5.5 yıllık evlilikte boşanma kararı aldım, eşim ne hissediyor ve yalnızlığa nasıl alışacağım?

Aslında eşimin ne hissettiğinin bir önemi yok sonuçta kararı vermişim evimi tutmuşum toparlanmalar bitince gidiyor olacağım. 5.5 yıllık evliliğin miladı ilk seneden dolmuştu ama kah sabırlı bir insan değilim benim yanlışlarım var diyerek kah da ekonomik özgürlüğüm yok diyerek bir şekilde bu senelere geldik. Aslında bu kararı almamdaki sebep artık kendimi kandırmamaktı zor bir karar. Ben kendimi tanımaya başlayalı çok olmadı ve ben kendimi tanımazken de bu evlilik gitmiyor. Detay çok şey var ama gerek yok. Dün kendisine boşanmak istediğimi evimi tuttuğumu söylediğimde biraz hüzün gördüm gözlerinde sanırım. Yumuşak karnım da birini hüzünlü görünce dayanamaz attım kendimi akşam dışarı. Bugün işten eve geldim mümkün mertebe benimle göz teması kurmuyor ve konuşmuyor. Sizce bir erkek olarak ne düşünüyordur. Dipnot: bir evi çekip çevirecek yemek yapmasını bilen iş görebilen bir insan, aynı zamanda 1. yılımızdan dolayı zaten 1 kere girişimim olmuş sonra boşanmadan feragat etmiştim yani tamamen habersiz değildi o da bir gün boşanacağımızı biliyordu. Saygılı bir şekilde boşananız varsa sizde durumlar nasıl gelişti sonra yalnızlığa nasıl alıştınız?

5.5 yıllık evlilikte boşanma kararı aldım, eşim ne hissediyor ve yalnızlığa nasıl alışacağım?