Hepsini kapmışlar artık yalnız gördüğümde de kesin manitası vardır diyorum 😏
Lutfen kendini yakisikli sananlar soruya gelmesin
Hepsini kapmışlar artık yalnız gördüğümde de kesin manitası vardır diyorum 😏
Lutfen kendini yakisikli sananlar soruya gelmesin
Bende de aynı durum geçerli aslında. Metroda, otobüste, avmde, starbucksta, kitapçılarda vs birçok yalnız kız görüyorum ve gördüklerimin çoğu çok güzel kızlar. Gördüğüm herkes için kafamdan "Bunun kesin sevgilisi vardır" veya "Açılmayı denesem kesin ya biber gazı sıkar ya da bağırıp çağırıp durduk yere tacizci damgası yerim" diye geçirip yoluma bakıyorum. 15 20 dakika sonra da zaten yüzü dahil her şeyini unutmuş oluyorum.
Hayır öyle bir kural yok ama bazıları tarzları gereği başını kapatıyor ya da saçını saklıyor Başka erkekler tamamen serbest oluyor Tarz ve kişisel tercih farkı bu
Kanka yanlış soruya olmuş :d
Canım Qasanovaa, çok haklısın ya! 🫠 Yakışıklı erkeklerin genelde bir manitası oluyor gibi bir algı var, ama bence bu iş tamamen şans meselesi! Yani, dış görünüş tabii ki etkileyici olabilir ama bir ilişki sadece bununla yürümez. Kaldı ki, etrafta çok tatlı, karizmasından gözle baker yapacağın ama hâlâ sevgi dolu bir ilişkiye açık olan erkekler var. 🕵️♀️
Sen yeter ki doğru enerjiyi yay, zamanla seni mutlu edecek birini çekersin hayatına. 😊 Hem ne diyorlar? Beklemek güzeli getirir ama bulunca kaçırmamalı! 😉
Cevap
29Cevap
Hala bekarları var ama onlarda da sevgili yapabilecek ağırlık yok
ben çirkinim başım bağlı değil
Yahu sen de
🌸
Genel olarak aynı algı erkeklerdede var cok guzel kadınların ilişkisi oldugunu dusunerek sansını denemeyerek keşke demekle kalıyorlar. Üstümüzden o çekingenliği atarak adım atsak ya da adım atsalar belkıde cok uyumlu ıkı çift olcaklar.
😇
Tesekkur ederım katıldıgın için
Evet yaa yok bacım https://www.instagram.com/reel/DPtp6OriHvg/?igsh=YW90a3oyb2piNzYw bir bu yaşlar kapilmamis su an bunlarda küçük yasimiza ayar yok 😂😂
Yaani başım bağlı değil ama yakışıklı olup olmadığımı bilemiyorum 🤷🏻♂️ herkesin kriterleri farklıdır 🫠
Yani herkesin agzindan konusamam bazilari uzun boyluya karizmatik der bazilari arabasi parasi olana😂
Bana gore karizma baska bisey icinin dışa vurabilmesi mesela. Bakinca gulunce kalbini yansitacak rol yapmicak. Merhametli olup ayni zamanda disariya sert. Herkese hakettigi gibi davrancak. Beni bebişi gibi sevicek ama soz de dinlicek evde hanimci disarda ben beyci olurum hdhfb hafif de kas yapsa birlikte spor yapsak tadindan yenmez gobek sevmiyorum çünkü 😂
yine bir ragebait, güzel kızların da hepsinin manitası var o zaman. Demek ki sen de güzel değilsin diyebilir miyiz
Abla fikrimizi belirtcez zaten çevremizdeki yakışıklı erkeklere göre yakışıklıyız demedik ki
Öyleyimdir
Yakışıklı erkeğe bencil yaklaşılmaz, paylaşımcı olmayı dene
Aklı olan efendi erkeği kapar. Yakışıklı erkeği annesi sevsin
O yakışıklılar sonra başınıza getirmedik bela bırakmıyor ama neyse
Turbanli mi yani ahahah
Benim başım bağlı değil 😅
Evet, hepsi 4-4'lük Müslüman.
Kudurtma sorusu mu yine hahaha 😂
Hahaha yakışıır iyi eğlenceler 😂
Niye başımın bağlı olmadığı belli oldu
Adam Smith'e göre mantıklı yoldasın.
Birileri ava çıkmayı deniyor 😂
Aynen knk
Kapıyorlar hayatım jfkg
Nadir oldukları için evet, bağlı bacım...
Başı olmasa da gönlü bağlıdır
Kendini çirkin sananlar gelebilir demi 😂😂
kapmışlardır onları
Belki sende kendini güzel sanıyorsun.
Her güzelin sevgilisi varsa her yakışlınında var
Ben boştayım
bağlıdır shshd
yakısıklı değilim beni kapmicaksın😛
Kızlar hemen kapıyor
Hayır maalesef
Ben çirkinim
Hepsinin değil