de kaybedenler klubündenim sadece:))Senin gibi güclü olmayı o kadar isterdim ki canım benim :(
- +1 yıl
Aynen bebem ben de seni boynuzlayan icin böyle diyorum:(( inş güzel günler sonsuz aşk gelicek:D
- +1 yıl
Sevgilileri görünce icin cız etmiyo mu bee sen sevmemişin arkadaş :(
- +1 yıl
Ben ilk sevgilimden ayrıldım bebem yani 1kişi oldu haytıımda.Ben sevemiyorum ki hiç kimseyi.Konusunca bile cok kötü oluyorum:( neyse yaa burayı da dertlerimle bogdumm:)) sen yanımda olsan böyle olmazdım işte:((
- +1 yıl
Geniş bi zamnda konuşalım bebek:(
+1 yılYakışıklılıkla alakası yok diye düşünüyorum.Yani erkeğin içinde varsa aldatır.Hani derler ya suç kişiseldir diye.Kişilikle alakalı bir durum canım.
27 Yorumla- +1 yıl
öyle tabi canım da genel olarak yakısıklılar biraz cin fikirli oluyor:(
- +1 yıl
Her erkeğin kafasında vardır o ampul :)))
- +1 yıl
Benim enistemde yani seninkinde yokturr <3
- +1 yıl
Başına gelecekleri bilir gözlerini oyarım valla :)))))
- +1 yıl
Allah bozmasın canım benm bize de nasip olur inş bugün de bu lafı diyip durdum sana. :D:D
- +1 yıl
<3<3<3 Yakında aşk kapını çalıcak demedi deme :)))
- +1 yıl
Bebem bu imkansız ayrılalı 1 yıl olcak nerdeyse icimde kaldı o hala ve ben bi erkekle konusunca kendimi cok kötü hissediyorum:(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
25Cevap
+1 yılPişt oğlan bakarmısın
şeftali satarmısın
şeftali şöyle dursun
benimle kaçarmısın
Maydanoz Demet Demet
Yarimin İsmi Mehmet
Eğer Mehmet Benim Olursa
Dünyalar Olur Cennet
tabakası aynalı
şu oğlana varmalı
oğlan çok güzel ama
anası olmamalı.
Çayda çanak kırılmış,
Kız oğlana vurulmuş,
Oğlan almam dedikçe,
Kız boynuna sarılmış11 Yorumla- +1 yıl
zuhhaa
+1 yılyakışıklılıkları başkaları tarafından övülünce ego tavan yapıo.. hal böyle olunca vazgeçilmezim ayakları oluo vee kaçınılmaz son çapkınlık oluo :)
11 Yorumla- +1 yıl
buna katılıyorum :)
ya çapkın değil diyelim . kızlar rahat bırakmayacağı için sürekli tartışacak sebep çıkıyor
217 Yorumla- +1 yıl
aynen yakısıklı biriyle olmak dert bence..
- +1 yıl
gercekten var böyleleri şahsen birini sevsem sevgilsi olsa hic de rahatsız etmem icimden severim sonra unutucam nasıl olsa.bazıları var ki ayırmak icin denemdkleri yol yok..yazık sadece..
- +1 yıl
ben de valla yapıskan onlar:)
- +1 yıl
takınıtı takınıtı :)
- +1 yıl
Benim başımda bi tane öyle.Huzur falan bırakmadı.Sonra ayrıldık zaten hepsinden kurutuldum sükür
- +1 yıl
Tabi ki .:(
- +1 yıl
sen de mi yaşadın yoksa :(
- +1 yıl
yosmalar yaa benim kzuumu da üzmüşler:(
- +1 yıl
iyi geceler ...
capkin olmak duzgun olmayan kisilik ve issizlik mi demek?
213 Yorumla- +1 yıl
hayır onla alakalı olarak söylemedim bunu. hem yakısıklı hem iş sahibi hem de düzgün bi kişiliği olan insan sayısı cok az bence gercekten de öyle mi dedim
- +1 yıl
gercekten mi ya tüm hayallerim yıkıldı :( :D
- +1 yıl
Keske olsa hem yakısıklı hem de deyim yerindeyse süt bi erkek :D
- +1 yıl
Of of bu kadar acık sözlü olmak zorunda mısın :D
- +1 yıl
Öyle birini tanıyosan aklında bulunsun bana yönlendirirsin. :D
- +1 yıl
Onların cogu yakısıklı oldugunu zannediyor :D
- +1 yıl
Valla ya dikkat ettim de erkeklerin hepsi yaksııklıyım ama çapkın değilim diye ahkam kesmiş :D dürüst oldugun icin saol artıladımm :D
Çapkınlık denmez ona bunu bir erkek olarak söylüyorum onun adı aldatmaktır maalesef türkiyede erkek aldatınca çapkınlık kadın aynı şeyi yapınca ne olduğunu ne dendiğini biliyoruz
Bence her insanın kendine ait değerleri olmalı ilişkisi var diye aldatmayacak mesela aldatınca kız arkadaşını değil kendini aldattığını düşünürse zaten yapmaz00 Yorumladoğum günün kutlu olsun.erkek çapkınsa kişiliksiz demek biraz insafsızca
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim.. öyle oluyo
Aslında yapısal olarak çapkınıdır. Kimisi kendini zapteder kimisi edemez.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılAynen böyle düşünüyorum. Genelleme de yapmak istemem ama yani gerçek bu.
221 Yorumla- +1 yıl
bence de sanki öyle bebem:/
- +1 yıl
Öyle tabi hele yakışıklılığı çok fazla kız tarafından tescillenmişse durduramazsın onu. Öyle insandan da hayır gelmez. Çok sert oldu ama öyle :D
- +1 yıl
Evet kızlar paylaşamzlar öyle tipleri.Biz öyle değiliz ama parazitler cok etrafta.Sevgilisi olsa bile yakısıklının pesini bırakmayanlar:D biz gene tipsizlere mi kaldık <3
- +1 yıl
Evet öyle görünüyor yakışıklıları kapan kapana :D
- +1 yıl
Senin camcı yakısıklı mıydı :(
- +1 yıl
Üf deme öyle ya yine üzüntü bastı.Sarışınımsı hafif uzun saçlı kirli sakallı mavi gözlüydü çok tatlıydı ya :(
- +1 yıl
Yok annem yok cok tipsizdi o :(
- +1 yıl
Dimi çirkindi o zaten :(
- +1 yıl
Çook cam kesmiş onu zaten :(
- +1 yıl
Yazık la :( unutucam ben onu bu yaz zaten :(
- +1 yıl
aynen bebem ya ben de unutcam bana destek ol dahaa :(
- +1 yıl
evet başarıcaz bunu aman bir erkek için değer mi ya boşver :(
- +1 yıl
ben hiç unutcağa benzemiyorum ama bana yardım et yazın unutmam lazım :( yazın napcam ben yaa uf sevgilim de yok kimsem yok :(:( iyice triplere girdik yine:D
- +1 yıl
aynı ben:D bulucaz yazın gerekirse taksim meydanına gideriz pankart açarız sevgili arıyoruz diye:D
- +1 yıl
Ama hiç biri onların yerini tutmaz ki bee :( büyü yapalım en iyisi kara büyü falan :D :D :D
- +1 yıl
Heh bak bu olur ben adamı göremiyorum ki görüşsek belki büyüye gerek kalmıycak :( Yalnız sohbet çok uzadı yönetim el atarsa şaşmam :D
- +1 yıl
Tamam beyb bitirelim :(
- +1 yıl
Bitti :(
- +1 yıl
Severim seni :(
- +1 yıl
Bende sevdim ki :(
- +1 yıl
Çok triplere girdik ya yeter diyelim artık :(
O zaman ben çok tehlikeli bir silahım :D
Bahsettiğin erkek güzeli olmadım hiçbir zaman ama evet çapkınım gayet :D12 Yorumla- +1 yıl
Evet tipsizsin dostum :( capkınlıgın tiple alakasını olmadıgnı cözdüm zaten ama merak ettm yne de :)
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. o kadar az ki onların sayısı...onlarında çoğu çapkın oluyor bazısı sevince duruluyor bazısı hiç durulmuyor.
20 Yorumlayanılıyorsun gül gibi arkadaşlarım var hepside efendi temiz.bence bu Allah korkusuyla ilgili birşey.insanda allah korkusu yoksa herşey beklenir.
11 Yorumla- +1 yıl
cok dogru bi yorum olmus
genelde kendını yakışıklı gorenler herkesı herşeyı elde edeceklerını sanıyo.yaıkışıklılık degil karaketer kışılık onemlı.dört dörtluk kımseyı bulamassın senın ıcın ne onemlı ıse ona bak
20 Yorumlaaksine en yalnız o gruptur.
Nerde 1hödük vardır onunla sevgili olunmuştur. Bu gruptakiler ise birbiriyle teselli bulmuşlardır.32 Yorumla
+1 yılYoo ben CapKın değiLim .. =) Buna nedemeLi peqi .. GaLiba oo Az kisiLerden biriyim .. =) Laa ben o zman coq degerLi biseyim haa .. =D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılevet aynen seninle aynı düşünüyorum
25 Yorumla- +1 yıl
Ama ben vardım bir adet :(
- +1 yıl
Ben de varım, istisnamıyız neyiz courvoisier Ya da çapkınız da haberimiz mi yok :D
- +1 yıl
@courvoisier ve @kadehteki yakamoz hariç :)
- +1 yıl
- +1 yıl
bana da öyle geliyor
Evet yarısı çapkındır, yarsısı gaydır. üzünç yıkınç
11 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılBeni tanımlayan ikinci kişisin ilki de bu hanımdı :
https://www.youtube.com/watch?v=ZqiPh2YlRVE00 Yorumla
+1 yılyok ya bence dünyanın en yakışıklı erkeği olan kişi o cüssesine ragmen nasıl utangaç bir bilsen kırmızı pancar gibi yimdöt saat
00 Yorumla
+1 yılçapkın değil.onlar daha çok seviliyo ve seviyo bence
00 YorumlaAynı Şeyleri Kadın Icınde Dusundugum Zaman Evet Yok Denecek Kadar Az.
00 Yorumla
+1 yılbence değildir bu kadar genelleme yapmak yanlış iyi huylu yakışıklılarda vardır.
00 Yorumla
+1 yılben kendimden biliyorum,çapkın değiliz :D
11 Yorumla- +1 yıl
Aha kendini beğenmiş 2 :)
yakışıklıyım çok şükür :p :D ama çapkın değilim :/
11 Yorumla- +1 yıl
en iyisi öylesi zaten mariffet değil ki capkın olmak.
+1 yılAlayı çapkın
223 Yorumla- +1 yıl
sorma turtam yea<3
- +1 yıl
nolcak bu halımız
- +1 yıl
Evde kaldık zaten :P
- +1 yıl
şeyh de gelmedi görüyonmu bahtsızlığı sen kör topal artık nedek bişe bulak
- +1 yıl
Şirket sahibi biri yok mu be kzuum:(
- +1 yıl
hep kapmışlar paralıları ben kuzum
- +1 yıl
bize ayırmamışlar mı of of :(
- +1 yıl
hakkımı yiyene haram olsun inş:(
- +1 yıl
aynen bebem ya helal etmiyoz:( senin kuzenin flan yok mu zengin ya vardır ya bi daha düşün:(
- +1 yıl
var aslında yurt dışında geziyo enerji müh ama adam hafız ya hacı hoca bakıyo erdi
- +1 yıl
vay turtamın da böyle kuzeni olcak:D
- +1 yıl
adam kendi aleminde her telden var kuzu bizde
- +1 yıl
hafız olmayanı var mı turtam:D
- +1 yıl
kalmadı be kuzu kardeşim var olur mu
- +1 yıl
bi anlat bakıyım kariyeri ve tipi varsa artık görümcem olursun aşkoom <3
- +1 yıl
gel bacıı emme boyu kısa 170 boy 60kilo felan elektrik teknikeri birazda minyon yaşını göstermiyo veledim
- +1 yıl
bebem sen çalışıyon mu <3
- +1 yıl
yok kuzu
- +1 yıl
bebem calışsaaa yaa <3
- +1 yıl
niye ki
- +1 yıl
iş kadınlıgı yakısır güzel elli arkadsıma <3
- +1 yıl
böylede iş kadını havam var kuzu gider ben mck
- +1 yıl
muckkks
+1 yılsanırım yakışıklılık ile bir alakası yok.
14 Yorumla- +1 yıl
bence var :/
- +1 yıl
yanılıyorsun..
- +1 yıl
neyle alaksı var
- +1 yıl
tamamen kişilik meselesi
hayır aksine ..
33 Yorumla- +1 yıl
aksine mi :/
+1 yıloluyorlar.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Bu kadar az, bu yüzden değerliyiz. Saygılar.
00 Yorumlayakışıklı olsaydım kesin çapkın olurdum
00 Yorumla
+1 yılerkeğin olmuşu 30 dan sonradır:DDDDDD
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. güzel kızlar o...'mudur ?
10 Yorumla
+1 yılGelene de git diyecek halimiz yok.
00 Yorumlaçapkın değilim demekki yakışıklı değilim
00 Yorumlaçirkinlermi çapkın oluyo sadece ?
00 Yorumlaçoğu çapkın değildir... ;))
00 Yorumla
+1 yılşenol abi değil.ama sapık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. öyle biri varsada seni seçmez emin ol
03 Yorumla- +1 yıl
Bunu sen bilemezsin haddini bil.
- +1 yıl
:DD
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?