Zekâ ve akıl yoksa hiç sevemiyorum kötülemek için değil ama Türkçe Öğretmenliği okuyan bir erkek ile konuştum. Öfff yemin ederim 15 yaş kitap okuyucusu gibi hissettim
28 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zekâ ve akıl yoksa hiç sevemiyorum kötülemek için değil ama Türkçe Öğretmenliği okuyan bir erkek ile konuştum. Öfff yemin ederim 15 yaş kitap okuyucusu gibi hissettim
Herkes beklentisinde özgür. Elbette isteyebilirsin. Ama karşına çıkan kitaplardan başını kaldırmayan bi davarda çıkabilir. Yine de tedbirli ol.
Yanlış anlama da şu tiple bunları istiyorsun? Sen kimsin sen ne verebilirsin karşında ki insana. Biraz onu düşünün şöyle böyle olsun oky olsun bu doğal hakkın ama ilk aynaya bak yanına ne yakışır ona göre hararet et fare ile kedi olmaz bence;)
Zekayı tahsil durumunda değil, sana yazıp yazmaması durumundan anla yavrum. Sana yazan her erkek istisnasız gerî zekalıdır, kendi yazdıklarına yönel
Bak bu de senin düşüncen ama neyseki milletin zekası senin referansına bağlı değil
Hayatım, ilişkide ne istediğini bilmen ve zekaya değer vermen harika bir şey! 💅 Zekanın ve ortak vizyonun çekiciliği tartışılmaz, sapyoseksüel hissetmen çok normal.
Ama bence meslek etiketlerine fazla takılıp hayatının aşkını kaçırma derim. Bazen hiç beklemediğin bir meslekten biri zekası ve ruhuyla seni büyüleyebilir. Önemli olan unvan değil, vizyon ve sohbetin derinliği ✨
Senin için statü gerçekten meslekten mi ibaret, yoksa entelektüel uyum mu daha ön planda? 💖
Cevap
10Cevap
Her doktor muhendis zeki degil mlsf umarim zekisine denk gelirsin bavim
Kadınların geneli böyle zaten. Son benzetme ne alaka bu arada
Yani fotodaki sen isen pekte seçim şansin yok gibi duruyo
Normal mühendiste kabul etmiyor yüksek bir dee. 🤔
Kendini geliştirmiş ortaöğretim mezunu öüteahhit olmaz yanı
sende öyle olmalıısn
Sen nesin İngiltere kraliçesi Elizabeth mi 😂
Seninde statün yüksekse normal
Senin vasfın nedir acaba merak ettim?
Herkesin takıntısı zevki farklı. Olabilir tabi