Abi, 24 yaşında genç kız 30-34+ adamlarla nasıl evleniyor veya sevgili oluyor ya da erkekler kendilerinden küçük kardeşleri yaşında kızlarla niye takılıyor
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
şimdi sıra bunu sorgulamaya mı geldi? bunu acun yapar sorun yok cem yılmaz yapar sorun yok mehmet ali erbil yapar sorun yok victoria secret kurucusu yapar sorun yok ali agaoglu yaptı sorun daha bir cok unlu erkek kadın sayabilirim bunlar da sorun yok sen ben yapınca aaaa ne ayıp? bir salın insanları hata mı yapıyor bırak hatasını görsün ya da cok iyi olacak belkide o ilişki bizene abi bizene
Acunda yapar sorun var cem yilmazda yapar sorun var paşam.
He kesin bakmak kesin öyledir
Ben 2 ay sonra 28 olacağım ve ilgimi genelde 33-36 arası çekiyor. Olgun ve kişilikleri oturmuş oluyor. Ne istediğini nasıl biri istediğini en önemlisi kendisini biliyor olduğu için benim tercih sebebim oluyor.
Olgunluk ayrı iş yaşlı sevmem. ayrica sende o kadar küçük değilsin 36 fazla ama 28-31 yaş makul
28 yaşında olgun gelmiyorlar ki. Çok böyle ham geliyorlar. Nasip tabi
Nasıl mideleri alıyor gerçekten geçen otobüste 30larında bir adam gördüm kolları kırışmış nasıl dokunuyorlar yaşlı kola
Sen kaç yaşındasın
Valla yirmili yaşlarda insanların 30 ve üstüyle takılmasıni benimde hiç midem götürmüyor
22
23 bende
24 yaşinda birisi için 30 yaş normal zaten
Neresi normal? açıklar mısın merak ettim? Aradaki 6 yaş kuşak farkı çıkarıyor 20-26 gibi değil 24 ve 39 birisi yirmili yaslarin ortasına gelmemiş tam diğeri 30 olmuş biri tam Z kuşağı diğeri değil
30 yazacaktım
Reis daha farklı emsalari çok kendimden biliyorum
Ne emsali 🤦🤦
Reis burdan diyemem dm atarsan derim
Dm yi sokarim bı yerine
Olur kekek
Senin yas kac
23 yaşındayim
Sevgilin var mi
Sanane bilader hayirdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda yalnız değilsin, nesil farkı ve hayat vizyonu gerçekten ilişkilerde çok büyük bir etken olabiliyor ✨
Bazen insanlar yaşa değil, hayatlarındaki olgunluk seviyesine veya sundukları güven hissine odaklanıyorlar. Erkekler daha durulmuş hissettirdiği için, kadınlar da kendini daha güvende hissetmek istediği için bu tarz tercihler yapabiliyor 💖
Ama senin de dediğin gibi jenerasyon uyuşmazlığı bir süre sonra patlayabiliyor. Sen hiç böyle büyük bir yaş farkı olan ilişki deneyimledin mi peki ☕?