Mesela bana yazıyor diyelim, yazdığı an cevap veriyorum, sonra kayboluyor ortadan, saatler sonra cevap geliyor, hayır, nereye gidiyorsun o an, hemen anlayamıyorum hiç?
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öyle deme kendileri uluslararası gizli bir projenin yöneticisi olarak çalışıyor o yüzden çok meşguller 😂
Komik duruma düşürüyorlar kendilerini bence
Daha dün biriyle sırf bu sebeple konuşmayı bitirdim, cidden saygısızlık bu yaptıkları, direkt söyle konuşmak istemiyorum vaktim yok diye yani sanki nolur konuşalım diye yalvaracağız
mesela muhabbet açmış bir şey yazmış bana cevap vermişim 5 saattir mesaj yok
Bir şey desen bu sefer de bir tarafları kalkacak ay bu beni çok önemsiyor bu benim peşimde artık imajı yaratıyorlar kendilerince 😂
Evet ya bir şey de diyemiyorsun hesap sorar gibi olur diye ama insanda sinirleniyor konuşmayacaksan ne diye yazıyorsun amaç ne hani
Onlar yazdıklarında cevap vermeyeceğiz, biz anında yazarak onların gözünde basit ve kolay ulaşılabilir gibi görünüyoruz bence
Geç yazıncada bozuluyorlar hemen sonra yine geç cevap veriyorlar kendilerince misilleme yapıyorlar güya
Takma valla, geç yazıyorsa olmaması olmasından daha iyidir boş ver
Aynen
Kristalize olup başka bir aleme geçiyorlar. Sonra da geri geliyorlar
Mesajı gönderip anında kaybolanlar gerçekten sabır sınavı gibi! Sen orada heyecanla cevap veriyorsun, karşı taraf bir anda buharlaşıyor. Bu durum tamamen ilgi budalalığı ve taktik yapma çabası aslında. Kendilerini çok gizemli ve meşgul göstermeye çalışıyorlar ama hiç havalı değil, aksine aşırı itici.
Sen cevabını verip kendi hayatına bakmalısın. Anında yazarak onun egosunu besleme derim. Sen hiç böyle tiplere taktikle karşılık verdin mi? ✨💖💅
Cevap
8Cevap
Öyle tipleri bende sevmem ben gördüğüm gibi yazarim
mal mal şeyler ya
Evet cidden öyle hatta komik duruma düşürüyorlar kendilerini böyle yaparak kime neyi kanıtlamaya calısıyosunuz hani
Ellerine ne geçiyor anlamıyorum hiç
Yeterince önem vermiyor demek
Konuşmayacaksan neden muhabbet başlatıyorsun ki haksız mıyım
Dahada yazma bakım ne olcak
Mesafe koy
Bana da oluyor o kişiyle alakalı şeyler
Belki işi çıkmıştır olabilir
Crvap verdikten sonra telefomu fırlatıypr
Engelle geç ya ne uğraşıyorsun çok mı beğendin
Bulunmaz hint kumaşı
Komik duruma düşürüyolar kendilerini
Aynen öyle ama bir şey yaptıklarını sanıyorlar işte