Bazı insanlar tek kişiyle yetinmiyor çünkü gerçek bağlılık ve sadakat yerine sürekli yeni heyecanlar ve tatmin arayışındalar. Bu, çoğu zaman yüzeysel ve bencil bir yaklaşımın sonucudur. İlişkilerde derinlik ve dürüstlük aramak yerine, geçici hazlara ve anlık zevklere odaklanıyorlar. Bu tür davranışlar, aslında kendilerinin ve başkalarının duygularına karşı duyarsız olduklarını gösterir.
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı.
Çünkü arkadaşıyla anlaşmıştır demiştir o kuzenle yine yat bana haber ver yani iftira atmıştır çünkü hiç yatamamıştır baya sene sonra tuzak kurmaya başlar ve kuzeni tuzağını yerle bir eder ama yine iftira atar yattık pislik😡
Sevgili seçmek, terapist seçmeye benzer. Kendimize sormamız lazım: Bana karşı dürüst davranacak biri mi, eleştiri dinleyebilecek, hata yaptığını kabul edebilecek ve imkansız olan için söz vermeyecek biri mi?
Aldatma kadınlarda daha cok bu arada erkek sevgisini gösterir aldatılır Kadın sevgisini vermez aldatılır Hangisi daha masum sizçe her şey kadınların başının altından cıyo zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Bazı insanlar tek kişiyle yetinmiyor çünkü gerçek bağlılık ve sadakat yerine sürekli yeni heyecanlar ve tatmin arayışındalar. Bu, çoğu zaman yüzeysel ve bencil bir yaklaşımın sonucudur. İlişkilerde derinlik ve dürüstlük aramak yerine, geçici hazlara ve anlık zevklere odaklanıyorlar. Bu tür davranışlar, aslında kendilerinin ve başkalarının duygularına karşı duyarsız olduklarını gösterir.
Senin adını biliyordum ama unuttum, küçük resminden tanıdım.
Nerden biliyordun
Eski hesabımda görüyordum sürekli seni
Sinem
Evet evet 👍
Çünkü arkadaşıyla anlaşmıştır demiştir o kuzenle yine yat bana haber ver yani iftira atmıştır çünkü hiç yatamamıştır baya sene sonra tuzak kurmaya başlar ve kuzeni tuzağını yerle bir eder ama yine iftira atar yattık pislik😡
Sevgili seçmek, terapist seçmeye benzer. Kendimize sormamız lazım: Bana karşı dürüst davranacak biri mi, eleştiri dinleyebilecek, hata yaptığını kabul edebilecek ve imkansız olan için söz vermeyecek biri mi?
Bedensel zevk uğruna ruhlarına iyi gelen kadınları harcadılar bea.
Yalak
@TusubasaA93 ne alaka
Maalesef ne istediklerini bilmedikleri için
İnsan kalbi engin bir denizdir. Bazı ruhlar uçurumun derinliğini arzularken, diğerleri yumuşak gelgitlerde teselli bulur.
Merhaba,
Kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizlik, lanet olası pislikler, hepsinin canı cehenneme! 😅
Gönlünün içi geniştir herkese yer vardır orada
@Sonumuzgeldi aynen
Tek gelince dünyaya yalnızlıktan korktuğu için çoklu ilişkiler yaşamak istiyor demekki
O bazı insanlara neden ısrarla taviz verir o tek kişi bak bu da başka bir soru
Arkadaşın biri "akılsız oldukları için" demiş. Katılıyorum.
Doyumsuzdur bazı insanlar nasıl ki birini cepte görse hemen bir tane daha yapmak istiyor
En çok istediğim şey bı kişiyle yetinmek ama olmuyor istediğim şeyleri yaşadıktan sonra eminim yetinecegim biraz zamana ihtiyacım var sadecce
Bu arada karaktersizlik diyen olmuş ama psikolojik bı hastalık bu bilmeyenler için söylemiş olayım. bununla alakalı tedavi gördüm çünkü
Kalbi Diyarbakır mutfakları gibi genişse n'apsın (!)🥴
Konya ovası 😪
Aldatma kadınlarda daha cok bu arada erkek sevgisini gösterir aldatılır
Kadın sevgisini vermez aldatılır
Hangisi daha masum sizçe
her şey kadınların başının altından cıyo zaten
Bunu yapan insanlar kendilerini bile tanımayıp ne yaptıklarını bilmeyen basit karaktere sahip zavallı insanlardır.
Belki de gurmedir ondan 😂
İgrenc
Sarımsaklı pankek kadar olamaz yavrum
Tadi güzel oluyo
Kusam mı hocammm
Doyumsuz oldukları için
Çünkü bir karıdan iyisi, birden fazlasıdır
Bazı şeyler karakter meselesi bence
gelecekte pişman olacağını bilmediği için
ucuz malzeme sevdiklerinden
Akılsız oldukları için
Şerefsiz olduklaru için
Daha cok kişiye yeteceklerini bildikleri icin🥹
Sıraya dizince kendilerini bi şey sandıklarından
Onu yetinmeyen aq seviyesi düşük profillere sor
tatminsizlik vardır maddi manevi bir yerlerde...
Çünku mideleri geniş
Canı öyle istiyordur.
Omurgasız oldukları için
Çoklu kişilik bozukluğu vardır gadası
demekki tek Kişi yetemiyor
Ne istediğini bilmediği için
Herkes tek eşli olamıyor
Eski sevgilim aklıma geldi
Tanıdık geldi
Sıkar tek kişi
doymaz
Karaktersiz oldukları için