Ben niye serseri çapkın tipleri seviyorum nedense hep onlar ilgimi çekiyor ne yapıcam bilmiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılMuhtemelen zengin tiplerdir onun için seviyorsun onları yoksa siz kızlar gariban erkekleri sevmezsiniz kızlar garibanı ezer zenginin karşısında ezilirsiniz sizin vicdanınız o kadar çünkü garibanın karşısında başını kaldıran zenginin karşısında başını eğiyor vicdansızlar
012 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılNaptınya normal insanlar ya zengin sevmem 😅
Cevap sahibi+1 yılBilemem Ama Benin Eskiden Aşık Olduğum Kız Para İçin Kendini Sattı Ağırlığı Haysiyeti Şerefi Onuru Kalmadı Kız İnsanlığından Bile Vazgeçti Para İçin
Cevap sahibi+1 yılAllah'ın İnsanlar Verdiği Tertemiz Sevgi Bile Paraya Karşıtı Ya Yazıklar Olsun
Soran+1 yılAma herkes aynı değil işte
Cevap sahibi+1 yıl%95'İ Öyle Ama
Soran+1 yılHayır bence yüzde 50 desen olur
Cevap sahibi+1 yılKaç Tane Kızla Arkadaş Olmak İstediysem Hepsi Bahane Üretti Kabul Etmedi Kabul Edenlerde Yazmıyor Aramıyor Mesaj Atmıyor Ne Olurdu Bir Kız Arkadaşım Olsaydı E Tabi Zengin Olmazsan Kız Arkadaşında Olmaz
Soran+1 yılOna bakarsan açık olmasan bilmiş biri olmazsan erkeklerde bakmıyor
Cevap sahibi+1 yılOnlar namussuz sapık abaza erkekler ben Allah'a şükür sapık değilim 5 Vakitte namaz Kılıyorum ama namaz kıldığım için linç yedim Hakarete uğradım dalga geçtiler ama asla namazı terk etmedim Allah'a şükür tek isteğim acımı dinleyen bir kız arkadaş olsun istedim açık kapalı önemli değil insan olsun yeter
Soran+1 yılAnlıyorum seni ama fazla takıyorsun boş ver Allah'a, havale et
Cevap sahibi+1 yılİnsan Değilmişim Namaz Kıldığım İçin Bak Yasin Kaç Bilemem Ama Ben Kahramanmaraşlıyım 7.7 Ve 7.6 O 2 Depremi Yaşadım Allah'a Şükür Olsun Ki Namaza Başladım Çok Şükür Depremzede Olduğum Çok Küçük Gördüler Dalga Geçtiler Alay Ettiler
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha ben kızların sevdiği o serseri tiplilerden yüreğiyle erkek olanı görmedim. Ya alete ya arkaya güveniyorlar awq
Ya çevresi zaten kirlidir, velevki iyi kazanıyor olsun. Aldığı paranın normal yollarla alınmadığını da bellidir, ya ek kumardan ya iddiadan illaki ek yasal olmayan geliri vardır.Böyle elemanları, bana böyle üstünlük kurma amaçlı falan bakınca görünce gözümü ayırmadan dik dik bakıyorum, gığ desinde bi anasını zkeyim orada
06 Yorumla- +1 yıl
Boş yükseldim şu an, tamam şakinim asşlkjjklsdfjasdfjkksad
Soran+1 yılSizin düşünceniz
- +1 yıl
Ben sokakları iyi bilirim. Düşüncem değil, gerçek bu.
Soran+1 yılBilmem bana göre normal tipler tabi gmrdüklerim
- +1 yıl
Walla inş normal efendilere denk gelirsin. Yoksa buraya gelip "erkooolaağr niye böylesiniğğz" diyen tayfaya katılacaksın gibi
Soran+1 yılYok yok ben öyle cesur biri değilim gidip serseriler e bulaşayım sadece beğeniyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
12Cevap
+1 yılBelki serseri çapkın tiplerde belirli bir heyecan ve özgürlük hissi buluyorsun. Ancak, bu tipler genellikle kararlı ve güvenilir olmayabilirler. İlişkilerde istikrar ve güven önemlidir, bu yüzden duygusal ihtiyaçlarınıza ve değerlerinize uygun olan birini bulmak önemlidir. Kendini tanıyarak ve hangi özelliklere gerçekten değer verdiğini düşünerek daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılTabikide ben sadece beğeniyorum
- +1 yıl
Katıyorum düşüncene
- 33 Yorumla
Soran+1 yılLan öylede değil😅
Soran+1 yılKatil demedik
Gizli Üye(18-24)+1 yılneysen onu cekersın neye aıt hıssedersen o tarz ınsanlar cıkar karsına bana hep kasar kız denk gelıyor dıyen elemanların elıne dusersın sonrası malum :d
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben öyle biri değilim kimseyle çıkmam genelde sadece onlar benim ilgimi çekiyor sadece diğer şeyler değil
+1 yılÇapkinizda serserilik yapiyormuyum farkinda değilim
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
- +1 yıl
Moduma bi girersem sıkıntı
Soran+1 yılDerken
- +1 yıl
Bi moda girer ya insan işte
Soran+1 yılBence sen girme
Soran+1 yılBöyle devam bu modda😆
- +1 yıl
Girersem sıkıntı zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkendine saygın yoktur :D
19 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
- +1 yıl
güzeller güzeli bacım benim, bu tip erkeklerin sana faydasının olmayacağını sen de biliyosun ben de herkes de. e bunu bile bile böylelerine çekiliyosan kendine yakıştırdığın da bu o zaman?
Soran+1 yılAma insanın elinde olan bişey değil ben duyguşsrıma nefsime sahip çıkarım ama işte beğeniyorum
- +1 yıl
günün sonunda en kıymetli şey insanın kendisidir. sana iyi davranan, efendi olan, net olan, kılına bile zarar gelmesini istemeyecek insanları tercih et. nasıl seviyorsan öyle sevil, insanın hakettiği de budur.
Soran+1 yılAslında iyi yere değindin ben hiç sevgi görmedim şiddetle büyüdüm belki ondandır onlara yönelmem
- +1 yıl
bi çoğumuzun hayatı böyle alengirli geçti zaten seni de iyi anlıyorum ben. korunmak kollanılmak istiyosun. bu isteğini sana verebilecek bi çok erkek var. elin serserisi gibi seni üzmeden veya kılına zarar vermeden. günümüz haberlerini görüyosun kadınların geneli şiddet görüyo zaten. neden öyle birisini sevmek isteyesin ki sonuçta.
Soran+1 yılTeşekkürler biliyor um ztn bende elimden geldiğince kendimi koruyor nefsime hakim oluyorum
- +1 yıl
en iyileri çıkar karşına umarım ♫
Soran+1 yılİnşallah
Düşük zekalı olduğun için
02 Yorumla
Soran+1 yılSen çokmu akılısın
Soran+1 yılSenin hadine değil benim zekam a laf atmak
+1 yılGeneli böyle kadınların.
02 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
- +1 yıl
Galibadan biraz daha öte.
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü havalılar ve seksiler uyuzcuklar
01 Yorumla
Soran+1 yılVe kendilerinden eminler korurlar, sahiplenirler ama boş ver biz bulaşmıylaım onlara😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılYetişme tarzı
011 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu düşün o tipleri nereden buluyor nerede ulaşıyorsun mesela
Soran+1 yılBenim çevremde var
Cevap sahibi+1 yılİzin vermişler demektir bu
Soran+1 yılNasıl izin derken
Cevap sahibi+1 yılO tiplerle takılmaya
Soran+1 yılYa beni çok yanlış anladınız
Soran+1 yılHata herkes yanlış anladı
Cevap sahibi+1 yılMerak mi
Soran+1 yılYa sadece uzaktan beğeniyorum ilgimi çekiyorlar kaç kişi num felan istedi ben uzak durdum kabul etmedim
Cevap sahibi+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun. 😂 Böyle devam
073 Yorumla
Soran+1 yılİşte hep üzülüyorum 😅😅
Cevap sahibi+1 yılBende diyorum kızlar serseri tiplerde ne buluyor. Öyle olmadığım için.
Soran+1 yılBilmiyorum ki bende anlamıylrum ztn neden
Cevap sahibi+1 yıl😂 neyse bende üzülmeye devam serseri olmadikca
Soran+1 yıl😅😅
Soran+1 yılYokya siz çok iyi oluyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılİyi erkeklere kadınlar bakmıyor çok. 😂
Soran+1 yılİşte boş ver size iyileri denk gelir
Cevap sahibi+1 yılİnsAllah umarım ☺️
Soran+1 yıl☺☺
Soran+1 yılSenin gözlerin gerçekmi ne güzel maşallah
Cevap sahibi+1 yılGerçek evet teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılAma değeri yok çünkü serseri değilim 😂😂
Soran+1 yılHaha Yokya seni seven beğenen gizliden hayran olanlar vardır ama sen bakmıyorsundur😅
Cevap sahibi+1 yılYanaşan yok yani olsa ben dış gorunuse çok aldırmıyorum. Önemli olan karakter
Zaten bütün kızların sevgilisi var. ☺️
Soran+1 yılTabikide karakter
Soran+1 yılHayır'lı sı olsun inşallah bulursun vazgeçme
Cevap sahibi+1 yılBana biraz yanaşan sevgilisi olayan biri olursa zaten olur mu olmaz mı bir tartarim düşünürüm. 1 yıldır kimse yok ama hayatimda
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı teşekkürler ☺️
Soran+1 yılHım ya da senmi uzak duruyorsun acaba konuşkanmısın
Cevap sahibi+1 yılKonuşkan biri değilim aslında yapışkan değilim 😂 biraz daha ağır basliyim. Sürekli kızlara yazan tiplerden nefret ederim
Soran+1 yılOndan işte yanlış anlama ama kızlar öyle kişilerden hoşlanır cıvıl cıvıl, peşinde çok sıkmadan gezen seven , konuşkan
Soran+1 yılTabi herkes aynı değil senin gibi biri seni bulur😅
Cevap sahibi+1 yılAman ben benden hoşlanan kişinin peşinden koşarım. Zaten ben hoslandiysam da karsintaraf olumsuz oluyor genelde
Cevap sahibi+1 yılZor sanmam ama bir ihtimal olabilir
Soran+1 yılHım ama nasıl anlıyacan senden hoşlandığınk
Cevap sahibi+1 yılYani 1 sene önceki kız arkadaşım mesela hikayelerimi begenmisti
Soran+1 yılPeki sen naptın yazdınmı
Cevap sahibi+1 yılEvet bende beğendim hikayeden dolayı yazdım aonra tanımak istedim
Soran+1 yılAnladım sonra sevgili sonra ayrılık
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle oldu 😂
Soran+1 yılGeçmiş olsun 😅
Soran+1 yılSen gitmişsin o zirveye ben aynı yerdeyim😂😂
Cevap sahibi+1 yılSenin sevgilin yok mu? Genelde kızlar dolu 😂
Soran+1 yılYok ben boşum çünkü beğendiğim tipler tehlikeli bende korkağım bulaşmıylrum kimseye😅😅
Soran+1 yılUzaktan bakıyorum sadece😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha bilmem belkide bana da öyle bakiyorlardie biraz sert ciddi bakışım var umursamaz 😂
Soran+1 yılİşte dedimya belki uzaktan aşık olanlar vardır diye😅
Cevap sahibi+1 yılBir yanassalar aslında öyle soğuk olmadığımı anlarlar da olmuyor 😂😂
Soran+1 yılİşte sen yanaşıcan
Cevap sahibi+1 yılHepsi dolu diye düşünüyorum ben 😂😂
Soran+1 yılYokya herkes nasıl dolu olsun bizim gibi ler de var😅
Cevap sahibi+1 yılİnan birine yanaştım. Hemde kimse begenmiyordu kızı bilmem ben siyah gözlü kahve gözlü seviyorum diye kızın sevgilisi de yok. Kız umursamadı bile. Arkadaşlarda sen manken gibisin kız pacoz kendine yakışanı bul dediler birde ama o kadar üzüldüm ki anlatamam
Soran+1 yılSana bişey diyim kimseye üzülme kimseyi düşünme sadece sevdiğin güvendiğin kişilere öyle ol sende bana benziyorsun aslında huyun böyle soru sordum evet ama herkes yanlış anladı beni kimseye iyilik yaramıyor
Cevap sahibi+1 yılmaalesef kimseye iyilik yaramıyor.. nerede oturuyorsun?
Soran+1 yılAynen İstanbul da oturuyorum
Cevap sahibi+1 yılİstanbul geçmiş olsun 😂 zaten buradaki insanlar bir garip Şehir güzel ama insanları kötü..
Soran+1 yılEvet ya maalesef ama ben akılıyım bulaşmam onlara😅
Cevap sahibi+1 yılHahah 😂 bulaşma aman hayır 20 milyonluk şehirde birini bulamamak sıkıntı 😂😂
Soran+1 yılYa birini buldum aptal.. Çok sevdim de sesiz sakın biriydi oda beni aldatı başkasına giti lan onun için gece gündüz dua ederdim sonra yok bu sesizlerden de olmuyorsa serserilerfen hiç olmaz dedim o yüzden boşum
Soran+1 yılO yüzden kimseye bulaşmam artık😂😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünme her insan bir değil. Tabi benimde İstanbul'da insanlara güvenim azaldı ama ne bileyim çok ufakda olsa var bir kıvılcım içimde. Evet çoğu insan kötü ama nadirde olsa iyiler var..
Cevap sahibi+1 yılBende korkuyorum.. biri olsun sevip sevilmek istiyorum ama korkuyorum
Soran+1 yılBen güvenmiyorum boşverdim nasip olursa olur ztn
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim seni 😂 görünüş olarak şimdi tabiki nasip herseyin hayirlisi
Soran+1 yılboş ver ya 😅
Cevap sahibi+1 yılNe bilim bana böyle şeyler diyen birini merak ettim açıkçası 😂 catliyorum merakimdan
Soran+1 yılmaalesef 😅😅
Cevap sahibi+1 yılPeki ☺️☺️
Soran+1 yılKısura bakma iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılEstafurullah ne demek muhabbet için teşekkürler iyi geceler ☺️
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlaşılmadım umarım. Sadece merak ettim bu kadar.
Soran+1 yılYok yanlış anlamadım tabikide sadece sevmiyorum yapamam yani fotoğraf tanımak konuşmak
Cevap sahibi+1 yılTabiki haklısın.. Ben belki arkadaşça muhabbet ederiz diye düşündüm muhabbet uzayınca. İnan hiçbir art niyetim yoktu. Ama insanın dogasi gereğide merak ediyor sadece bunu belirttim. Teşekkür ederim genede güzel muhabbet ve tavsiyelerin için 😊
Soran+1 yılAnlıyorum seni ama konuşsak şaşırırsın itiraflarım var çünkü ben yalan konuşmayi da sevmem doğruyu söylerim sen ztn güvenmezsin sohbet etmezsin
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var herkese karşı ön yargili olmak kötü bir şey. Herkesin itirafları var sonucta
Soran+1 yılboş ver lütfen
Cevap sahibi+1 yılPeki sen bilirsin. :/ zorlayamam
Soran+1 yılTeşekkürler🙏
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Kimse melek değil bende. Hayırlı geceler
Soran+1 yılİyi geceler
Cevap sahibi+1 yılİyi gecelerr
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim bebisim ya
00 Yorumlaher kzı çekiyopr öylelelri
06 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
Soran+1 yılNiye ne yaşadınki
Soran+1 yılAtlarlar şimdi😅
- 01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Ahahaha bak sen
03 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Soran+1 yılBende bilmiyorum
ozaman boynuz yemeye alis simdiden🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılKız çıkmıyorum ki sadece hoşuma gidiyorlar 😅
+1 yılHmmm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah kurtarsın diyeceğim ama kimi bilemem
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kız elimde değil ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılTedavi gör
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nasıl mesala
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hoşuna gidiyor devam
04 Yorumla
Soran+1 yılYokya bende devam etmek istemiyorum
Soran+1 yılÜzülmektense
+1 yılNe yazik ki Ben de..
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye sence
- +1 yıl
Icimde sakladigim bir baska bir kisiligimin oldugunu dusunuyorum
Soran+1 yılBende de oluyor bazen
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çapkın ve serseri tipli erkekleri seviyorum. Sebebi ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım