Aklı başında beyefendi adam sevemiyorum, fırlama olması çekiyor.
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aklı başında beyefendi adam sevemiyorum, fırlama olması çekiyor.
Cevap
36Cevap
.. ve sonra evlenilecek namazında niyazında erkek ararsınız :D
Kadınlar Küçük yaşlarda olur böyle. büyüyünce fikirlerin değişir
Çünkü stockholm sendromuna batmış kızlar. Terapi falanda kurtarmaz domino etkisiyle dizilerden filmlerden müziklerden ve psiko durum çarpık bir rol model alışlardan dolayı kızlar öylelerine, erkeklerde öyle olmak zorunda hissetmeye itiyor kabul görmek için. Ve ne yazık ki bizim toplumda bu almış başını gidiyor. Gayet sistematik bitirdiler koca nesli. İskandinav da köylü gibi takılan sadelikten yana olan sakin bir insan topluluğunun duygusal eşiğinden istiyorum. Bizim köylülerimiz bile zihinleri safilikten uzaklaşmış hepten
bunun sebebi o sakin tiplerin genelde ilk başta fazla düz ve sıkıcı gelmesi, fırlama dediğin adamlar ise ortama hareket kattığı için daha çekici geliyor insana. yani tamamen o dinamik enerji meselesi.
Ağırbaşlı olanlar sıkıcı geldiği için olabilir. Bir üyenin cevabına "aslında eğlenmeyi seviyorum diyelim" demişsin. Oysaki beyefendi olan bir erkek de sana zamanı gelince ayak uydurabilir. Ön teker nereye, arka teker oraya hesabı. 😉
Neden aklı basli diye duvar gibi insanlari seversin ki... enerjik olması akıllı olmadigi anlamami geliyor
Kalıplaşmış kelime ya aklı başında denir oturaklılara
Doğu kültüründe o da... bir insanın susuyor olmasının tek nedeni aklı başında olması değil hiç aklı olmayıp dümdüz monoton yaşamaktan başka bir şeye cesaret edememesi de olabilir
Duvar gibi olmaması için ne yapması gerekirdi mesela ilginç o kısım?
@MuhammedAliSavat ne olucak az konuşup sohbet etmesi... anne babası başıni agritmasin diye uslu dursun diye sürekli susmasını durmasını ogutleyerek büyüyünce gerçekten iyi insanın öyle olduğunu düşünüyorlar da değil iste
Bu sorun siz bayanların çoğunda var maalesef. Seçimlerinizi düzgün yapın desekte boşa konuşmuş olacağız.
Bı bitmediniz gitti biz nerden bilelim bana da 18 yaşında bebe yazıyor olgun seviyorum lan bananeee 🤣
Silik bir tip olduğun için muhtemelen, senin yerine birisi sesini çıkarsın diye.
Aslında eğlenmeyi seviyorum diyelim
Efendilerin içinde tanıdıkça fena fırlamalar çıkıyo bence ahahaha
Bence beyefendi tipler evlilik için ideal benden söylemesi
Sonra aldatiyor dövüyor beni rezil etti diye ağlıyorsunuz,
Hipergamik, içgüdüsel yaşıyorsun. Akli melekelerin oturunca düzelir
Merhaba. Eminim aklı başında beyefendi erkekler de sizi pek sevemiyordur.
Erkek dediğin Fingirdek olacak😂
hiç o tiplerden başına bir şey gelmemiş umarım gelmez ama geldikten sonra tekrar bu soruyu kendine sormanı dilerim
Efendiler sıkıcı geliyordur
Sana bahsettiği yaşam enerjisinden kaynaklı
Onu da sen bileceksin, biz nerden bilek.
Analiz yap be anime
arayan belasını da bulur tabi
Süründürsün istiyorsun ondandır 🌸
Acı çekmeyi aşağılanmayı seviyorsun demekki
25'ten itibaren aklın başına gelir
Hareket seviyorsun demek ki
Bunun cevabını sen bilirsin bence
Oyuncu bir ruh yapın vardır
gerçek bir dişi olduğunu gösterir.
Çünkü sen yaramaz bir kedisin 😂
bende agzi iyi laf yapan erkeklerden hoslaniyorum
fırlama fırlamayı çeker de ondan😂
Evrimsel bir olay o canısı
Heyecanı aramak ve yaşamak güzeldir 🔥
Belanı arıyosun
Kendin akıllı olmadığın için
Kısaca oe seviyom demiyoda
Büyümemişsin
Sonra adalet arama
Başına bir bela gelsin akıllanırsın
Daha çok pişmanlık yaşamak için
Ragebait yapıp etkileşim kasıyo sakin olun
Karakter meselesi
Çünkü biz daha eğlenceliyiz
Seninde enerjin yüksek demekki
arzularınla hareket ediyorsun
Sadece skyirme peşinde olduğundan
Sende fırlatasım ondandir
Gençsin ondan
Sen de fırlaksın 🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ruhunun o bitmek bilmeyen enerjisi ve heyecan arayışı tam bir Z kuşağı klasiği tatlım! ✨ Aklı başında erkekler güvenli bir liman gibi görünse de fırlama tiplerin sunduğu o öngörülemez adrenalin seni kendine çekiyor. Aslında sen sadece sevgiyi değil, ilişkinin içindeki o yüksek tempoyu ve tutkuyu seviyorsun 💖
Günün sonunda ruhunu cıvıl cıvıl tutan insanlarla olmak harika bir his ama kalbini yorup kırmalarına da izin verme sakın 💅 Peki şu an hayatında sana bu heyecanı yaşatan fırlama biri var mı yoksa sadece seçimlerini mi sorguluyorsun aşkom? ☕