Ben sırf bu sebebden dolayı mesajlaşmaktan nefret ettim😄

Geç yazabilir o an bir işi olabilir, farklı bir olay olabilir. Her an her saniye mesajlaşmak zorunda da değiliz zaten ama bana haber verirse geç yazabilirim diye daha iyi olur. Bir alışkanlığa bindirdiyse benim de gözümde değeri düşer.
Umursamadıkları için. Yani online bir yazışmada eğer karşı taraf elli saat sonra cevap veriyorsa senin yazdıklarını sırf vakit geçirmek için okuyordur. Bu da sıkıldığı anlara denk gelir. Sıkılmayıp oyalanacak bir şey bulduğu anlarda senin mesaja bakmaz ve sen cevap bekleyip durursun.
qeç cevap almak istesek mektup yazardık 🦍😳
Ben konusma sırasında pat diye cekip gidenlere illet oluyorum musade falan da istemiyorsa hele😂gerçi geç yazılmasına da kizarim yalan yok
Eig icin teşekkür ederim 😊
Cevap
16Cevap
Kasıtlı yapılmıyorsa sorun yok, bir şey düşünmem sorun etmem.
İnsanları kendi bulunduğum sart ve koşullarla değil yaşadığı, yaşayabileceği şart ve koşulda degerlendirim
Kaldiki dünya benim olduğu kadar herkesin etrafında da dönüyor
Benim için dertler sıkıntılar olduğu gibi insanların da var
Oncelikleri
Sıkıntı yaratmaz
Canı sagolsun derim
insanlık hali işler güçler diye geri dönüş geç oluyor tabi her kesin kendi hayatı var ama hayatının bir parçası değilsen o zaman mesajını görür, okur cevap yazmaz böylelerine uyuz oluyorum saygısızlıkdır ve hayatımda yer yokdur net hemen sil butonu
Geç yazması normal şartlarda sorun edeceğim bir şey değil. Ancak konuşma esnasında sürekli kaybolup geri geliyorsa çok rahatsız olur ve dile getiririm. Kaale alınmazsa da ona göre davranış sergilerim
Herkesin sorumlulukları olabiliyor ya da o zaman dilimini kendine ayırmak isteyebiliyor karşımızdaki kişi. Buna saygı duymak gerekiyor
İşi olmadığı sürece gerçekten nefret edilecek tipte insanlar :D ben o mesajı bana 1 gün sonra cevap ver diye mi yazıyorum sana 🤪
Eğer sevdiğim biriyse işi filan vardır diye düşünürüm sma olmasada olur biri ise ben hiç yazmam
Hiç sevmem en nefret ettiğim şeydir.. Sinir olurum.
Ayak uydururum ben. Geçse geç
Ama geçyazan biriyle ciddi bisey konuşmam
keyfi olarak yapılıyosa bende yazmam ona sonra sohbet biter
“İşim var birazdan dönücem” diyerek belirtirse sorun olmaz. Ama keyfi yazıyorsa hiç yazmasın.
Geç yazan biri varsa diyorum ki neden hayatımda olsun?
Bilerek yapıyorsa onun taa...
Fark edince değer vermediğini görmek üzücü oluyor bu kadar mı istenmiyorum diyor insan
nefret ediyorum aynısını ona yapıyorum1 saat bakmadımı bende görüldü atıyorum bu daha çok koyar ona sjsjjssj
Birsey dusunmuyorum keyfi ne zaman isterse mesaj atar bende oyle yapiyorum😄musait degildir diye dusunurum tek
en gıcık ve sinir olduğum şey budur. çünkü beni sevseydi baştan sever duygularımla oynamazdı
Kaplumbağa olduklarını.
Soğuyorum.
Değer yok ise, ilgi de yoktur...
Vakitten çalınıyor. Hakka giriliyor bence.
Aynısını yaşatırım, af yok :)
Sorun yok aynısını bende yaparım.
Bir sebepleri yoksa nefret ederim
Nefret ettiğim birşey soğurum direk
En nefret ettiğim insan tipidir.
Umursamaz olduklarını
Sinir oluyorum
Bu konu hakkın da bi malumatım yok kurban
çok gıcık oluyorum devamlı olursa
aşırı sinir olduğum bir şey
Bazen olabiliyor insanlık hali
Geç yazana geç cevap veririm
Güzel şeyler düşünmediğim kesin 😀
Böyle şeylere takılmam
Engel atarım
Allah için bir atsana bir merak ettim ☺️
Geç yazmıyorsun konko ağzının ortasına kürekle vurasım var 😂
Aha 3 baytar nir araya geldi... çiftlik ya da klinik kurma hayalimi kursak napsak😂
@Oruçluveteriner 'de gelirse olur 😂
Ben kendi hayvan hastanemi yapmakla meşgulüm kankalar 😂😂😂
Allah seni ıslah etsin
Yaparız ya sıkıntı yok 😅 tüm ülke şuanda uzaktan yapıyor bizim neyimiz eksik kdkdkdfk
@albensen aha 4 veteriner olduk.
Gerçi o teknisyen ama olsun teknisyene de ihtiyaç var ya 😂
Tabi ya 3 veterinerin olduğu yerde bir tane laborant'da olmalı üstad sen mezun musun
@Kedizm 'de ortalaĺığı çekip çevirir. Oldu bu iş 😂
4 tane ortağımın olmadığını sen nerden biliyorsun 😂
Etiketle gelsin 😂
KS kullanmıyorlar maalesef 😅
Biz daha önce sözleştik aslında ama şimdilik kimseden ses yok malum pandemi
Hadii bak ama olmadı ki... ben vütün klinik kadrisunu kurdum çoktan bea 😂
Yönetici sen misin ortak 😅
@Kedizm ve ben kedi işleri ofisi olalım siz ikiniz napcanız? 😂
Ben başhekimliğe razıyım 😅
@Kedizm yönetilmem yönetirim diyosun ha 😂 . Abi bizim hastahanede kime elini atsan müdür. Ya işi kim yapacak yahu. 😂😂😂
İşte bak ben diyorum bu kızla çalışılmaz daha mezun olmadan daha asistan olmadan gözü direk yöneticilikte 😂
Yok noluyaya denen daha mezun olmadan gözü yükseklerde olan kıza söyledim yanmış anlama lütfen 😅
Hele aslan parçasına yaw helal olsun 😅
@kedizm sende veteriner misin
Görüldü atıyorum mesajlarına
Seneye yazsın daha cool olur düşeriz falan
Önemsemiyor çok basit.
Atamadığı için çocuk da yapar😂
Aramadığı içinv😄😄
Evet otomatik yanlış gitdi😩
Valla bende artık kriter oldu. 3 gün aramayan sevgiliyi her yerden engelliyom 😅😅
😂😂😂
Sohbeti bitiriyorum.
Görsel çok iyi😂😂
sevgilime geç yazmayacak
sevgilimse
Saygısız olduğunu.
Çok hawliler
Tamam mimar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?