Gizli Üye(30-35)1 yılEvet erkegin arabasi, evi, parasi olmali ama bunu başa kalkmamalı. Turk erkeklerinin cogu oteden beri kazandigi 3 kr bile kadinin burnundan getiriyor.
Yillardan beri annelerimiz, nenelerimiz hep ekonomik siddet gördü. O yuzden kizlarini kocaya muhtac olma, oku kendi paran olsun istersen evlenip koca kahri bile cekme diye yetistirdiler.
Kendi karısına yapiyor bunu erkekler. O arabaya kiymet verip suremez, carpar vs diye esinden esirgiyor mesela bir tenekeyi. Evi var ama her an cik git bu evden diyecek bir kafada olabiliyor bazıları.
Bunlarin yaninda alcak gönüllülükte lazim. Malini paylasacak, ailesine gonul rahatligiyla teslim edecek, ailemi rahat ettiriyorum kafasiyla yapacaksa yapacak bunlari.
Bunlara sahip olup, başa kalkiyorsa, burnundan getiriyorsa bunlara sahip olsa ne olmasa ne? Ev araba insanin önemli ihtiyaclarindan, ozellikle barinma daha da önemli ozellikle ulke olarak geldigimiz noktada, kiralar noktasinda. Allah herkese gecim kolayligi versin. Ama bunlara sahip olup insanin burnundan getiren adamin mali mulku olsa ne yazar? Işin bu boyutu da var.
Kimi erkek olan her seyini ailesiyle paylaşıyor. Her seyi ortaya seriyor yuvasi, ailesi, karisi icin. Hicbir sey esirgemiyor. Kimi erkek kac yillik karisindan mal mulkte saklıyor. Para da saklıyor, kendince yatirim yapiyor ama karisinin coluk cocugunun haberi olmuyor...
mal mulkun yaninda seffaflikta önemli. Bu imkanlari sagliyorum diye egolanmamasi da önemli. Yoksa diger turlu bindigin araba da, oturdugun evde, ondan harcadigin para da rahatsiz eder, benimseyemezsin de zaten.
Bu arada erkekler ev, araba, parayi falan biz kadinlardan daha cok istiyorlar bence. Kimse 15-20 bin hatta daha fazla kira ödemek istemiyor. Hayallerinde istedikleri araba falan var mesela. Erkeklerde otobuste orada burada surunmek istemiyorlardir. Bunu alsam cok yakisikli bir araba diye istedikleri modeller var.
Bu islere bizden daha düşkünler aslinda ve bizden daha cok istediklerini dusunuyorum. Akilli ve imkani olan erkekler zaten ev araba islerini hallediyor. Bunlar ayni zamanda yatırım aracı çünkü.
Kac yıldır calisip ev araba almayan, gunluk ve idareten yasayan da var. Kac yıldır calistigini eve, arsaya vs yatiran da var. Bence erkeklerde biliyor evin, arabanin olmazsa olmaz oldugunu.
Zeki erkek bunlari hesaplar dusunur ve yapar zaten. 5-6 yillik memur ya da baska bir meslegi yapanlarin illaki ikisinden biri vardir ellerinde, parayi ve yatirimi dogru kullandilarsa. Ama 1-2 yillik memur elbette bunlara sahip olamiyor suanda. Imkani olan var olmayan var ya da dogru hareket etmeyen var.
Kiminde para var ama car cur oluyor elinde. Para yanlis kisilerin elinde olabiliyor bazen. Akilli, biraz ekonomiyi anlayan erkek elindekini degerlendirmeyi bilir ve bilmeli. Bazi kadinlar duruma el atıp erkegi ev araba sahibi yapabiliyor.
Benim abim gunluk yasardi. Aile evinde olmasina ragmen evlenirken birikmisi yoktu. Babam kizmisti kac yillik memursun kenara hicbir sey atmadin mi diye. Gunluk yasadi tatillere gitti. Masraflari babam odedi hatta o sene benim dershaneye gitmem gerekiyordu sinav icin. Babam abine harcadigimizdan seni gönderemeyeceğim demisti.
Abim yuzunden hayatimda onemli olan uni sinavi icin destek alamamistim. Hala da cok kizginim kendisine. Yengem sayesinde ev araba sahibi oldu abim. Yoksa elinde para tutan, parayi yoneten, bu konuda akilli bir erkek degildi.
Zeki erkek parayi yonetir, bu isleri kadin demese de halleder diye dusunuyorum. Allah herkese gonlune gore ev, gonlune gore araba nasip etsin. Bence de gerekli bunlar. Erkeklerde bunu biliyor. Ama diretince biraz itici oluyor onlar icin.
Ama su da var ki bazi erkekler icin bu baski olmasa abim gibi gunu birlik yasar gider bircogu. Kadinlar tarafindan bu baski evet itici durabilir ama bu baski bircok erkegi evlenmese de ev araba sahibi yapıyor imkan da varsa. Bizim ulkede bazi konularda baski olmazsa gerçekten hicbir sey yapmaz yoksa bazilari.
Armut piş agzima düş modunda yasayan cok vatandas var cunku. Devlet bana bedava maas baglasin. Calismadan kazanayim. Ustume ev araba para yagsin diye bekliyor yoksa bazilari. Kadin icin olanda, erkek icin olan bazi baskilarda gerekli ve faydali da oluyor açıkçası.
21 Yorumla- 1 yıl
Ne yaşadın yavrum sen bu kadar
Günlük hayatta da bu kadar çok konuşuyorsan eğer... Çekilmezsin sen be
En İyi Cevaplar
Neden önemli bu kadar? Arada sevgi muhabbet varsa adam da tembel değilse zaten para da kazanılır ev de alınır araba da alınır. Aradığın bütün özellikler birinde var ama arabası yok. Sırf bu yüzden onu ret mi edeceksin? Bakılması gereken en önemli ey maneviyat maddiyat değil. Para gelir ve gider arabası var diyelim ama bozuldu, kaza yatı öldü. Ne anlamı kaldı? İmkansız değil sonuçta dünyanın her türlü hal var
00 Yorumla
1 yılAraba lüksten ziyade günümüzde temel ihtiyaç ürünü. O yüzden aslında herkeste olması lazım.
05 Yorumla
Soran1 yılKızıyolar baksana
- 1 yıl
Hükümete kizsinlar sana değil. Adamlar bir aylık maaşla araba alıyorlar Dünya'nin her yerinde bir bizde bu kadar pahalı. Pahalı olduğu için ulasamiyorlar sonra bu da öfke yapıyor. Benim de araba yok ama gerçek bu.
Soran1 yılİşte böyle düşünenin alnından öpülür
- 1 yıl
Eyvallah
Soran1 yılHalilişkoo
Zor olur benim yok olmuyor
02 Yorumla
Soran1 yılOf anlamıyorlar işte mağdur edebiyatı
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, arabası olup olmamasına takılmamalısın! 😎 Araba bir ilişkiyi tanımlamaz. Önemli olan karşındakinin kişiliği, seni nasıl hissettirdiği, hayata nasıl baktığı. Evet, arabaları, motorları çok seviyorum ama bunlar her şey değil. Sevgilinle birlikte otobüsle de gitmek, yürümek ya da toplu taşımayla bir yerlere ulaşmak gayet mümkün ve keyifli olabilir. Erkek arkadaşınla seyahat ederken sürücü koltuğunda ben olmayı seviyorum ama bu, onun değerini azaltmaz. Araba her şey demek değil, önemli olan yolculuk değil mi? 😉🚗
Driver Baby21 Yorumla- 1 yıl
Ne yaşadın bu kadar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Öyle tiksinc ki kadının ruhu bir erkeği asla sevemezsiniz. Her zaman çıkar vardır kadında. "Benim seçtigim adam, beni iyi yaşatacak adam" zirvaları.
Neyin var cinsel organından başka? İki kelimeyi bir araya getiremeyen, elinden ayna düşmeyen, iki tane roman okumaktan, bilimsel konular üzerine düşünmekten aciz kadın ruhu kendini dünyanın merkezine koyuyor.
Keşke bu kadar abaza erkek olmasaydı. Ama hala umudum var ki evlilikler azaldı, erkekler kadınları sadece cinsel açıdan zevk alınacak varlıklar olarak görmeye başladı. Umarım daha da akıllanır erkekler, kendini pce servis edip sizin dizinizde ağlayan bu karaktersizlere fırsat vermezsiniz. Gerçek adamlara hayat yolculuğunda bol şans diliyorum.
77 Yorumla
Soran1 yılKitapta okuyorum ne alaka ne alaka
- 1 yıl
Eywallah reis yüreğine sağlık. (Anlayana)
- 1 yıl
@gülli1 doğru söylüyor niye zorunuza gidiyor ki? Çoğunuz düşük gelirli aile kızlarısınız, oturduğunuz ev kira, arabası yok ve hatta daha da kötüsü bir çoğunuzun düzgün bir tahsili bir mesleği bile yok, baba evinde gri eşofmanı çekip elinizde telefon, tv kumandası dizi izleyip koca bekliyorsunuz ama kendi halinizi gözetmeden arabalı erkek, evi olan erkek, parası olan erkek, doktor mühendis olan erkek istiyorsunuz... İstiyorsunuz ama arkadaşın dediği gibi o erkeğe 2 memenizden ve bir vajinanızdan verecek birşeyiniz yok.
- 1 yıl
@DerFlieger öyle çoğunuz diyerek genelleme yapman çok yanlış dostum her kız aynı değil hatta çoğu aynı değil senin dediğin azınlık bir grup ve erkekler bu gruba ilgi duyuyor nedense.. baba parasına tamah etmemiş kendi ayakları üzerinde duran tahsilini bitirmiş parasını kazanan güçlü kadınlara hep çok maskülen kadın dediğin erkeğine kanatlarının altında olmayı hissettirmesi yaftalamasi yapılıyor... Ayyy çokta tın bı parca et bı gıdım cilve için iştahınızı bile kontrol edemiyorsunuz bide gelmiş ahkam kesiyorsunuz😏
Toplumun erkeğe biçtiği rollere gelince kızlar:
- Erkek değil mi yapacak,
- Erkeğin maaşı en az 40 bin olmalı,
- Evi/Arabası olmayan erkekle olmaz...
Toplumun kadına biçtiği rollere gelince kızlar:
- Herkes kendi yemeğini pişirsin ben kocama yemek yapmam,
- Neden ev işleri kadından bekleniyor erkekte yapmalı,
- Her alanda eşitiz/her konuda ortağız60 Yorumla
1 yılolmaz diyen escler gelir şimdi. arabası olmayan erkekten olur. hemde çok iyi olur. nice erkek gördğm sevgilisi tarafından ortamlardan toplanan birisinden sevgili olmayacaksa işte bundan olmaz. araba falan boş iş değer versin sevsin ve prensesi gibi davransın yeterli. bir de o değeri başkasına vermeyecek kadar sadık olsun tabii.
20 Yorumla
Toplumun erkeğe biçtiği rollere gelince kızlar:
- Erkek değil mi yapacak,
- Erkeğin maaşı en az 40 bin olmalı,
- Evi/Arabası olmayan erkekle olmaz...
Toplumun kadına biçtiği rollere gelince kızlar:
- Herkes kendi yemeğini pişirsin ben kocama yemek yapmam,
- Neden ev işleri kadından bekleniyor erkekte yapmalı,
- Her alanda eşitiz/her konuda ortağız20 YorumlaOlur eğer gerçekten seviyorsan onu, değil araba bir yere gidecek maddi durumu yoksa da sevilir. yeter ki gerçekten çalışkan olduğunu bir şeyleri basaracaginı ve sana değer verdiğini bil boş bir yerde saatlerce otursam sıkılmam.
Arabası hatta yatı olan biri olsa bile gerçekten sevdiğimle hiçbir şey yapmamayi, yatı olanla dünya turuna dahi değişmem.10 Yorumla
1 yılArabası olup adam olmayanların o lanet olasıca arabasıba binmektense.. arabası olmayıp adam olanların yüreğinde diyar diyar dolaştık..
90 Yorumla
1 yılBu tamamen kişisel bir tercih meselesidir ve herkesin ilişkilerde aradığı özellikler farklıdır. Araba sahibi olmak gibi dışsal faktörler bazı insanlar için önemli olabilirken, diğerleri için karakter, uyum veya ortak ilgi alanları daha önemli olabilir. İlişkide sizin için neyin önemli olduğunu düşünmek ve bu doğrultuda karar vermek en iyisidir.
00 Yorumla
1 yılBu sekilde dusunen birinin karsisina evi arabasi olan bir erkek ciksa bu sefer de " Evin neden buyuk degil ya da su muhitte degil?" ya da "Araban var ama neden luks marka degil?" der. Hani siradan bir evi ve arabasi olan biri ciksa "cok sukur basimizin sokacak evimiz ayagimizi yerden kesecek bir arabamiz var" deyip sukretmez bunu soran kadin. Evi de arabayi da sadece arac olaral gorun, "amac" olarak degil.
10 YorumlaBenim aracım yok, gittiğim her yere taksi, metro vs kullanarak gidiyorum. Sahibi olmadığım şeyleri karşı taraftan talep etmeye hakkım yok. Çünkü var olan standartım düşmüyor.
42 Yorumla- 1 yıl
Nadiren de olsa doğru şeyler söylüyorsun heee bazen 😜
Soran1 yılHayatına aldıgın insan standardını yükseltmeli zaten
1 yılNe saçma şey bu her erkeğin arabası olmak zorunda değil bu devirde araba sahibi olmak kolay mı? Yapmayın böyle sizin gibiler yüzünden bazı erkekler kadınların hepsini paragöz olarak görüyor.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAraba olunca senin olmuyor eskiden öyle değil atalarımız ne arabası vardı ne parası vardı herkes sevdiğine aşık oluyordu hayaller kurarlar şimdi ki para olmuş araba olmuş boş işler bunlar durumu olmayanlar var bu durumda herkes kaçıyor ben bile kaçtım sevdiğimden çünkü benim durumum yok evlenirsem sıkıntı yaşamasın diye ama illa biri seviyorsa arabası Yok diyelim o seninle inanır yapar ben zamana bıraktım
00 Yorumla
1 yılAraba temel ihtiyaç evet ksbul ediyorum herkeste olmalı. Bende de var çok şükür ama erkekliğin kriteri araba değil. Erkek dediğinde araba olur demek arabası olmayan erkek değil demek. Bu senin kezban olduğunu gösterir. Ben den uzak allaha yakın
02 Yorumla
Soran1 yılYo bu benim akıllı oldugumu gösterir iki üni mezunuyum :D kusura bakma dolmuşlarda gezemem herkes kendi layık bulduğu hayata
- 1 yıl
Haklısın herkes layığını buluyor 👍🏻
1 yıleyvallah araç günümüzde temel ihtiyaç ama arabası yok diye birisine şans verilmemesi biraz fazla acımasızca geliyor. sonuçta erkek araba almayacağım demiyordur bugün arabası yoktur ama yarın en güzeli alınır.
00 Yorumla
1 yılOlur bence. Çünkü herkese eşit imkanlar sunulmuyor bu dünyada. Zengin bir aileden veya orta halli bir aileden doğan aile parası yiyen bir erkekle sıfırdan başlayan bir erkeğin maddi güç kıyaslaması kesinlikle adil değildir.
10 Yorumla
1 yılPeki o dediğin erkek araçlı olsa ama Emine Bulut'un kocası gibi ruh hastası olsa nasıl olur hoşuna gider miydi arabadan ziyade karakterli olması önemlidir alımlı olması ağır başlı olması önemlidir
00 Yorumla
1 yılBu feministlerin de olayını anlamadım ben.
Lafa gelince kadın erkek eşit, erkeğin yapabildiği her şeyi kadın da yapar vs vs
İcraata gelince erkeğin evi arabası olacak hesabı sürekli o ödeyecek :D
00 Yorumla- Arabalar konusunda 455 cevap paylaştı.
1 yılAraba olursa tabii iyi olur kim istemez arabasıyla gelsin alsın ama yoksa da çözüm odaklı olması önemli ama her konuda böyle. Çaba ve çözüm varsa bu konu da düşünülebilir...
00 Yorumla
1 yılNe alaka sen bir kişiyi arabasının olup olmamasına göre mi değerlendiriyorsun kendini bi gözden geçir bence en önemlisi sana olan saygisi sevgisi eğer ciddi olursanız sorumluluk taşıyabilecek evine bakabilen kadınına sahip çıkan orada burada gözü olmayan biri olmalı araba ne alaka en kötüsü para biriktirip beraber alırsınız önce temel ve en önemli özelliklerine karakterine bak
00 Yorumla
1 yılArabası olmayan erkolar yorumda ağlamış araba Bi kriter değil benim için ama Bi adam 20 li yaşlarına geldiğinde Bi birikimi arabası parası olmalı ben Bi kadın olarak para kazanabiliyosam bu yaşımda yanımdaki adam çok daha fazla maddi manevi güce sahip olmalı
00 Yorumla
1 yılarabasi olup olmamasi iliskini ne yonde kotu etkiliyor? Bana gore olup olmamasi onemli degil eger yoksa beraber toplu tasimaya bineriz varsa arabaya bineriz cok fazla abartiyorsunuz bazi seyleri. Seven insan arabasi var mi yok mu umursamaz cok seviyosan seni kapidan almasini beklemezsin metroda bulusursun otobuse binersin akbile de paran yoksa el ele yurursun bu kadar kolay.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSenin araba ne renk kız?
Şey yap sen Akbil’ine 200 lira at gerçi bayramda beleş sanırım toplu taşıma 😂018 Yorumla
Soran1 yılAracın var mi?
- 1 yıl
@LastGuest bak ne diyor 😂
Soran1 yılGenelde aracı olmayıp annesinin evinde yaşayanlar b o k atıyor da
- 1 yıl
Yalnız yaşıyorum , arabayı yeni sattım araba bakıyorum? Var mı başka sorun?
Soran1 yılTamam benim de var istediğimi de derim seni ilgilendirmez
Soran1 yılBayılıyorum sitede senin gibi balon egolara ya bir iğne ucuna bakar oysa o şişik içi boş egonuz
- 1 yıl
Ego mu 😂 tamam sensin Akbil’le yolculuk eden ama araba isteyen arkadaş 😂
Soran1 yılHa ha aracım var ne düşündüğün umurumda bile değil
- 1 yıl
Satsana kız bana? Araba bakıyorum bu etiketlediğim arkadaş galerici bak reel arkadaşım benim 😎 2021 leon fr ya da cupra bakıyoruz
Soran1 yılSana mı leon fr bakıyorsunuz yav he he
- 1 yıl
😂😂 evet var mı satılık sende alayım hemen cupra’da olur bak
Soran1 yılHadi canım hadi vizyonsuz zengin seni
- 1 yıl
Bu arada zengin degılım 🥹
Soran1 yılÜç milyonluk arac alan fakir olamaz
Soran1 yılHerkeste varmışmış ulan hangi ülkedeyiz millet motor alamıyor bunlarda ki havaya bak
Soran1 yılAynen eda boş ego ile kadın düşürmece sdhjk
1 yılBazı durumlarda hemen ikinci sınıf konumunda olmaktan saldırıya geçen kadınlar var. Bu da ikinci sınıf bir konum. Birazcık da siz araba alın biz yan koltukta keyif yapalım.
13 Yorumla- 1 yıl
Beklentim yok. Beklenti içine de girmesin hiç kimse. Demek istediğim bu.
- 1 yıl
Beklentin var nasıl yok ne yazdığını unutuyorsun
"Birazcık da siz araba alın biz yan koltukta keyif yapalım."
Hiçbir genç kız dayısı yaşında adamı gezdirmez unutmayın paranız arabanı var diye genç kızlar geliyor. Arabası parası olan zaten yaşıt yakışıklı erkekleri alıyor arabalarına
Gizli Üye(25-29)1 yılSizin neyiniz varda ne bekliyorsunuz... iki dilim arası kaşarınız dışında neyiniz var ki evler, arabalar talep ediyorsunuz karşı taraftan 😄 Unutmayın o kaşardan 3,5 milyar tane daha var...3,5 milyar da sosis...
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl3,5 milyar kaşar da istiyor merak etme. Kadınlar bir kere tadını almayı versin kuduruyor. Bizim 1 milyon sinir ucumuz varsa sizin 10 milyon var 10 kat daha fazla zevk alabiliyorsunuz.
Arabası olmayan kadınla oluyor da erkekle neden olmuyor. Ya bi bırakın artık yükseklerden uçmayı da önce aynada kendinize bakın.
20 Yorumla3 arabası 5 villası 4 yatı 6 motoru olmazsa aşık olamam🥹 ahdhah
20 Yorumla
1 yılAraba genel bir ihtiyaç bence elimiz ayağımız olması gereken bişey ama herkesin durumu yetmeyebilir almaya hele de günümüz şartlarında
00 Yorumla
1 yılArabası olmayan erkekle olmaz önermesi mal düşkünü kadınla olmaz önermesine yeğdir
02 Yorumla
Soran1 yılHa ha sanki son model arac dedim ikisi çok ayrı
- 1 yıl
Tabii tabii çevir sanki son model araç dedim diye. İyi git tofaşta camdan popo salla..
- Arabalar konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılBende var bir sürü araba hangisinden istiyorsun model model var. Satarım birini hiç sıkıntı değil. Parasından haber et
00 Yorumla Varken yatırım amaçlı satandan olur mu? Bir ev bir arabam vardı, ikisini verip yeni bir ev aldım. Şimdi benden olmaz mı🥲
00 YorumlaBu kafa daki kız ile olur mu olmaz
00 Yorumla
1 yılErkek dediğin güçlü olmali her yönden ama kadında destek olmalı her anlamda erkek düşünce elinden tutmalı kadın dediğin budur işte
00 YorumlaEn sevmediğin kadın karaktere sahipsin, şart koşan insanlardan her zaman için uzak durmuşumdur. Arabam olsa ne olur olmazsa ne olur…
00 Yorumla
1 yılDoğru sana da kamyoncu yakışır zaten 🤣🤣🤣🤣🤣
02 Yorumla
Soran1 yılAracın yok eminim
- 1 yıl
Arabam da var param da var 😎
Arabası için mi seveceksin adamı olmasın ne farkeder insan olsun
10 Yorumla
1 yılTamam Bacım Şimdi Defol , Aw 250 Gr İçin Adamdan Süpermen Olmasını Bekliyorsunuz Aw. Cık
10 YorumlaBeyaz tofaşım var gene manita yok aşkoo yaa araba dedin gene yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArabam varsa arabası olan kariyer peşinde kızla sevgili olurum. Gidipte boş beleş birisiyle olmam. Çünkü boş beleş bir kız sömürgeci olur. Akıllı kızlar kariyer yapar
10 YorumlaBu soruyu soran bir kızla olmaz ama arabası olmayan bir erkekle olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArabam yok ama hayatında göremeyeceğin kadar miktar paraya sahibim. Arabam olmadığı için sen beni istemiyormuşsun ya hani , sen gibi sümüklüyü kim ister :D
00 Yorumla
1 yılBirisi şu xürtügu kırbaçlasin lütfen hayrına
00 Yorumla
1 yılŞunu unutma. İlla arabası olan hayat gömer seni...
00 Yorumla
1 yılNeden senin araban var mı?
Yani senin araban olmadığı halde seni neden tercih edelim?01 Yorumla- 1 yıl
Hani eşitti şartlar?
Ben maddi hiçbir seyinin olmamasına razıyım ama o yine gidip kendini sömürtecek illa😅😅
03 Yorumla- 1 yıl
@Dudu_Bubu ben kendime yetebilen biriyim kendi ihtiyaç ve isteklerimi kendim karşılarım o yüzden karşımdaki adamin bana benim sahip olduğum veya sahip olabileceğim şeyleri sunması beni cezbetmez bende para kazanıyorum çok şükür ve asla hiçbir date karsimdakine hesap ödetmedim önce karakteri zekası gelir benim için bunlar beni tatmin ediyorsa birlikte daha fazla kazanabiliriz aşkoo🥰
- 1 yıl
Güzel bir düşünce olması gereken bu. yani evlilik için para sı malı mülkü diye seçerse biri ancak para bitene kadar sever sevilir ki o çok paracılar cimri olur. kendi kazanan insan daha iyi bilir para degerini hazır yiyeler arkasından senin bohunu yesinler valla aşkoo hak ettikleri o. Arabası olan adam olmıyor sadece
Araba fiyatları pahalı bu devirde nasıl araba alınacak ki
00 Yorumla
1 yılBu araba dan turkiyede tek kiside var aliaaga oglunda sadece😃tosuncumda vardi birde
00 Yorumla
1 yılbence olur. zamanında arabası yoktu ama arabası olunca da beni terk etti
13 Yorumla- 1 yıl
aynen iyi yapmış anana gitti çünkü
Arabasız çok zor, fakat arabalı olup beyinsiz olmasıda sıkıntı :)
00 YorumlaAraba fantezin varsa arabasız erkekle yapamazsın haklısın
00 YorumlaAynen tıpkı evi olmayan kadınla olmayacağı gibi... Neticede eşitiz değil mi?
00 Yorumla- Arabalar konusunda 379 cevap paylaştı.
1 yılArabası olan kişinin de seni tercih etme sebebi bellidir bu durumda
00 Yorumla
1 yılUçağı olmayan kadınla da olmaz kadın dediğin uçağı olur
10 Yorumla
1 yılArabayı satıp yerine dükkan aldim diye erkekten sayilmiyorum yani
00 Yorumla
1 yılArabası olmasa da olur ama evi olmazsa olmaz
00 YorumlaArabası olmuş ama karşısında kine değer vermemiş ne yarar o araba?
00 YorumlaArabası olmayan kızı da babası gezdirsin fsfs
00 Yorumla
1 yılArabam var zaten, bir mekanın önüne yanaşınca ilgi odağı oluyorum bakıp duruyorlar
00 YorumlaBu sıcakta toplu taşıma mı kullanılır.. Sende haklısın. Senin araban neydi bu arada?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArabası olmayan bir kızın arabalı erkek istemeye hakkı var mı ki?
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAllah'ın kezbanı senin ekonomiden haberin yok daha git bakalım araba alabiliyor musun? Kendi arabası yok erkeklere laf söylüyor
Soran1 yılVar allahın fakiri
Cevap sahibi1 yılKesin vardır aynen
Gizli Üye(30-35)1 yıl3 tane arabam var. Toyota , subaru ve renault. marka model yıl km beğenmeyen çeker altına istediğini bakarız keyfimize
00 Yorumla
1 yılIste bu tur insanlar bir erkekte ahlak saygi durustluk gerçek sevgiyi aramak yerine araba para aradiginiz için sizi sadece yataga atmak isteyen erkekler denk gelir aşko. B
13 Yorumla
Soran1 yılİkisi de olacak canım yataga atmak isteyen aracı olmasa da atar
- 1 yıl
Evet ama araba para pesinde olan kizlar daha basit ve kolay lokma oluyor farki yok yoksa o dedigini bizde biliyoruz
- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat