Cilvem yok, güzel değilim, cinsellik sevmiyorum; peki erkekler bana neden bu kadar ilgi duyuyor?

Cilveli bir kız değilim. Erkek gibiyim hatta hesabımı kimseye ödetmem. Kendi işimi kendim yaparım. Öyle nazlı değilim maşallah Seda Sayan abla gibiyim güzel de değilim tam tersine esmer tenli çalı saçlı kara kuru bir kızım. Sadece mizahım iyi ve konuşmayı çok seviyorum. Kitap okumayı çok seviyorum tarih felsefe bilirim ve birçok konu hakkında bilgi sahibiyim ama bu konular erkeklerin ilgilendiği konular da değil. Sadece yemeği çok güzel yaparım ev işlerinde çok iyiyim bu da yani fasa fiso. Ama garip bir şekilde erkeklerin ilgisini çekiyor kendime aşık ettirebiliyorum. Hatta öyle ki exin yakın arkadaşı bile benim için kardeşim dediği adamı silmişti. Ve bundan haberim ya da talebim olmadan. Bir cilvem yok bir güzelliğim yok cinsellik desen o hiç yok teması sevmiyorum ve hâlâ hiçbir erkek ile el ele bile tutuşmadım nedir bu erkeklerde ilgi çeken huyum bilmiyorum

Cilvem yok, güzel değilim, cinsellik sevmiyorum; peki erkekler bana neden bu kadar ilgi duyuyor?