AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Biz erkeklere değilde kızlara sorulan soru bu,
Haliyle cevabı kızlar vermeli biz erkekler ne desek boş olur...
Hani senin evin Araban var mı eşitiz diye bağırırsınız
Evlenirken erkeğe iş soruluyor ama aile büyükleri ne soruyor
Tamam seni anlıyorum sen de bir birey değil misin sen de bir insan değil misin Senin neyin var da başkalarından istiyorsun Senin varsa Tamam söyle
Kadın erkek gibi heryerde çalışamıyor
Benim yok benim erkeğim beni düşünsün gelsin işten alsın bıraksın gece geç saatte işten çıkıyorum ben bırakıcam desin
Bunlar benim sorduğum sorunun cevabı değil Bir de böyle aradın mı siparişle bulamazsın seninle evlendikten sonra yaşayacağın hayat evlenene kadar yaşadığın hayatın karşılığıdır nasıl yaşadıysan onun karşılığını bulacaksın var gibi gözükür Bir de bakmışsın bir şekilde kaybolmuş Önemli olan niyettir niyetin iyi ise iyi niyetli çıkar karşına gerisi boş
Vallahi kötü art niyetli biri değilim hayatımda görmedim bekarken hep çalışıyorum bişey sahibi olamadım ailemle yaşıyorum tek yasıcam artık paramı biriktiriyorum evlendiğim de alalım dedim sadece
Tamam işte bak ne güzel sorduğun sorun niyetin ile bağdaşmıyor zaten karakterli adaplı Edepli bir insan bulursun Karşındaki insan da bu zamana kadar çalışıp sadece geçimini sağlayıp bir şey sahibi olamamış olabilir iki tarafta doğru niyetli ilerlerse o evin rızkını bereketini Allah verir Bu yüzden bu sitede sorulan sorulardan da etkilenip siz de garip sorular sormayın yani yanlış anlaşılıyorsunuz Hakkında hayırlısı olsun
Ben kaos yaratmak istedim aslında kendimi tam ifade edemedim şsidşdş
Vasıfsız boş beleş kadınlarla oluyorsa arabasız erkeklede olur.
Çok bilmiş
https://voca.ro/1cwvDj6dZCh2
Olur olur
Olmaz ben artık saflıktan çıkıyorum isticem artık bende böyle değerli oluyor Muş
Bizim de değerimizi bilemediler ama onlar değer bilmedi diye de isteklerimi değiştirecek veya laylaylom olacak değilim
Ah beeeee
Öyle.. güzel gidecekken saçmalık yapan istemeyen kaybeder
Garipsin 🤦🏻♂️
İşi gücü olmayanla olmaz da arabayı ne diye araya sokuşturdun
Neden mi şöyle acıklıyım sevgilin var mesela sürekli buluşmaya evden alamıyor seni ortak noktada görüşüyoruz mesela dolmuşta veya tramvay metrobüs vb
Bırakamıyor seni
Çok büyük bir olay olmazsa olmaz bir kriter 🤪
Artık benim için problem
Yürü git büyü öyle gel
26 yaşındayım ne kadar büyücem her şeyi düşünüyorum merak etmeyin
Boşa geçen 26 sene
Ok. Boşa değil gayet çalışıyorum geziyorumm
Evlilik pek olmaz gibi görünüyor, ama sevgili falan olunabilir.
Sevgililikte olmuyor
Bu arada soruyu " Arabalar " konu başlığı altında sormakla arabalara verdiğin büyük önemi çok güzel göstermişsin, ama önemli olan sevgi, sadakat gibi şeylerdir.
😂.
Benimde evim arabam işim herşeyim var istediğim tarzda kız yok
İstediğin tarz nedir
Güzel alımlı kendini bilen kişiliği oturmuş ne istediğini bilen birisi
Tamam işte biliyorum ldşdşd
Araba ev şart değil. Ev alıncaya kadar kiradada yaşanır. Araba olmasada toplu taşıma kullanılır. Gerçekten seven biri bunları dert etmez. Ama iş mutlaka olmalı
şöyle seven birini bulsak yeter beeee
İnşAllah bulursun🙏
yok böyle bir telaşım günün birinde benimle birlikte yürümek isteyen olursa olur olmazsa olmaz 😏
Arabasız erkekle olur bu kafa yapısında bir kadınla olmaz
İşi gücü olmayanın geleceği de yoktur bende yokumdur 😂
Onu bilmem ama bu zamanda araba takıntısı olan kızla olmaz ondan eminim.
VAR BEN AMA 2 MOTORUM VAR İstanbul'da ARABA KULLANILIRMI MOTOR RAHATLIĞI BAMBAŞKA
Arabası klimasız ile olur mu deseydin bari. 😂
Maddi şeylerin %50'si kısmetle alakalı ama bir şeylerinin olması lazım
Neden olmasın benim arabam yok diye hatunsuzmu kalayım yani
O sırada hanım kızımızın erkeğe vadettiği ;
Zonguldak taş kömürünü kıskandıran kararmışlıkta bir *mcık
Ahhahah güleceğim yoktu beyefendi saygısızlık ta sınır aşmadınız gene
Kaliteni ne güzel de belli ediyorsun
Bu ne lan bu ne allahsıZ😂😂😂
Allah rızası için daha soru sormucam
Soru nasıl siliniyor hesap nasıl siliniyor
Soruyu şu an silemezsin hesabı dondurabilirsin ondada soru kaybolur mu bilmiyorum
Sadece gerçekçiyim arkadaşlar ve bunu kendime has stilimle ifade etmeye çalıştım
Olunur neden olmasın yeyerki emek çaba sorumluluk nedir bilsin ilerde olur
Senin evin araban varsa olmaz, erkek zaten seni istemez.
Böyle bir zihniyetle her şeyim olsaydı da birlikte olmazdım.
Bende Bunu anlamıyorum kızlar sürekli evi olsun arabası olsun sizin neyiniz var peki 😀
Hiçbir şeye sahip olamamış vurdurmaktan başka hiçbir işe yaramayan kadın istekleri number one.
Elbette herkesin tercihi farklıdır. Ama öncelik iki insanın karakterli olması ve birbirlerini anlamalarıdır. Gerisi teferruat.
Eger benim maddi gucum yerindeyse olmaz ama benim hic birseyim yoksa karsimdakini cok zengin bekleyemem
Olmaz gönderin gitsin
Yanlış anlıyorlar olmaz deyince paracı kız oluyoruz
Olur diyenler umutsuz vakalar. Her türlü arabası olan adam adamdır önceliklidir.
boş ver sen ne derlerse desinler takma
Bak karilara bak 1000 tane kriter sayarlar biz bi guzellik isteyince kudurup aglarlar
Ahahahhaha ya iki dk da ortalığı 56 ya verdim
56ya vermek ne la 😂
Ortalık karıştı demek
Ee hakli karismakta siz erkekten 1000 tane sey bekliyorsunuz artik kendinize gelin para ev araba tip kas sey boyu boy statu oz guven ilk adim gibi gibi neden senin araban olmuyor da illa erkegin olmasi lazim? Kendini ne saniyorsun lan
İlla buluruz isteklerimizi yapan birilerini kasma sen zoruna gitmiş şdldşd
Bulursun aynen abaza birini bulursun anca anca abazalar bakar sana dhdhhdh
Sonrada aldatildim uhüuuu dersiniz
Kimin Abaza olup olmadığını anlayacak yaştayım beyefendi sizene ayrıca kendi işinize bakın
Umairm karaktersiz ama arabali birine denk gelirsin cunku sen insanlari arabali arabasiz diye ayiran zavallisin
Öyle bişiy yapmadım ben olaya çok farklı bir bakış açış var Şu an sevgilim var arabası yok ne alaka
Sen aldatirsin ayril bence aldatmandan iyidir
bu devirde zaten kızlar adamdan cok arabayla evle evlenir gibi malüm baya zorlaştı önceden adam olsun araba ev alınır diye bakılırdı şimdi arabası evi olsunda adam olmasada olur modunda bazı maddiyatci hanımlar 🤷🏽♂️
Böyle bir erkeğin sevgilisi olmaz ki ben de böyleyim hiç sevgilim olmadı
Erkekler sizi taşımak için var olmadılar, git kendine küfeci tut, ya da araba al
Ahahhah ya kadınlar sana bakmamalı
maalesef bakıp yalanıyorlar🤣
Taşıyamayacak kadar ağırsanız sizin sorununuz. Kilo verin
Ahahahahh nurdan buna güldü
Araba değil de birikimi ve bir işi olması çok iyi olur.
Evet demi birikim de onemli bur yerde..
Sen erkeğe ne vereceksin? Sevgi 🥰 sevgi vericem beennn, ilgileniceeemmm. Akoim sizin gibi kadınların
O zaman çalışmayan ağam oturun biz herşeyi yaparız gerek yok şdşdşs
Erkekte çalışacak tabi ama kadın için değil hayata tutunabilmek için. Kadın da akşam iki dk zevk verecek diye el üstünde tutmaya gerek yok. Kadın da hayatta başarılı güçlü biri olması lazım. Ondan sonra diyonuz erkekler bizi et parçası olarak görüyor. Siz böyle yaptıkça erkeklerin sizi et parçası olarak görmesi normal
Abicim o zaman calısmayın söz istemeğe ben gidicem çiçeği çikolatayı alıp ben gelcem
Erkekler çalışmasın demiyorum beyinsiz 🤌 diyorum ki kadınlar da boş olmayacak. Ben de evde oturan kadın istemem. Eve para getirsin diye değil. Sosyal özgürlüğünü kazansın benim elime bakmasın onunda gücü olsun diye
Biz çalışmıyoruz demiyoruz
Sorundan öyle anlaşılıyor. Erkek çalışsın kadın yesin der gibi. Hiçte sevmem öyle kadınları en nefret ettiğim asalak tipler
Öyle demek istemedim
Hayatta bir amacı olmayan anca ev işleriyle uğraşıp kocasına yemek yapanların dünyaya hiç bir faydası yok
Ya iyice kaos oldu yetişemiyorum soru da silinmiyor
Kaderin öyle sürüklediği kadınları tenzil ediyorum onlar baş tacı. Ama işi çakallığa vurup koca parası yiyip adam işteyken gözü sağda sola olan kadınlardan bahsediyorum
Olur çünkü kendi çabaların ile şu şartlar altında bir şey sahibi olmak çok zor sevdiğin ve değer verdiğin insana maddi manevi tabii karşılıklı olarak destek olması gerekiyor diye düşünüyorum
Velev ki evim ve arabam var. Sen bana ne verebilirsin ki?
Aga para için bakiosan fiyatın vardır demekki.. bir süre sonra ucuz gelmeye baslarsin yarı yolda kalırsın
Hemen yanlışa bir yorumluyorsunuz abi ya
Yoo çok normal soyledimm
25 yaşı geçmiş hala arabası yoksa, bi zahmet çok da ümide kapılmayın.
Ben ilk arabamı 19 yaşında kendim çalışarak aldım.
Helal olsun 26 yaşındayım Şu an birikim yapıyorum araç alabilmek için
Evlenilmez yani
Ev araba değil çalışıyor olması önemli
Konu maddiyat değil anlayın. Koskoca adamın işi, gücü, mesleği yoksa neden sevgili olalım? Ne vasfı olur?
Kendisine köle arayan bir kadınla işim yok.
Kendisine hizmetci arayan erkekle olmaz
İki kişi çalışıyorsa ev işlerini de ortak yapmalı ki erkekler genelde kendine köle aramıyor aksine kadınlar zengin koca arıyor en azından ben hizmetçi aramıyorum evi olan birisiyim tek başına yaşıyorum yıllardır her şeyi de kendim yapıyorum.
Ailemle yaşıyorum tek yasıcam erkek arkadaşımı seviyorum ama evlendiğim zaman araba almak istiyorum çocukluk hayalimde sadece öyle yani
Umarım o parayı kazanır alırsın
Niye olmasın. O da bir insan ve duyguları var. Bu kadınlar da ne gaddar. Biz sizi seçerken mal varlığınıza değil kalp güzelliğinize bakıyoruz
Seni aldattığı zaman araba ile ev mi teselli olacak sana ne alaka yani maddiyat beklentiler
Üstüme yaptırırım yolunu bulurum ben aldatırsa ;)
evini arabanı kendin al.. hiçbir erkeğin alacağı eve de arabaya da muhtaç olma
@derincedusuncelerr kızların çoğu tipsiz ve sorunlu
ne alaka
Valla eşimden beklerim ben bacım alsın şddşşd
Erkeği finansörü sanıyor sorunlular
eşinden beklersen ömür boyu sana onun lafını yapar ablacım.. oturduğun evi bile kullandığın arabayı bile ben aldım der en ufak bir tartısmanızda.. Boşadığınızda da açıkta kalırsın
Sonuna kadar haklısın
Araba şart da ev önemli degil abla
Gönüller birse samanlık seyran olur demiş atalarımız. Neden olmasın?
Yeni güncellemeye göre olmaz bu iş. Kadına değer verip kadınlığını hissettireceksin. Bunun yaptığı bencillikten başka bir şey değil. Hemen uzaklaşmak lazım
yok olmaz erkekler o kadar şey istiyor bi karşılığı olmalı
Evi alicam diye arabayı sattım simdi arabam yok şimdi benden olur mu arabam yok Evim var 😂
Yok kanka olmuyor denendi
Saglik olsun be 😂
Niye araba siz erkekli olmasın yatağa arabayla beraber mi gireceksiniz
Önceden kimsede yoktu yani fazla yargılamamak lazım olur yani
Parasız erkeği bir tek annesi sever demişler
Arabasız bi kadınla olur mu 🌝
Erkek yapmalı kadın değil
Bu senin zihniyetinle alakali
Pavyonda mı çalışıyorsun?
Kendinle beni kıyaslama abicim
Kıyaslayamam. Sorduğun soruda kalite farkı ortaya çıkıyor zaten. Birinden, bir galeriden, bir yerden araba kiralasam kulum oyuncağım olmaya hazırsın maalesef
Sana bakacak tip yok bende uza şimdi naşşş kalitesiz olan sensiz kişi kendinden bilir işi sanane git uza
Zavallı
Adını sormadımmmm
Seans ücretini yazarsan iletişime geçecek inşaatçı arkadaşlarım var
Anneninki ni yaz iletişime geçerler hadi yaylan
Karakter olarak da eziksin. Tartışma kültürün desek sıfır. Zekanı sorsak ülkenin kuruluş tarihinden bihaber gibisin.. Ama üzülme elbet senin gibi ana baba parası yiyen içi bomboş çocuklara denk gelirsin. İyi eğlenceler size
Ahahhaha gelmedim krallar gibi yaşatıyor Şu an
Kuduuuuurrrr
Keşke annen baban zeki insanlar olup sana da eğitim vermiş olsalardı.. Kudurmadım, zavallı haline çok üzüldüm
Benim annem babam allaha şükür zeki sen kendi zekana bak dşdşdşs
Dayı git uza ya
İnşallah trolsündür. Paraya-maddeye tapan insanları gördükçe hayattan soğuyorum.
Öyle biri değilim kendimi yanlış ifade ettim insanlar şu an bana oynuyor ve soruyu silemiyorum yazmııcam artık
Peki. Üzdüysem affola. Maddeye değer verenleri gördükçe sinir oluyorum. Halbuki bana ne! Herkes gönlünün, fikrinin ekmeğini yer
Mala değer vermiyorum ben konu ya çok farklı bakış acısı ekliyorum sadece yanlış ifade ettim
Eyvallah. İyi eğlenceler sana
Herkesin evi arabası mi var bu devirde mk
Var tabi şdşşdşs
Kızımız kendisine eşek arıyor
Yediremedi lddşdşdşd
Yediremeyecek bir şey yok yavrum sadece Ben hayata Senin gözünden bakmıyorum ev araba bunları geçici Olsa da olur olmasa da olur Önemli olan birbirini seven iki kalbin birbirini bulması zor olan bu. Çünkü bu çağın en büyük hastalığı Yalnızlık
1. Ben senin yavrun değilim
2. hayata bakış açım değişti asla bir erkeğin parasını yemedim bu zamana kadar yeri geldi yemek ısmarladım yeri geldi hediye aldım önemsedim boş çıktı
3. benim düşüncem bana bana göre ben böyle düşünürüm sana göre sen öyle düşünürsün
Sevgi karın doyurmaz
Sağlık olsun kelebeğim
Aminnnn
Senin neyin var peki?
Ağa bu zamana kadar bir erkekten çöp istemedim parasını yemedim
Ben veririm arabamı koçuma
Sen kralsın
Harbi iyi değilsin derim erkekten. Bekle
Onunkini satip model yukseltirsiniz olmadi
*seninkinin
Bu yorumuma neden fazla yorum geldi ki? Çok ilginç cidden🤧
Cunku her kadin arabasini vermez erkegine
Ya neden vermim olsa veririm yok
Yav yok zaten kadinin arabasi olsa da olmasa da erkek arabasini kullanir kullandirir ha kadinin varsa sorun yok olmasa da yok yani. Sonucta benim olan onundur.
Maddi gücü olan senin gibi fakiri ne yapsın
Fakir olduğumu nereden çıkardın;)
Senin vasfın ne min olmasi
Tamam evlenirken düşün ama evimi almam lazım birikimimi yapmam lazım o kadına çile çektirme
Hayır sen ne bahşediyorsun onu de
Neden olsun, boş torbaya kim gelsin
Nasıl
kac kilosun ki tasiyamasin
Allahım sana geliyorum
git ve geri gelme lutfen
Sen git
E o kadar kolaysa sen al
sen aldın mı kolay diye bir şey demedim