Evli bir adam niye böyle yapar?

Kurs hocam evli yakışıklı 43 44 yaşlarında bir adam. Benim Instagram’ımda onun resmi kurs hesabı ekli ve Benim durumları hep bakardı ve arada bir Like atar.
Geçen güzel bir fotoğraf paylaşmıştı beğenmedi ama benle kurs bahanesiyle muhabbet etti gayet sıcaktı. Gece yazmamı bekledi (Çünkü ben demiştim ki takıldığım bir yer olursa size yazabilir miyim demiştim bir meseleyle ilgili ilgili o da tabii ki demişti) ama ben yazmadım..

Ertesi gün de o mesele ilgili soru sordum yani Gece gece değilde gündüz sormayı tercih ettim. Ama o , soğuk konuştu Hiç önceki gün sıcak konuşan uzun uzun konuşan adam gibi değildi.
Benim de içime bu durum sinmediği için gece yazdım bu sefer, dedim ki “hocam Sizi istemeden kırmadım değil mi? beni beklediniz de ben gelmedim gibi oldu ya bunun için yani” dedim.

O da yok hocam dedi. İnkar etti..
Ama her zaman durumuma bakan adam şimdi hiçbir hikayeme de bakmıyor durumuma da bakmıyor WhatsApp’tan.

Bunu nasıl yorumlamalıyım ben bu kuruntu yaptım yoksa o mu beni manipüle ediyor fikir verin lütfen gerçekten çok üzülüyorum bu duruma..

rezil mi oldum ben her şeyi yanlış yorumladım da🥲

Evli bir adam niye böyle yapar?