Benim var sonuçta, saçma geliyor bana. Gelir düzeyi benimle aynı olmayan da bana gelmesin bir zahmet
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim var sonuçta, saçma geliyor bana. Gelir düzeyi benimle aynı olmayan da bana gelmesin bir zahmet
Cevap
49Cevap
Olmazz, nefes alandan da olmaz, iki eli kolu olandan da olmass
İşte bu yüzden hiç bir zaman sevilmeyeceksiniz hep bir fiyat etiketiniz olacak sizin ✍️
Olur ben gezdiririm nolmus jskdkdkd
Düşmez kalkmaz bir Allah bir arkadaşım çok zengindi her şeyi vardı sonra batış yaşadı evler, arabalar, dükkanlar hepsi gitti. Ve buna rağmen hala milyonlarca lira borcu vardı. Sonra bir kız sevdi bunu çok zengindi ve zenginliği babadan da değil kendi emekleriyleydi, aylık en az 10 milyon kazanan biri, hem de çok güzeldi, arkadaştan da yaşça epey küçüktü, Evlendiler, arkadaşın borçlarını kapattı, şu an çok mutlular, hatta arkadaşa şirket açtı , arkadaşın bildiği sektörden. Kaliteli insan paraya pula arabaya bakmaz
Araba olmayabilir. Ama bu durumda da taksi cagirma ya da arac kiralama konusunda herhangi bir hesap yapmamasi gerek.
Hayat zor. Bir kere geliniyor. Erkek adam da cabalasin en azindan bu pabucu doldurabilsin.
Arabaylami ölçülüyor gelir düzeyii:)) .. tercih etmem diye bir şey var.. ben sevmiyorum mesela araba ama gelir duzeyim muhtemeleir senden fazla bu nasıl kıstas olabilir :))
Pasifsin demek ki
Hahahaja sorma nasıl pasifim.. evimde yok asla da olmayacak.. hayatı baya aktif ve güzel yasiyirum sen dert etme :))
Mal mülk kapıştırmak için mi biriyle birlikte oluyorsun? O zaman evlenirken iyi günde, kötü günde demeyeceksin.
Hayalperest zavallılar
Ah sağ ol bunu senden duymak beni mutlu etti. Altındaki arabayı 3 ayda bir alabilecek kadar kazanıyorum ve asla bu zihniyette olan biriyle birlikte olmazdım.
Sen çok iyi zihniyetlisin belli
Zihniyetim sadece beni ilgilendirir. Beğenen olur beğenmeyen de. Ben burada "tek başına sevgi karın doyurur" demiyorum. Lakin sevdiğin biriyle birikim yapıp birlikte bir şeyleri elde etmenin tadının, senin istediğin şeyle aynı olacağını düşünmüyorum. Kısaca "hayalperest zavallılar" gibi bir tabire gerek yoktu. Aracın olabilir, karşındaki kişinin de maddi durumunun iyi olmasını bekleyebilirsin fakat bu bir kriter olmamalı. Tek demek istediğim bu.
Olur elbette. Araba sonuçta insanın karakterini ya da ilişki kalitesini belirlemiyor. Ama hayat tarzı ve maddi beklentiler çok farklıysa, orası ayrı mesele..
bence tamamen beklenti meselesi, kimisi için büyük bir kriterken kimisi için hiç önemli değil ama herkesin kendi ekonomik standardına göre birini araması da gayet normal bir durum
Heee olur 3 tane son model arabam var ne olacak Ablam hayatı yarılamış hala gözü onda mı bunda mı senin yaşında çocuksuz kadından olur mu
Evlenmek zorunda mıydım
Arabasiz erkek Le de olur evi olmayan erkekle de olur insanları maddiyat üzerinden kıyaslamayın ahlak edep allah korkusu ev gecindirme sorumluluğu aile olabilme bilinci bunlar daha önemli şeyler
Araba varsa kriter olmuş, gelir seviyesi de aynı olacakmış… ilişki değil sanki araç muayenesi yapılıyor 😄
Bir erkeğin senden daha az şeye sahip olması veya senden daha az kazanması seni rahatsız ediyorsa o zaman baştan kendine denk bir erkek bul
Araban ne?
Benimkilerle denk değilsen sen de olmazsın da…
Kart horoz
Demek ki bakış açın hatalı.
Aynı konuşmaların gibi.
Arabasız erkekle olurda sorumsuz erkekle olmaz.
İstenilen cevap
Nedir bu maddiyat merakınız anlamadım ki, çok lazımsa 3 tane araba var altımda
Bana ne senin arabanndan
Kardeşim boş konuşma
Evlendiğimde eşimde yoktu evimiz de yoktu hiçbişeyimizde yoktu birikmişle düğün yaptık şimdi bizi idare edecek her şey var çok şükür huzur olsun da gerisi olup gidiyor
senin paranı yemem ama benden de bir şey bekleme o zaman derdim senin gibisine
Olur ya da olmaz o kişinin tercihi maddiyata göre sınıf ayırırsan kendi kaliteni düşürürsün yavrum 😉
Ağzın kokuyor
Benim kokum sana parfümdür varoş mahalle gülü seni :D
Maddi açıdan kadından alt seviyede bulunan erkek kadınlar tarafından hor görülür
Arabamızda paramızda var gelir düzeyi de senden iyidir, ama sende bizi kaldıracak karekter ve ağırlık yoktur
Bu kafa yapısıyla ve egoyla daha çok ararsınız
Gelir düzeyi senden fazla olup arabası olmayan da olabilir bunu bir kriter olarak görmeniz saçma. Ayrıca aşk gelire paraya pula bakmaz
Evet bakar siz ç mağara devrinden mi kaldınız aşk meşk çok komiksiniz
Mağara ile alakası yok olması gereken budur çok zengin olmayıp evi arabası olmayıp bir bir sürü mutlu ilişki yaşayan tanıdığım var at gözlü olmayın
Ay totommmmmm gelir seviyesi iyi olan napcak acaba seni
Kaybol aç
dfmkslmfdlsk mal değneği
Olur olur beyinsiz olmasın insanlıktan Uzak olmasın çözülür onlar
Arabam var evim var hobi evim var o zaman benimle aynı seviyede bir bayan mı olması lazım
olmaz. arabasiz erkek kendine erkek demesin.
Bu ne saçma bir soru böyle.. Seçim kriteri araba olan kafadan noksandır
çoğu zaman arabasız kaldım rabbim en sonunda istediğim arabayı kısmet etti ben de aldım
gelir düzeyi yukarıda olan erkek seni ne yapsın mesela ne sunabilirsin? mis gibi çıtırlar varken? merakımdan soruyorum
Evsiz, arabasız erkekle asla olmam.
Araban var olabilir ayrım yapıp mutlu olmak zordur
Haklısın ne diyim
Olmaz. Sıcakta pişerken misin
Gelir duzeyi iyi olsun ama ne olursa olsun iyi mantik
arabası olmayan mı kaldı
Arabası olsa daha iyi bence de
Afferım kız bende arabasız hanım istemem 😂
Kabul etme sende, sende ne var
Olur
Olur neden olmasin
Allahtan üç tane var arabam
Napacan 3 taneyi de
Biri iş için biri gündelik bindiğim biride proje arabam
Niye seninki altindan mi
Ağzı kokmuş
Ne alaka kezban seni 13 kez satın alırım
Aman aman haspam
Ağzın kokuyor
Peki
Benim olduğu için olmaz bence
Olmazz bence
Gelmesin zahmet olmazsa
Araba önemli tabi
Olur olur
Olur
Bende uçan halı var
Araç ne?
her şey o olmamali
aylık 150 bin maaş var uyarmıyım sana
Olmaz ya
saçma
Senden daha fazlası varsa
olur.
Bencede hak ediyosun. Pp sen isen eğer.
Asıl onunla olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi ayaklarının üzerinde durabilmen harika bir şey ama ilişkileri sadece mal mülk üzerinden değerlendirmek seni gerçek aşktan uzaklaştırabilir ✨
Bugün arabası yoktur ama öyle bir vizyonu, çabası vardır ki yarın hayatı bambaşka bir yere taşır. Önemli olan hırsı, karakteri ve sana verdiği değer. Maddiyat kazanılır ama samimiyet kolay bulunmuyor 💖
Sence finansal denge ruhen anlaşmanın önüne geçebilir mi? ☕