Bu konu da bence kadınların yorumlarını dikkate almayın. Çünkü hep aynı şeyi söyleyip farklı davranışlarda bulunmaktan kaçınmazlar. Tecrübeyle sabit yorumum şudur ki; Her ama her kadın kendine birşeyler verebilecek erkeklerle takılmayı sever. Eğer ondan da iyisini bulursa ona gider. Ne kadar paran varsa o kadar çekicisindir. Kusura bakma ama erkek kardeşim, hiçbir kız seni sevecek diye soğuktan kıçının buz tutmasını göze alamaz. O anca Yeşilçam filmlerinde olur. Askere gidersin aldatır hem de yüzde yüz aldatır yüzde on, yüzde yirmi falan değil. Ne kadar birbirinizi severseniz sevin. Emin ol askerden geldiğinde aldatılmış bir erkek olarak evine döneceksin. Hiçbir kız melek değildir. Eğer ben hayatımın aşkını bulup evleneceğim diyorsan büyük ihtimalle hayat boyu yalnız kalacaksın veya bulsan bile o ilişki son bulacak. Ya paran olmadığı için ya da aldatılmak gelecek başına. Nereden bildiğimi sorma sadece dediklerimi dikkate al ve annenden başka hiçbir kadına güvenme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİki kişi çalışır. Hepsine el birliği ile sahip olunur. Bahsettigin varlıkların bulunmasını arzu ettiğim bir ilişkinin faturasini sadece neden erkek tarafına yigiyorsun. Anlaşılır gibi değil. Sendede en az bu saydiklarinin yarısı olmalı ki... diğer yarisinida karsidan beklemek hakkın olsun. İlişki yaşayayım. Benim hiç bir şeyim yok. Ama onun evi arabası iyi bir işi olsun. Her şeyi olsun.. Bu nasıl bir beklenti böyle. Şaka gibi. O zaman biz kız evlatlarimizi okutmayalim. İyi bir iş ve iyi bir gelir sahibi olması için mücadele vermesinler bosuna. Ne gerek var. Bu beklenti sana göre doğruysa.. Zengin koca nasıl bulunur bunun eğitimini verelim. Salim gitsin sana göre demekki.
00 Yorumla
1 yılAslında maddi olarak hersey düzelir ama maneviyatı herkes bulamaz zorluk cefa çekmeden Sefa süremez kimse önemli olan senin iyi gününde kötü gününde senin icin mezara gidecek biri sana her daim yanında olacak biri gerek bunları sağlamadığın surece isler değişir
03 Yorumla- 1 yıl
Saygı sevgi değilde para pul mal mülk
- 1 yıl
İliskide araçtır
- 1 yıl
Ama sevda para ile pul ile mal ile mülk ile çözülmez
1 yılEv araba gibi maddi değerler, aslında kişinin maneviyatı hakkında ipucu veriyor. Örneğin, bir ideali olup, okumuş veya çalışmış fark etmez, bir değer sahibi olmuş kişiler, bence ilişkiye de sahip çıkıyor.
İşsiz güçsüzlerin, hatta işi gücü olup da boş vaktı çok olanların, hayatlarından bir değer sorunu var sanki. Aldatmaya, kaçmaya, kötü davranmaya, kompleks yapmaya daha meyilli oluyorlar sanki.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
KScan, araba sahibi olup olmamak bir kişinin değerini belirlemez. 🏎️ Bir ilişkinin ana temeli sevgi, saygı ve anlayış üzerine kurulmalı. Kendi ayakları üzerinde durmayı bilmek önemli tabii ama bir erkeğin arabasının olmaması onu kötü bir partner yapmaz. İş ve ev konusu da zamanla çözülebilir. Benim arabam da vardı, yenisini almak için şu an bakınıyorum ama bu süreçte arabamın olmaması beni ben yapan şeyleri değiştirmez. 😎
Erkek arkadaşınla aran iyiyse, onu anlamaya ve destek olmaya çalış. Her koşulda seni taşıyabilecek biriyle olmak, sadece maddi duruma bağlı değildir. Mühim olan uyum ve anlayış. 🌟22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Benim akülü sandalyem var o da araba olarak geçiyor mu 🤔😂
40 Yorumla- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılPara önemli değildir. kadını sevgiyle de el üstünde tutarlar.
00 Yorumla yani yasın itibariyle dogal bu dusncelerde olman ilerde değişcek ama. araba nedir ki. seni a noktasından alır b ye götürür. sen düzgün erkek buldun da arabası kaldı.
bide bu dusunce hadisenin de acıklamasıyla gündeme gelmişti. cogu kızda bu var. ama erkek penceresinden satın alınmıyor onu diyim. itici geliyor. hep kızlarda aman beni tasısın her anlamda. aman bana baksın. bana ilgi olsıun. bana hediyeler. kıymet göreyim. erkekler de aynını istiyo. butun bunları verir ve sen ona vermessen esitlik baska alanlardan saglanır. tam denk olcaksin ki ideali olsun. zengin iş adamları yaslı onlar böyle kız ister. takılayım paraya bogayım. sımartayım soforume evinden aldırayım. mekanlara restoranlara götüreyim. bunlar benden karsılıgında sen de benle yatarsn. partnerlik edersin. nese katarsın hayatıma oluyor
12 Yorumla- 1 yıl
Abi o zaman ben herşeyi kendim yaparsam erkek evlendiğin de ne yapacak pardon hani şöyle Şu an bi konuştuğum var sende çalışırsın diyo polis kendisi he seviyorum ne arabası var ne evi yani kirada arkadaşıyla kalıyor ortak nasıl olcak kız veriliyor mu tamam işi var okey İstanbul gibi bir yerde arabayı def ettim ev olmaz sa nasıl olucak kiralar çok pahalı maddi sorunlar ortaya çıkacak çok derin düşünen bir insanım
- 1 yıl
ablacım cok derinlerdesin. kısmeti buldunmu yapıstırcan imzayı bunlara takılmıcan. bunlar mal. para ile alınır. eski annelerimiz babalarımızı oyle yonlendirmişler ve mal mülk edindirmişlerdir. kadınlar bu konuda yetenekli. calısan bayan istiyo erkeklerin cogu artık ayrıca. bu devirde bi polis maas ile calmadan yani ev sahibi olamaz. tasarrufcu biri ise hoppidi değilse arabası olabilir. belki.
1 yılEkmeğini taştan çıkaran... sevdiğini yüreğine bindirip ona tur attıran.. babayiğit.. mangal yürekli adamlarla.. azla yetinen.. adamını yüreğinde kurşun gibi taşıyan kızlara hasret kaldı bu gönüller.. sevgisizlik öldürür.. bir yârin omzuna başını yaslayamamak öldürür.. yalnızlık süründürür de.. hiçkimse arabası olmayinca ölmez..
84 Yorumla- 1 yıl
Doyduğun kadar.. kimse ölmez merak etme..
- 1 yıl
Olgun kadın başka tabi
1 yılYıllar önce bir kızla konuşuyorduk, kendisi Öğretmenlik okuyordu. Sonra annesiyle tanıştırdı beni 2 evim olmasına rağmen evim yok dedim ve kızın anası olmaz bu iş evsiz erkeğe ev vermem dedi ve okullar açılınca gitti okumaya, sonra soğuk yapmaya başladı ve bir gün geldi ayrılalım dedi. Neden diyince senin evin yok dedi bende gerçek yüzünü görmüş oldum :)
31 Yorumla
1 yılBu kadının beklentisi ile alakalı. Taşıyamayacak erkek dediğin şey, lüks bir araba lüks ev lüks yaşam ise. Tabii ki onları karşılayacak maddi bütçe olmalı. Ama, maddiyati el verdiği sürece aldığı hediyeler, getirdiği yemekler, yaptığı surprizler var ise o da bir değer vermektir elbette. Tabii ki bununla da sevinebilecek, küçük ya da büyük şeyler farketmeksizin karşısındaki insanın halini ve durumunu kabullenip onla mutlu olacak kadın olması lazım.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGeçen hafta biriyle görüşmeye başladım. Ben devlette çalışıyorum ve bir evim var. Fakat mesleğim hizmetli ve temizlik yapmaktayım. Arabamda yok. Başta temizlik yaptığımı söylememiştim. Her şey gayet iyi gidiyordu. Bu arada kız benden maddi açıdan baya iyi. Sonradan öğrendim ki ailesinin oteli, inşaat şirketi falan varmış. Kendine ait arabası da vardı. Benim hizmetli olduğumu öğrenince ve maddi açıdan ondan az kazandığımı öğrenince konuşmayı kesti benimle. Hatta ilk görüşmemizde benden hoşlanmasına rağmen. Yani arabasız bir erkekle olmuyormuş.
20 Yorumla
1 yılDenklik önemli tabi ama bence önemli olan kalbinde Allah korkusu ve sevgisi olup olmaması. Parası olupta kötü bir karakter çıkarsa o zenginlik çileden başka bir şeye dönüşmez. Rabbim hayırlı olanı çıkarsın karşımıza
41 Yorumla
1 yılİşi gücü olmayan adamla hiçbir şey olmaz bu insan düzen disiplin bilmez sorumluluk bilmez ultra rahattır eğer ki gerçekten çabalayan fakat işi rast gitmeyen biriyse durum bir tık farklı olabilir karakter açısından ama o da ana baba kuzusudur bilin öyle bir erkek o zaman sizi taşıyamaz ve ilişkinize başkaları dahil olur başkalarından kastım en basiti karşı tarafın ebeveynleri o yüzden kısaca hayur olmaz o insan sizi de ezdirir yapmayın etmeyin akıllı olun arabası evi olsun değil işi gücü olsun insan olsun yoksa herkes standartlarında ya da biraz daha üstünde yaşamak ister çokta mütevazı olmaya gerek yok diğerleri lüks ama aşkta karın doyurmuyor ayarınız olsun okuduğunuz için teşekkürler.
10 YorumlaBir ilişkiden beklentiniz nedir? Sevme ve sevilme ihtiyacınızı karşılayacak biri mi? Yoksa çeşitli nesnelere sahip olmak mı? İnsanın ihtiyaçları bitmez. İstedikçe ister. Ya da öncelikleri farklıdır ve sahip olduklarıyla mutlu olur. Mutluluk dışarıdan gelen bir şey değil. Onu siz içinizde var edebilirsiniz ancak. Kimse sizi mutlu ya da mutsuz edemez. Bu bir bakış açısıdır. Bu hayatta bardağın boş kısmını mı görüyorsunuz yoksa dolu kısmını mı?
Eğer izlemediyseniz size ve bunu okuyacaklara iki film önerim var. İkisini de youtube'da bulabilirsiniz;
Orson Welles'in Yurttaş Kane (Citizen Kane) ve Charlie Chaplin'in Şehir Işıkları (City Lights) adlı filmleri. Uyarımı da yapayım; filmlerle ilgili önyargılı olmayın; izleyin ve bitirin.10 YorumlaBen kız olsam şahsen olmazdı kabul etmezdim. Ama öyle bir erkeği hak etmek için de geçmişimi temiz tutardım. Önüme gelene vermezdim
12 Yorumla
1 yılSen nesin ki taşıyamayacak? Bu mantıkta bi insan evlenmesin mümkünse, malum sonu boşanma ve süresiz nafaka ile sonuçnıyor.
53 Yorumla- 1 yıl
Önce o değere sahip zihniyet gerek.
Benim için önemli olan malı mülkü değil de, kendine değer veren kendini seven ve kendini güvenen bir erkek bana da aynısı davranır bundan şüphem yok. Kendini neyi layık görürse odur. Gerisi evi arabası kendiliğinden olur.
20 Yorumla
1 yılArabamın kusuruna bakmayın kızlar arabamda bluetooth'um yok ama kızlar assgsgafsg 😂😂😂😂
22 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂
1 yılErkekler bir yığın kriter sayıp kadınların özellikle maddi açıdan kriteleri olunca krize girmeleri çok komik geliyor 🤣 siz kendiniz gibi aza tamah eden birini bulursunuz öbürleri de kriterlerine uygun birini bulur oldu bitti !
20 Yorumla
1 yılBen kendime denk birisinin olmasını problem etmem. Benim de şu an evim arabam yok. Problem etmem beraber toplu taşıma kullanabiliriz. Bir süre kirada oturabiliriz. Ama benden aşağıda olmasını da istemem.
10 Yorumla
1 yılBenim maddi gücümle doğru orantılı bir erkek isterim yani benim de arabam evim varsa olabilir örneğin benim evim var diyelim onun mukabilinde arabası veya evi olsun diye beklerim mesela ama kendim çulsuzsam çok da bir şey beklemeye hakkım olmaz
10 Yorumla
1 yılSorumluluk sahibi olması önemli. O güveni veriyorsa bir şekilde beraber göğüs gerersizni aracınızı da evinizi de alırsınız. Ama ellemiyorsa bir işin ucundam tutmuyoeaa o iş yürümez. 2 taraf içinde geçerli bu
10 YorumlaValla arabayı bugün yine sanayiye çektim. Otobüsle bana bile zor oluyor.
12 YorumlaEv araba şart değil de işi gücü olmayanın kendine bile faydası yok otursun evinde baba parası yesin.
11 YorumlaNe saçma sorular bunlaaaar 😱 karaktere bakmak yerine bunlara baktığınız sürece kaybeden hep siz olacaksınız, parası olupta neler neler yapan var bir bilseniz hala böyle düşünür muydunuz acaba merak ediyorum
10 Yorumla
1 yılBeni taşıyamayan derken gerçek anlamda taşıyamayan demek istiyorsun sanırım. 😅 Zaten bence erkeğin de öyle bir görevi yok. Özel bir kriterim olmaz bu partner seçiminde..
32 Yorumla- 1 yıl
Arabası Evi olmadan da el üstünde taşıyabilir
Gizli Üye(36-45)1 yıl21 yaşımda kendim kazanarak ilk arabamı aldım. 37 yaşındayım. Akçay da denize 250 metre de müstakil bahçeli garajı evim var. Şimdi de 2015 model BMW 328i biniyorum. Nakidim de var. Bekarım. Neden seninle evleneyim? Dikkat edersen 21 yaşımdan beri arabam vardı. Senin neyin var? Sen je yaptın? Bu devirde taşınmaya muhtaç sülük bir kadınla ilişki olur mu? Davul bile dengi dengine. Araban yoksa arabası olmayana bakacaksın. Çünkü senin zihniyetin para ilişki değil.
10 Yorumla
1 yılmadidyat arabaylamı ölcülüyo anlamadım isi gücü ilerde olur bu kısmet cok zengindir bi anda sıfırada düser yani maddiyattan cok huzur önemli sadakat önemli ama en önemlisi saglık önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılArabasız olmaz diyorsunuz ucuz da eski de olsa arabası olana olmaz yeni model diyorsunuz sonra sıfır kilometre toyota geliyor olmaz bemevee diyosunuz sonra bemeve ne range rover olsun o olmaz Rolls-Royce olsun falan diyosunuz
Ama tek sahip olduğunuz şey babanızın doldurduğu otobüs kartı🤣
Ben Murat 131'imle mutluyum, kimseyi de almıyoruz karşı cinsten. Hadi eyvallah🤣00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl1.) Arabası olsa da binmem yani arabası olmasın kesinlikle olmasın
2.) Maddi durumu orta olsun, yani ne zengin ne fakir
3.) Bana bol bol para harcasın, kendine az para harcasın, para harcaması karşılığında da benden hiçbir şey beklemesin00 Yorumlaülkenin hali böyleyken bu sözler artık çok büyük hoş vardır sende beklersin anlarım , yokta istiyorsan önce elini sağlam tut djdjd
10 Yorumla- Arabalar konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılEv araba çok şart değil onlar birlikte de alınır ama diğer konu sıkıntı tabi değer vermiyor görmezden geliyorsa bırakacaksın
10 Yorumla
1 yılHayır ben bir erkek olarak söylüyorum araba belki alinabilirde işi gücü olmayıp belli bi yaşa gelmiş kendine hiç bi hayrı dokunmamış insanla degil evlilik flört bile olmaz net syluyosum
13 Yorumla- 1 yıl
Sen dittir et onları demekki aynilar onlarda
1 yılAferin kızları böyle manipüle edin. Bu arada erkekler, sizlere araba ve ev için gelenlerle olmayın. Onlar sizin için gelmiyor, malınız için geliyor, sonra kullanılıp ağlamayın bütün kadınlar kötü diye hak ediyorsunuz çünkü
13 Yorumla- 1 yıl
Son cümlemde belirttim
1 yılİşi gücü olmayanla olmaz da, arabasızla olabilir şart değil. Zamanla biriktirir alır dert değil.
10 YorumlaE sen olmaması gerekliliğini vurgulamak için herşeyi yazmışsın, "sizi taşıyamayan bir erkekle" bile demişsin, yani sonunda olur mu demek yerine olmaz yazsaydın doğrudan ☺️
10 Yorumla
1 yılOtobüse hiç binmeyip mutlu çiftleri görmüyorsunuz. Her yere arabayla gidilmiyor
10 Yorumla
1 yıl26 yaşındasın. Çalışıyor musun? Çalışıyorsan kaç senedir çalışıyorsun bilmiyorum. Sen bunları bu yaşa kadar yapabilecek güce erişebildin mi? Yapabildin mi? Önce bunları cevapla.
00 Yorumla
1 yıldoğruları söylemek gerekirse yz bana özlden söyleyim burdaki erkekler şimdi üşüşür başıma ksmssk
10 Yorumla
1 yılOlay fakirlik ya da zenginlik değil çalışan insan bir şekilde ailesini gecindirebilir bence ama çalışmayan oturan biri neye ne kadar yetebilir?
10 Yorumlabak dediklerin bi kız için okey ama erkek için işi olmalı en azından
11 Yorumla
1 yılArabasiz adana sıcagini dusunemiyorum iyi ki arabam var yaaa
10 Yorumla
1 yılMaddi durumu yerinde, evi arabası olan erkeklerde bizi bekliyordu.
21 Yorumla- Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSizi taşıyamayan derken?
Neyinize güvenip bu cümleyi kuruyorsunuz anlamıyorum ya213 Yorumla- 1 yıl
Ev ve arabayla mı oluyor o?
Senin gibi düşünenler minibüsle ulaşım sağlamaya devam etsin. - 1 yıl
2 evim var arabayı yeni sattım araba bakıyorum ve aylık gelırım ortalama gecınen bir ailenin aylık toplam gelırınden daha fazla.
Şimdi Akbil’ini doldur ve işe okula gitmeye devam et - 1 yıl
https://ibb.co/c1Cjrpy
Kusura bakma manitayı bekliyorum. Arabam şimdilik olmasa bile yürütüp toplu taşımaya bindirmem. Alırım arkadaşlardan arabayı buluşurum.
Hadi Akbil’inle işe git şimdi - 1 yıl
Arabam yok yeni sattım. Varsa temiz bir cupra alırım bak.
Arkadaşlar arasında araba para muhabbeti yapmayız biz.
Akbil’in dolumu kız
1 yılEl üstünde tutmayı evle, arabayla kıyaslamak biraz anlamsız oldu sanki? Sorumluluk sahibi olsun ve hayatını idame ettirebilsin yeterli.
02 Yorumla- 1 yıl
kirada sürünme diye
1 yılSenle olmaz. İlk sorunda ilişkiyi bitirirsin. Seninle yola çıkmak, patlamaya ramak kala olan lastik gibi.
02 Yorumla- 1 yıl
Sormadım, fiyatı olan insan.
Arabalar konusunda 417 cevap paylaştı. Tercihlere bağlı. Kadında araba varsa o da istesin. Ama yoksa erkekten de beklemesin. Arabadan önce başka konular var. Araba o konuları karşılayamaz. O nedenle önemli bir faktör olmamalı.
00 Yorumla
1 yılBiz yemek yapmayı bilmeyen kadından olmaz desek kıyameti kopartırsınız deseniz şimdi erkek de yapmasını bilecek diye ee o halde kadının da pekala arabası olacak araba sürmeyi bilecek. 😎
00 Yorumla
1 yılOlmaz ama ben bunların hepsine sahibim, o kız benim eve gelecek benle düzenli ilişkiye girecek yani, başı ağrıyamaz, işi çıkamaz yoksa dışardan bş tane fakir bulsun o enayi beklesin evliliği
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇağımızda kadınlar paraya arabaya ve lükse bakarak adam seçerler. Maddi güç her şeyi belirler. Yeterince servet her kadını elde eder.
10 Yorumla
1 yılAraba mı bence kızlar evi olan erkek arayın araba gene alınır ev imkansız oldu
10 Yorumla
1 yılİşi gücü olmaması sıkıntı. Seninle tanıştığı zaman olmayabilir ama bu böyle sürekli giderse sorumsuzdur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşk karın doyurmuyor. Böylesi aşk karın ağrısı yapar.
20 YorumlaYa olur bunlar değişken şeyler eğer seni seviyorsa ama değer de vermiyorsa gerek yok yani. Hani ekmeğini kazanan biriyse olabilir
00 Yorumla
1 yılBende iş, güç var, ev, araba, var ama ehliyeti kaptırdım, alkollü yakalandım diye. Bugün. 6 ay araba kullanamıycam, 🙁
00 Yorumla
1 yılBen kıza istediği herşeyi sunucam o kız bana ne vermeyi düşünüyor?
02 Yorumla- 1 yıl
O zaman tam Tersi olsun
1 yılHerkes arabayla doğmuyor ki böyle kuralcı olmaya gerek yok ama meslek aile karakter önemli bunlar iyiyse araba da alınır ev de
00 Yorumla
1 yılSende ne var madem bu ticaret gel bakalım sen ne verecen
01 Yorumlailiski olur tabii ki ama evlilik de sıkıntılar olabilir
13 Yorumla- 1 yıl
Kadınlarda, sonu evlilik olmayan ilişkiye, başlamazlar zannediyordum.
İşi gücü olmayan erkek, seni taşıyamayan erkek ve evi arabası olmayan erkek. Bu üçü çok farklı erkekler.
00 Yorumla
1 yılNeden olmasın ki bu zamanda ev araba almak ne kadar sen kendi paranla alabilirsin bir erkeğe ihtiyacın yok bence.
01 Yorumla- 1 yıl
Zor*
Gizli Üye(30-35)1 yılPeki senin bunun karşılığında verecek olduğun şeyler nedir? Güzellik mi? Fiziğin mi? Maddi olarak birseyler istemek hakkın. Buna birsey diyemem. Ama tamamen bunun üzerine kurulan ilişkiler hiç iyi şekilde bitmiyor.
00 YorumlaValla böyle düşünen kadınlarla sadece sevişip yolu veriyorum fsfsf hayat müşterek
012 Yorumla
1 yılçalışır beraber alırız demiyor da arabasız erkekle olur mu diyor? Ne kadar zor araba alması biliyor musun sen? Neler çekiyoruz biz borç öderken.
00 Yorumla- Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat