Evli bi erkek neden böyle davranır ?

İşyerinden arkadaş olarak gördüğüm birisi wp den mesaj atsa izinli misin bugün napiyosun falan dese ne cevap verirsiniz. ?

Profiline de eşi çocuğu ile foto atsa. Hal hatır soruyor gibi yapıyor ne yaptın ne ettin gibisine dün de mesaj attı işe geldin mi diye sonra ilişkiler den konu açıldı zor biri oldugun belli zaten demiş bende dedim benim yolum dikenli dedim ayağını seven yürümesin diyosun yani demiş. Ne gibi zorlukların var dedi. Bende diğer kızlar gibi esnek olmadığım konular var dedim ne gibi dedi kıskançlık falan dedim eyvah eyvah bunaltirsan kaçarlar demiş o da. İsteyen kalır dedim bende bugün se gene mesaj atmış napcam

Bide geçen gün bisi istedi benden iş hakkında yardım ettim rica ederim dedim o mesajın üzerine kalp atmış bu ne demek?

Bide ben işyerinde eğitim alırken bu kişi ben video kaydı alırken kolu koluma değdi bak böyle daha net çekersin dedi. Aradan biraz zaman geçti hani birine elin çarpar onu hissedersin dedi ve bu kişi de seninle görüşmek istese dedi ben irade konusunda kendime güvenmiyorum dedi sen iradeli misin dedi. Bende konuşurum ama samimi olmam dedim bak samimi olmam dedin dedi ne düşünüyorsunuz...

Evli bi erkek neden böyle davranır ?