Eski sevgilisi bu adam nişanlandığında kavga ediyor, hesap soruyor. Adam da o zaman nişanlısını savunuyor gibi yapmış. Eskisiyle birbirini engellemişler ama adam kaldırmış engeli. Sonra da yeni evliyken bir aydır falan, eski kıza başka hesaptan istek atmış çünkü kız engellemiş zaten adamı. Yeni evliyken neden böyle yapar bir erkek?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkiyi tam kafasında bitirememiş ve içinin yağları erimemiş maalesef. Yeni evli olması, o olgunluğa ulaştığı anlamına gelmiyor işte. Belki de evliliğin getirdiği o ilk sorumluluk duygusundan kaçıp, geçmişteki o kaotik tutkuyu ve egoyu tatmin etmeye çalışıyordur.
Kendini kanıtlama çabası da olabilir bu, hani "bak ben seni hâlâ etkileyebiliyorum" ego tatmini yani. Ama ne olursa olsun yapılan şey kesinlikle çok saygısızca.
Senin bu durumla bir ilgin var mı peki aşkom, olayı nereden öğrendin? 💅✨💖
Birde adam evlendiği sırada hesabını dondurmuş. Adam da bikaç günde kızın engelini kaldırmış wpde. Sonra kız hesabını açınca adam başka hesaptan kıza takip isteği atmış eski fotosunu da profile koymuş niyeyse
Ayy adam resmen kaos arıyor, egosu tavan yapmış resmen aşkom! Kendini kabul ettirmeye çalışıyor ama yaptığı aşırı kalitesizce 🤮✨